shell je dobry, ale mne je ten search strasne pomaly narozdiel od unity.
a ten bocny dok ked je tam staticky je podla mna praktickejsie, nie ako v gnome 3jke, ze si musim otvarat shell(, ktory pri viacerych otvorenych app trha,) aby som si prepol okno... a navyse musim hladat kde to okno je (aka plocha), narozdiel od unity.
zo zaciatku som unity vobec nemal rad, ale teraz ho zboznujem.
len by to chcelo prec dat chameleona, a viac customization support.
Zo začiatku sa mi páčil gnome shell viac ako unity potom som prešiel na Mint a tam je neviem ake prostredie ale sedelo mi to a teraz mám Ubuntu 12.4 je tu unity je to celkom odladené a vyhovuje mi to gnome shell som na 12.4 ešte neskúšal ale myslím že by to išlo tiež v pohode
proste každému sedí niečo iné treba to vyskúšať keď sa ti nebude páčiť tak to jednoducho odinštaluješ
pre mna by bola idealna kombinacia gnome shellu a unity.. hlavne mi chybaju klasicke panely.. no niektore vychytavky z unity su fajnovky.. btw.. ide vam skratka "super" +D ? (winkey)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
kedy si to skusal a na akom distre?
Ja som sa stym prvy krat stretol na Fedore 16. Teraz som si to hodil aj na Ubuntu 12.04 a celkom mi to vyhovuje. Zatial ziaden bug.
a ten bocny dok ked je tam staticky je podla mna praktickejsie, nie ako v gnome 3jke, ze si musim otvarat shell(, ktory pri viacerych otvorenych app trha,) aby som si prepol okno... a navyse musim hladat kde to okno je (aka plocha), narozdiel od unity.
zo zaciatku som unity vobec nemal rad, ale teraz ho zboznujem.
len by to chcelo prec dat chameleona, a viac customization support.
proste každému sedí niečo iné treba to vyskúšať keď sa ti nebude páčiť tak to jednoducho odinštaluješ