cawte....neviete niekto ze kde v kosiciach su legalne steny pre writerov???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
pocujte inac dobra pripomienka, prave mi napadlo, vsimli ste si, ze skoro vsade je popisana ta ista veta: Len si nepozri do oci... a pd tym je podpis v podobde Lodky, sand aje to, no napocitala som uz das desat takych a to na miestach, kde by som to necakala , ten dotycny musi byt znalec kosic, daky taxikar je to, cha!
a este pri dome umeni je napis ze: dievcata chcu BMW, seriem na nich, ja mam BMX
dajvidek, ten ako sa vola santiag? heeeeej,? poznas ho? ta ho pozdravuj, furt ked mam depku a csedim v buse, jak idem na moyzesku a stoji pri starej radnici ta na kasarni je ten nadpis a pozeram na to, a mam vecsiu depku aj cestou tam na jednom dome ale pekneeee
ooo áno, blahoželám všímavím košičanom tie nápisy sú všade, na moyzeske, pri radnici, pri nemocnici, na maratóncovi, v uršúlinskej ulici a tak staré mesto je proste jeho
náhodou sú všetky jeho nápisy skvelé, oridži a obdivujem ho za jeho nápaditosť a ODVAHU!!
prosim..prosim...ja uz den zistujem...ze co znamena ten vyrok: len sa nepozri do oci...chcela by som vediet, ci to ma nejaky hlbsi zmysel..ak viete..prosim dajte mi vediet na moj mail: chelgi@centrum.sk
Legalne grafity uz bola takato moznost na sidlisku Tahanovce ..tu bolo par chalanov, ktori sa celkom fajn odviazali a vytvorili velmi pekne a zaujimave kusky
Ale ved chalani ak chcete nieco legalne ..preco sa nedohodnete nejako s mestom ..ved myslim, ze ak sa opytas nic tym nestratis alebo starosta istej casti sidliska napr. ci by nemali zaujem zakryt nejake napr bezvyznamne a chabe steny
Grafitakov podporujem ..je to podla mna velke umenie a stale ked idem v buse alebo hocikde vsimam si vsetkeho co je pokreslene po stenach
VELA STASTIA VSETKYM LEGALNYM ...
PS....AJ NELEGALNYM
Santiago z kosic milujeeeeeeem tvoje lodky a odkazy ..pokracuj dalej ..pozdrav pripajaju aj kamosky z kosic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a este pri dome umeni je napis ze: dievcata chcu BMW, seriem na nich, ja mam BMX
dievcata chcu BMW, seriem na nich, ja mam BMX - hej ten napis je na takom drevenom plote - ale je tam chyba - lebo nie na nich ale na ne :-Ű
vtipne vyroky?
mna urve tu asi
: : : :
ooo áno, blahoželám všímavím košičanom tie nápisy sú všade, na moyzeske, pri radnici, pri nemocnici, na maratóncovi, v uršúlinskej ulici a tak staré mesto je proste jeho
náhodou sú všetky jeho nápisy skvelé, oridži a obdivujem ho za jeho nápaditosť a ODVAHU!!
a len tak btw... nepozna ho niekto? *angel*
a celkovo ma bavi zopar tych napisov
Ale ved chalani ak chcete nieco legalne ..preco sa nedohodnete nejako s mestom ..ved myslim, ze ak sa opytas nic tym nestratis alebo starosta istej casti sidliska napr. ci by nemali zaujem zakryt nejake napr bezvyznamne a chabe steny
Grafitakov podporujem ..je to podla mna velke umenie a stale ked idem v buse alebo hocikde vsimam si vsetkeho co je pokreslene po stenach
VELA STASTIA VSETKYM LEGALNYM ...
PS....AJ NELEGALNYM
Santiago z kosic milujeeeeeeem tvoje lodky a odkazy ..pokracuj dalej ..pozdrav pripajaju aj kamosky z kosic