mno podla mna to je super hra, no ma vela bugov...ja som asi nasiel jeden, kery ma dost s*re... v Gelderne, ked sa chcem porozpravat s tym samanom Grokom, tak ked za nim dojdem, hned povie:"zle spravy...nemozem dalej riskovat, tak vsetci podozrivi morrovia musia byt popraveni..." alebo nieco f tom zmysle, potom idu na mna vsetci, a chcu ma zabit...
nvm ci sa este niekto s tymto v hre stretol, ale ak nahodou hej, tak napiste a aj ci sa to da nejako opravit, ak sa da...
Neviete prečo nevidím mapu ? videl som video kde tú mapu mal zobrazenú a videl tam aj červenú šipku. Bez tej mapy sa to neda ani hrať lebo neviem kam mám ísť a kde mám robiť quest. priložím foto na tom mieste dokumenty má biť tá mapa » imageshack.us/photo/my-images...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
nvm ci sa este niekto s tymto v hre stretol, ale ak nahodou hej, tak napiste a aj ci sa to da nejako opravit, ak sa da...