V poslednej dobe ma dosť štve že google zablokoval možnosť dostať sa na zahraničné verzie google, napr UK, COM, US alebo že vo vyhľadávaní sa už nedajú zvoliť diskusie čo som pravidelne používal ! Všimli ste si to aj vy? Ako keby nám chceli brániť v získa
@fabianmarian8
"Ako keby nám chceli brániť v získavaní informácií."
...he? vieš o tom že google.cz ti vie vrátiť aj anglické výsledky? a nielen to, on ti dokonca vracia rovnako medzinárodné výsledky ako google.com, ono je to totiž to isté, rozdiel je len v jazyku interfacu
"Niekedy mám pocit že aj ked niečo vyhľadám je tam oveľa menej výsledkov napr z warez for a pod. :/"
no predtým keď som hľadal niečo napr cez google.uk našlo mi viac zahraničných výsledkov ako cez náš, ale to je druhoradé najviac mi chýbajú tie diskusie predtým som sa jednoduchšie vedel dopracovať k tomu čo som chcel na rôzne fóra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
"Ako keby nám chceli brániť v získavaní informácií."
...he? vieš o tom že google.cz ti vie vrátiť aj anglické výsledky? a nielen to, on ti dokonca vracia rovnako medzinárodné výsledky ako google.com, ono je to totiž to isté, rozdiel je len v jazyku interfacu
"Niekedy mám pocit že aj ked niečo vyhľadám je tam oveľa menej výsledkov napr z warez for a pod. :/"
lebo NSA a Millenium Copyright Act?