mám taký... no problém s GPU. totiž, práve som doinštaloval Windows, nové ovládače, všetko, pozerám že všetko mi zrazu ide naplno bez sekania. ale na druhý deň už nie, všetko oveľa pomalšie aj s rapídnym znížením nastavenia grafiky... keď v
hm. vidím M, čiže predpokladám mobile, čiže predpokladám že ide o notebook. vypínaš ho, alebo ho dávaš len spať? reinštalácia ovládačov väčšinou vyžaduje reštart. ak dávaš comp spať, alebo ho len zaklapneš, skús ho proste reštartnúť/vypnúť+zapnúť a potom pusti gtačko/whatever, dosť možno to pomôže.
Jasné že vypínam a tiež mi je jasné že sa vyžaduje reštart - ono doinštalujem ovládače, resetnem a všetko ide parádne. Ale keď zas večer vypnem - ráno zapnem - všetko ide na p...
a nenastavuje sa ti notebook automaticky na najmensiu spotrebu aby nezral baterku? bo ak hej tak ti to spomali komplet vsetko takze si pozri neaky power assistant alebo neco kde si nastavujes vykon notasa a daj tam max performance
suhlasim poprve skontroluj ci ti setrenie spotreby nejak nemeni nastavenie napajania grafiky a podruhe ak to nie je tym tak skus starsie drivery. Najnovsie fakt neznamenaju ze su najlepsie obcas...
Nenastavuje, skontroloval som už predtým, to ma vlastne napadlo ako prvé (predsa len sa o Viste nehovorí že je bezproblémová).
S tými staršími ovládačmi... môžem skúsiť, akurát najskôr skúsim najnovšie - všimol som si že teraz niekedy (podľa popisu asi pri príležitosti vydania FO:NV) nVidia uvoľnila ZAS nový ovládač, tak som zvedavý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
* » www.nvidia.com/object/notebook...
S tými staršími ovládačmi... môžem skúsiť, akurát najskôr skúsim najnovšie - všimol som si že teraz niekedy (podľa popisu asi pri príležitosti vydania FO:NV) nVidia uvoľnila ZAS nový ovládač, tak som zvedavý...