Veď napíšte, ja som skúšal akurát 5-6% CBD ale bolo to technické konope a nemalo to žiadne THC ani tých 0,2 % ....a necítim nič možno niečo chvíľku trochu ale nič také ....u vás je to ako
co by si chcel akoze citit? Ved to nie je psychoaktivna latka. Ja vapujem CBD krystaly, rozhodne to citim. Ten prijemny stav vychillovaneho zhulenia, bez otupenia, oblbnutia, paranoje atd.
@bezo16 cojaviem raz za cas, ked mam chut alebo to chcem na nieco vyuzit, je to prakticky liek. A uplne malinko, asi 2mm hrudku vaporizujem (nie fajcim).
cojaviem ci jeba. je to uplne nieco ine ako thc. neotupuje ta a nevypatlava. Nie je to ale psychotropna latka, vravim ze jej uzivanie ma skor zmysel ked je ucelove a nie iba rekreacne. ak hladas nieco co je "jeba" tak cbd to asi nebude.
praveze dnes sa slachtia modely co maju prislis vela thc a malo cbd a ten nepomer sposobuje u ludi zle stavy, uzkosti, paranoje atd. mat "taky" material ze cbd ani netreba fajcit, si tym padom protireci. Dobry model to ma v balanse.
@wewo presne ako píšeš, ale chcem to obmedziť to THC skrátka už je to u mňa o zvyku tak som uvažoval prejsť na cbd a chcem aby tam bolo niečo cítiť hlavne uvoľnenie a podobne, ja sa totižto dokážem sústrediť na prácu aj keď som high
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.zamnesia.com/cbd-edibles/523...
praveze dnes sa slachtia modely co maju prislis vela thc a malo cbd a ten nepomer sposobuje u ludi zle stavy, uzkosti, paranoje atd. mat "taky" material ze cbd ani netreba fajcit, si tym padom protireci. Dobry model to ma v balanse.