uz som na 2 denne max a len v prvej polovici dna, vynimocne si dam tri alebo dve plus nejaky povzbudzujuci caj
odkedy actually spim a actually jem, tak mam actually energiu do zivota, kto by to bol povedal
snazim sa nepit kavu casto, aj ked ju strasne zboznujem..cize pre mna neplati ani 0 ani 1 denne
ale.ked si uz dam,tak bud cappucino alebo ak je kvalitna,tak maly shot espressa
Keď som doma tak 0, keď v práci tak 1-3 pracujem v podniku, kde máme skvelých baristov a vlastného pražiara kávy a to sa nedá odolať. väčšinou pijem cappucuino alebo flat white a striedavo sladím medom alebo cukrom.
@autistik vsak ja netvrdim ze kofein je zlo pokial si to das ked si unaveny a potrebujes sa dako nakopnut no nie ked to chlastas 5x do dna zo zvyku lebo bez toho ta bude bolieť hlava..
Ako kedy, niekedy 0, inokedy 4 denne.
Neznaaaaasam cukor v kave, z toho mi je grcno, ale mliecka si tam rada vela doprajem.
Najradsej mam lattecko, kapucinko alebo flat white, ale kedze som chudobna studentka, musim sa vacsinou uspokojit s neskou s mliekom :/
Ale inak nepohrdnem ani turkom do skla
Vyhýbam sa káve kvôli kofeinu. A celkovo kofein nie je dobrý, spôsobuje úzkosť a nervozitu :/ A vlastne mi káva ani nechutí, mám oveľa radšej horúcu čokoládu, kaka Naposledy som mala kávu strašne dávno, pred rokmi. Lebo tam, kde som pracovala, tak som na rôzne stretnutia pripravovala kávu, tak som si povedala, že to vyskúšam, keď to všetkým tak chutí No tak som si kúpila kávu, doma si ju pripravila, no nechutila mi, tak som tam dala mlieko. Ani tak mi nechutila, tak som tam dala ešte viac mlieka. Už to bolo o čosi lepšie, tak som pridala ešte cukor a kakao. A konečne to začalo byť celkom chutné, iba mi tam v pozadí vadili tie pozostatky kávovej chuti Tak som to s kávou vzdala, heh.
5 - 6
so smotanou (horuca a napenena v milk jagu)
s kokosovym cukrom alebo xukrom
Robusta Vietnam alebo Arabica Sicilia
kupujeme zrno do stroja alebo mletu do koťoga a nedavno nam ponukali tamper so zlavou len za 180 evry
2-3 denne, bez nicoho v tom
doma "turka", frajer mi robi flitrovanu (najlepsia na svete)
v kaviarniach vacsinou cappucino/flat white lebo nemam rada ciste espresso a uz mam vystopovane dobre capuccina. pripadne este filter
@milgamman z ničoho iného mi zle nebýva. možno mám len v pohode tlak a keď si dám kávu tak ho mám už moc vysoký, tým si to vždy vysvetlím ale nikdy som po tom nepátrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
uz som na 2 denne max a len v prvej polovici dna, vynimocne si dam tri alebo dve plus nejaky povzbudzujuci caj
odkedy actually spim a actually jem, tak mam actually energiu do zivota, kto by to bol povedal
A pijem ju čiernu bez sladidiel a mlieka a pod
ked som doma tak nesca crema , pol vody+pol (ne)mlieka
a ked niekde v kaviarni tak latte
Ale obyč mlieko, žiadne maresiiii, ani tie naporciované smotanky
ale.ked si uz dam,tak bud cappucino alebo ak je kvalitna,tak maly shot espressa
ale miernim sa ak som na armodafinile, inak by som bol hore 3 dni
Väčšinou je to 0 až dve
1. rituálna ráno s cigou na podporu laxatívnych účinkov
2. v robote
3. cez pauzu
4. po práci dakde alebo po príchode domov
Neznaaaaasam cukor v kave, z toho mi je grcno, ale mliecka si tam rada vela doprajem.
Najradsej mam lattecko, kapucinko alebo flat white, ale kedze som chudobna studentka, musim sa vacsinou uspokojit s neskou s mliekom :/
Ale inak nepohrdnem ani turkom do skla
so smotanou (horuca a napenena v milk jagu)
s kokosovym cukrom alebo xukrom
Robusta Vietnam alebo Arabica Sicilia
kupujeme zrno do stroja alebo mletu do koťoga a nedavno nam ponukali tamper so zlavou len za 180 evry
doma "turka", frajer mi robi flitrovanu (najlepsia na svete)
v kaviarniach vacsinou cappucino/flat white lebo nemam rada ciste espresso a uz mam vystopovane dobre capuccina. pripadne este filter
@zrkadlovka nemáš histaminovú intoleranciu?