ja by som chcel spoznať nejaku ženu, podotykam ženu nie dievča na taky normalny pekny vzťah, aby sme mohli spolu chodit po vyletoch wellness, spolu pozerat filmy v kine, hadzat po sebe snehove gule a zaspavať v polohe lyžice
plánujem chodiť veľa na turistiku (vlastne som už začal), aj viacdňové horské prechody, napr. cez Červené Vrchy, Veľkú Fatru, Malú Fatru, a tiež plánujem päťtisícovku v Gruzínsku, ale to sa uvidí, najprv treba nejakú normálnu prácu
Založiť kapelu,
Znížiť množstvo odpadu, ktorý produkujem.
Ísť na Pohodu a jeden nejaký menší festival.
Konečne začať seriózne pracovať na svojej angličtine.
Prejsť aspoň 30 túr.
Navštíviť každého z rodiny rozlezenej po celom Česku a Slovensku.
Pravidelne zotrvať pri nejakej ďalšej fyzickej aktivite (asi to bude bedminton).
Vrátiť sa ku písaniu.
Aktívne sa podieľať na niečom ako dobrovoľník.
Pokračovať v kvíze, ktorý organizujem. Zlepšovať ho.
Nájsť si priateľku, spriaznenú dušu.
A ku koncu roka vyriešiť otázku pokračovania kariéry.
@prey01 keby sa pošťastí, tak výškové práce, mám tam zopár známych... je to síce ťažká práca, no dobre ohodnotená a v podstate len sezónna, čo by sa mi vzhľadom k životnému štýlu aký vediem celkom hodilo...
ma mi prist auto z korei, tak na to sa tesim a potom hadam nejaku kratku dovolenku, ked uz budem mat vozitko, na ktorom sa nebudem bat jazdit.
inak nic specialne a velke neplanujem, hlavne bude asi prezit, nieco nove sa naucit (ale tak pracujem v takom odbore, ze clovek sa uci aj ked nechce) a nieco usetrit.
no a este sa tesim ked bude trosku teplejsie, lebo v zime len knedlim doma, ale uz by som sa chcela niekam aj prejst
Mám v pláne cestovať, najbližšie za 2 týždne Singapur a Bali, ale celkovo všade možne po svete ako sa bude dať, tak na to sa teším.
Na všetky pokroky, na všetko čo sa naučím, vytvorím, ľudí čo spoznám. Celkovo som veľmi optimistický nielen na tento rok ale aj na tie ďalšie. Ak ma to nezabije tak ma to posilní a teším sa na to
Nová práca, ktorá ma bude dúfam baviť a zarobím v nej takmer 2x viac ako teraz som mala bez príplatkov.. Možno si urobíme aj výlet do Holandska, postavíme terasu na dome, v októbri svadba a po svadbe alebo možno aj chvíľu pred svadbou otehotnieť, ale to si človek nie vždy vie naplánovať
tesim sa na to ako pasnem (dufam!!! tento semester v skole a zacnem vymyslat vyskum na bakalarku , tesim sa na tyzdenny terenny vyjazd zo skoly, tesim sa na moju novu robotu , teism sa na kurzy ktore si spravim (hned ako dokoncim semester chcem si konecne dokoncit python a mozno zacat troska koketovat s javascriptom, by sa mi asi hodio do roboty no), tesim sa na kamosku co pride z erazmu zasa nafurt do brnka , tesim sa na jar a leto s mojim novym frajirom a ako budeme chodit na prechadzky a do lesa a do parkov a tak a na meetupy a mozno budem dostatocne skilled aby sme mohli spolu spolupracovat na nejakom projekte alebo tak
a celkovo sa tesim na strasne vela veci proste krasne to vyrovnava vzdypritomnu cripling anxiety
A este frajo prave vybavuje aby mohol dostat do docasnej starostlivosti svojho psika z predosleho vztahu a bol by u mna, lebo u neho nemoze, a strasne sa tesim a bude so mnou chodit do prace a tak!!!!
A tesim sa aj na vylety, chceli by sme ist s kamkou do kieva mozno
Proste strasne vela veci co budu super nedokazem si vybavit uplne vsetko
-prežiť najbližších 5 mesiacov bez ujmy na psychickom zdraví
-dopísať diplomovku a úspešne skončiť školu
-čím skôr sa zamestnať v odbore
-oprášiť si španielčinu, vypracovať sa v nej na nejakú vyššiu úroveň
-vrátiť sa k plávaniu/behu.. alebo aj aj
-nájsť dog friendly bytík v BA, aby sme s drahým mohli mať čím skôr peska ^^
dufam ze to bude lepsi rok ako 2018, planujem pribrat par kg , precitat viac knih, zlepsit cudzi jazyk a najst lepsiu pracu, a v niektorych veciach zacat zase od nuly
@hoperpohroma to mas nejake spesl auto, ked ide z korei?
