Čaute
Mám zatiaľ jednu hru čo tvorím zatiaľ nedokončenú ale už teraz rozmýšlam kam by som ju dal publikovať. Zatiaľ som rozmýšľal nad AppStore a Google Play. Nevýhoda v AppStore je že musíte platiť 99$ ročne za linceciu. A Google Play no tak zatiaľ čo som
@apple159 nazdar ... tak isto si ju vie stiahnut aj Slovak aj ked je na CZ Google Play... Ja taktiež využívam Appstore ... no tam je ta nevyhoda ze platis rocny poplatok 99 dolarov . Ak by si chcel viem ti potom tu hru hodiť na moj web .
co sa Google Play tyka tak appku vies ponukat
zadarmo s reklamou aj zo slovenska bez problemov, peniaze za reklamu chodia na PayPal,
cos tyka predavaniu aplikacii za prachy alebo inApp predaje, nato musis mat najblizsie cesky ucet v banke a nejaku cesku adresu cez ktoru s tebou budu pripadne komunikovat
Tak ci tak aplikaciu mozes ponukat hocikde kde je spusteny Google Play a tych krajin je starsne vela takze s tym problem nebudes urcite mat. Orientovat sa na slovensky trh nieje ale najlepsia volba ale budiz
@dconan ok ďakuje ti moc za info aj som si myslel jak som si čítal o tých pravidlách že aj keby som chcel spraviť platenu hru tak to nepojde pretože Slovensko nie je v tom zozname podporovanych krajín.
Ale naozaj diky že si mi to takto rozpísal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zadarmo s reklamou aj zo slovenska bez problemov, peniaze za reklamu chodia na PayPal,
cos tyka predavaniu aplikacii za prachy alebo inApp predaje, nato musis mat najblizsie cesky ucet v banke a nejaku cesku adresu cez ktoru s tebou budu pripadne komunikovat
Tak ci tak aplikaciu mozes ponukat hocikde kde je spusteny Google Play a tych krajin je starsne vela takze s tym problem nebudes urcite mat. Orientovat sa na slovensky trh nieje ale najlepsia volba ale budiz
@ ferrarinko no s tým tvojim webov sa potom môžeme nejako dohodnúť, mohol by si mi poslať v správe tvoju stránku alebo aj sem napíš spravíš si reklamu
@ gukol ty si ma vôbec nepochopil prečítaj si čo som napísal ešte raz.
@
Ale naozaj diky že si mi to takto rozpísal
@ferrarinko no s tým tvojim webov sa potom môžeme nejako dohodnúť, mohol by si mi poslať v správe tvoju stránku alebo aj sem napíš spravíš si reklamu
@gukol ty si ma vôbec nepochopil prečítaj si čo som napísal ešte raz.
Prepačte že to píšem 2x ale na iPade sa mi zle napísalo