5. Koho by ste chceli aby vyhral končený boj o trón? // obvam sa, ze sa vsetci na tron vyseru a pojdu severne bojovat proti white walkerom. ale inak asi Danaerys
1.) pred pár dňami som začala len čítať knihy, ale zatiaľ top a seriál tiež top.
2.) Jon Snow, Ygritte, Tyrion Lannister, Brienne of Tarth, Hound, Jaqen H'ghar, Aryaa a Bran Stark, Daenerys, Osha (a aj keď už nie sú medzi živými tak Eddard, Robb a Talisa Stark)
3. Joffrey predčí zatiaľ každú filmovú/knižnú/ seriálovú postavu ktorú som kedy nemala rada, Walder Frey a nejak mi strašne nešmakuje ani Melisandre.
4. ... neviem je ich veľa ale mám rada časti s Jaqenom, majú také zvláštne čaro. ale taký Red Wedding ma absolútne šokoval, som 15 minút ešte čumela na obrazovku že what the hell just happened . .
@jimmycrow podľa mňa dosť.. hlavne v niektorých tých postavách napr stannis vôbec tak neposlúcha Melisandru ako v seriali a atd ..a hlavne kopa vedlajších postáv a udalostí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
2. imp popripade kalisi
3. jefry ci jak sa pise
4. v takom serialy neviem mat oblubenu cast
5.kalisi
2. Arya
3. Joffrey
4. lol čo ja viem?
5. nvm, Daenerys?
2.tywin, tyrion, khaleesi, arya
3. joffrey no
4.posledna cast 3. serie
5.khaleesi!
2.Obľúbená postava? // Daenerys Targaryen, Robb Stark, Tyrion Lannister, Arya Stark
3.Najneobľúbenejšia postava? // Joffrey
4.Obľúbená časť? // s01e10
5. Koho by ste chceli aby vyhral končený boj o trón? // obvam sa, ze sa vsetci na tron vyseru a pojdu severne bojovat proti white walkerom. ale inak asi Danaerys
2. arya, jon, jamie, jaqen, ygritte
3. joffrey, frey
4. O_o
5.
2. Roose Bolton , Jaime , Stannis , Thoros , Beric , Arya , Tyrion , Euron
3. Joffrey
4.s03e09
5. Euron
s03e9 bola inak svadba ? bo ak hej, tak ta bola vyborna
2. Jaqen H´ghar, Arya Stark, Eddard Stark.
3. Joffrey Baratheon najskôr aj Jaime, ale ten sa asi zmení dosť a Walder Frey.
4. Je ich viac...
5. Je mi to v podstate jedno pokiaľ vrátia Starkovcom Winterfell a ponechajú Sever .
2. Ygritte, Tyron Lannister, Margaery Tyrell
3. Cersei
4. Už ani neviem. Páčila sa mi prvá polovica tretej série.
5. Akosi to neprajem Daenerys a ani Stannisovi Baratheonovi.
2. ono dosť sa ich časom vyformovalo ale tak celkom sa mí páči postava doga, haunda pre zmenu
3. Joffreyho, a potom ma v predposlednej časti nasral ešte jeden, kto vie sa dovtípi
4. netuším
5. khaleesi, alebo bieli chodci
1.serial milujem a knihy si planujem kupovat a citat ale v anj, lebo ako mi pride smiesne si to citat v tom preklade
2. Hound, Tyrion, Jaime, Baelish, Arya
3. milion x omielany joffrey a theon frey... toho by som fackala
4. dunno
5. dunno.
2. Lord Baelish, Sandor, Tyrion Lannister
3. Joffrey samozrejme (ten predčil v univerzálnej nenávidenosti aj Umbridgeovú a iné kultové literárne svine), Robb Stark
4. Páčila sa mi najmä časť, kedy sa Arya stretla s Človekom, tuším aj Valar Morghulis sa mohla tá epizóda volať
5. Koho by ste chceli aby vyhral končený boj o trón?
2. Arya Stark
3. Joffrey
4. kdekolvek je Arya tak tie casti mam rad
5. Tyrion L. alebo Khaleesi
5. rozhodne Sam
a som prekvapená, koľko ľudí má rado Hounda.. well done guys ^^
2. Bran, Arya, Tyrion
3. Joffrey kým nezomrel, teraz Cersei a Stannis a veľa debilov okolo khaleesi
4. Storm Of Swords kniha
5. Asi khaleesi
2.) Jon Snow, Ygritte, Tyrion Lannister, Brienne of Tarth, Hound, Jaqen H'ghar, Aryaa a Bran Stark, Daenerys, Osha (a aj keď už nie sú medzi živými tak Eddard, Robb a Talisa Stark)
3. Joffrey predčí zatiaľ každú filmovú/knižnú/ seriálovú postavu ktorú som kedy nemala rada, Walder Frey a nejak mi strašne nešmakuje ani Melisandre.
4. ... neviem je ich veľa ale mám rada časti s Jaqenom, majú také zvláštne čaro. ale taký Red Wedding ma absolútne šokoval, som 15 minút ešte čumela na obrazovku že what the hell just happened . .
5. neviem. naozaj neviem.
2. začína byť Tyrion Lannister, aj keď nemám prečítané všetko a ako to dopadne tiež neviem Inak Daenerys
3. Joffrey
4. obľúbená časť bola, keď Tyrion vyfackoval Joffreyho
5. Daenerys alebo Jon Snow
2.hodor
3. hodor
4.hodor
5. hodor
1.Ste fanúšikom skôr kníh / seriálu alebo obidvoch? serial, ale nevidela som vsetky casti a myslim, ze sa na to aj vykaslem, kym neprecitam knihy
3.Najneobľúbenejšia postava? joffrey, ofc
4.Obľúbená časť?
5. Koho by ste chceli aby vyhral končený boj o trón? dany asi
2.Khaleesi, Jon Snow, Arya
3.Joffrey, Theon a Cersei
4. všetky
5. určite Khaleesi, ale bolo by to moc jasné keby to tak bolo..a henten autor to tak určite neurobí
2. žiadna nijak extra, ...prípadne Jon Snow... a Hodor (hodor, hodor)
3. Tyrion
4. keď mal Tyrion svatbu so Sansou
5. Khaleesi
2. Khal Drogo .. potom bola chvilu Khaleesi , ale ked zacala kazdych 10 sekund vyplakavat, ze ona je "mother of dragons", tak ma zacala srat
3. ten postihnuty Stark
4. uplne posledna scena poslednej casti 3tej serie.. jak Khaleesi otroci po sebe vlacili .. sa mi pacila ta pesnicka
5. neprajem nikomu ,taze sa nevyjadrim
2.Arya
3.Joffrey
4.neviem si vybrat
5.Sansa
2. John Snow
3. Joffrey a Cersei
4.neviem...všetky sú podľa mňa dobré...
5. len nie rod Lannisterov...