Tesim sa na lyzovacku v marciii!!! A larp v maji. A dufam ze nastupim na magisterske. A ze dostanem vyssi uvazok v praci. A tuzim sa prestahovat ale to uvidime!
Ja si hlavne prajem, aby sa skončilo toto obdobie, čo práve mám, pretože ma strašne ubýja a neviem, či týmto štýlom budem toto žitie ďalej znášať. Takisto chcem veľa svätého pokoja
nájsť si novú prácu, nájsť si frajera, nehanbiť sa povedať niektorým ľuďom krutú pravdu, zlepšiť zdravotný stav, schudnúť 10 kg, častejšie jazdiť, napísať minimálku
Stahujem sa pri more, frajerka bude byvat so mnou, idem si uz konecne kupit Ninju, premyslam ze si otvorim gulasovnu s pivom, chcel by som viac prispievat kodom do bitcoinovych opensource projektov, pripadne vytvorit svoj projekt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
2. Este neviem
Znížiť množstvo odpadu, ktorý produkujem.
Ísť na Pohodu a jeden nejaký menší festival.
Konečne začať seriózne pracovať na svojej angličtine.
Prejsť aspoň 30 túr.
Navštíviť každého z rodiny rozlezenej po celom Česku a Slovensku.
Pravidelne zotrvať pri nejakej ďalšej fyzickej aktivite (asi to bude bedminton).
Vrátiť sa ku písaniu.
Aktívne sa podieľať na niečom ako dobrovoľník.
Pokračovať v kvíze, ktorý organizujem. Zlepšovať ho.
Nájsť si priateľku, spriaznenú dušu.
A ku koncu roka vyriešiť otázku pokračovania kariéry.
inak nic specialne a velke neplanujem, hlavne bude asi prezit, nieco nove sa naucit (ale tak pracujem v takom odbore, ze clovek sa uci aj ked nechce) a nieco usetrit.
no a este sa tesim ked bude trosku teplejsie, lebo v zime len knedlim doma, ale uz by som sa chcela niekam aj prejst
Na všetky pokroky, na všetko čo sa naučím, vytvorím, ľudí čo spoznám. Celkovo som veľmi optimistický nielen na tento rok ale aj na tie ďalšie. Ak ma to nezabije tak ma to posilní a teším sa na to
a celkovo sa tesim na strasne vela veci proste krasne to vyrovnava vzdypritomnu cripling anxiety
A este frajo prave vybavuje aby mohol dostat do docasnej starostlivosti svojho psika z predosleho vztahu a bol by u mna, lebo u neho nemoze, a strasne sa tesim a bude so mnou chodit do prace a tak!!!!
A tesim sa aj na vylety, chceli by sme ist s kamkou do kieva mozno
Proste strasne vela veci co budu super nedokazem si vybavit uplne vsetko
-dopísať diplomovku a úspešne skončiť školu
-čím skôr sa zamestnať v odbore
-oprášiť si španielčinu, vypracovať sa v nej na nejakú vyššiu úroveň
-vrátiť sa k plávaniu/behu.. alebo aj aj
-nájsť dog friendly bytík v BA, aby sme s drahým mohli mať čím skôr peska ^^
Tesim sa na lyzovacku v marciii!!! A larp v maji. A dufam ze nastupim na magisterske. A ze dostanem vyssi uvazok v praci. A tuzim sa prestahovat ale to uvidime!
Podať prihlášky na LSE, University of Glasgow a University of Edinburgh.
Nabrať ešte 4-5 kíl svalov a konečne sa dostať na 100 kg?
Začať znova chodiť na box?
Ale inak žijem viacmenej bez akýchkoľvek plánov či cieľov. Nechávať veci len tak plynúť je naozaj oslobodzujúce.
Spraviť vodičák.
Na biku prejsť 2000km.
Schudnúť 5kg alebo aspoň 5cm v páse.
Neotehotnieť.
A pár ďalších vecí, ale toto sú moje ciele, ktoré sú podľa mňa reálne a budem veľmi šťastná ak ich dokončím.