Úžasný prehliadač od Google, ktorý začal zobrazovať aj reklamy tam kde na stránke nie sú, proste ich sám hodil do vrstvy pred stránku... a zavadzá to, AdBlocker akosi ignorovaný.... a proste... aj Android mi začal jebať reklamy kam netreba, v tom Googli s
@efyks@klidopido No neviem, aký Adblock používate vy, ale mne funguje na Chrome, aj Mozille, dokonca aj IE 11 stále , bez chyby a ešte sa mi nestalo, že by sa mi zobrazila nejaká reklama.
@poke net, nie som jediný čo mu to robilo, len ja mám tu smolu, že ku mne to príde vždy ako k jednému z prvých @nick789 pozeral som na tie doplnky ale tam mám viac menej od Google veci, a používam ich, takže Well
keď je adblock aktívny, tak sa mi nezobrazujú reklamy nikde...o to však ide! keď chrome vypnem a otvorím nový tak, tak adblock nenabehne...musím ho v nastaveniach vypnúť a znovu zapnúť a potom ide
@77hanes77 a podotýkam, že som s tým nemal žiadny problém...iba kamaráti mi hovorili, že majú takéto problémy a ja som iba nechápavo krútil hlavou, lebo mne všetko fungovalo čižeee nechcem byť zlým prorokom, aleee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pozri rozšírenia a vymaž ktoré nepoužívaš
Na Chrome používam tento (treba ho však poriadne nastaviť) : » chrome.google.com/webstore/detail...
@nick789 pozeral som na tie doplnky ale tam mám viac menej od Google veci, a používam ich, takže Well