zvuk goth rocku mi pripomina nieco ako ked smetiarske auto plne prazdnych plechoviek, iduce po dialnici, narazi v 120 km rychlosti do cisterny s nitroglycerinom
@mjet To je hrozná blbosť. To všelijaké malé pseudogothykmetalové temné babenky v gýčových korzetoch zo stránok typu 666, v bagančiach s ostňami a čipkami zároveň a sieťovanými rukavicami a s pentagramom vravia, ale Therion poznám (metal) a poznám aj goth rock a oni s ním nič nemajú.
Lebo „gothic“ metal s gothic rokom nič nemá, len si z toho v niečom berú príklad (a tým dosť ničia normálny goth rock, čo potom o tom kdekto trepe kdečo a vôbec o tom nič nevie) a podľa môjho názoru je to potom len taký gýčový metal, pre temné metláčky, ktoré majú viac spoločné s týmito modernými emákmi, ale zároveň ich chcú odsudzovať. Neviem to presne vyjadriť celé ako to cítim.
už sa teším ako sa do tejto diskusie nahrnú všetky symphometalové deti to je totiž jeden zo základných hudobných failov, za gothic sa považuje niečo, čo ním v skutočnosti absolútne nie je
@krutafunebracka - keď už The Cure a gothic rock (alebo presnejšie post punk) tak skôr piesne ako Charlotte Sometimes, Play For Today alebo Fascination Street
@psycholilithka Ale priznávam sa, aj ja som v to kedysi verila (Ale ospravedlňujem to tým, že hodnoverných zdrojov je málo... (A toto tu neľmo nepočúvam, len minule sa ku mne dostalo pár albumov, lebo som potrebovala dačo na spestrenie iného razenia, ako bežne počúvam
@psycholilithka Hento sa mi páčilo odmalička, pesnička aj klip a zdá sa mi to byť od nich najznámejšie, tak som to sem dala. To sú také ilustračné videá. Ale už viackrát som na Cure počula kritiku.
@ladyofcarnage to je ešte zvrátenejšie? som si nikdy akosi text nevšimla, asi vypnem toho-čo-umrel-na-moje-meniny hoc je to môj obĽúbený album a idem si pustiť hento
@carnage ja len, že už sa stalo našťastie som ku koncu všetkému nerozumela,ale posledná veta textu (odmysliac si refrén) bola skvelá (hoci netuším, ako zapadala do dejovej línie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
moze byt?
A tak ďalej.
@15 všetky poznám
?
tak...a viac mi uz nenapadlo, pripadne uz to bolo spomenute