skusal niekto??..ja som skusil a je to podla mna super..instaloval som z live cd a instalacia zakladneho systemu mi trvala asi 30-45 min..myslim ze graficka instalacia priblizi gentoo viac ludom co myslite?
Lenze ide o to ze ked pouzijes graficku instalaciu, tak to uz si radsej mozes nainstalowat ine distro, lebo len textowou instalaciou nainstalujes system presne podla swojich poziadawiek..
na oknach pretoze mam maly linuxovy disk ale to by sa malo vyriesit kupou 320GB HDD cez leto
a do VM ho instalujem preto lebo sa ho chcem naucit nainstalovat ked ho budem naostro davat ....proste len som si chcel vyskusat tu instalaciu na "necisto"
Aha ja ze chces fungovat s gentoo cez virtual masinu. Ja to moc neoblubujem, lebo bezis dajme tomu na windoze nejake linux distro, tak to distro aj tak nevyuziva windozacke ovladace a diskovy priestor potrebujes tak ci tak, takze podla mna je lepsie instalovat na "cisto".
dnes som isiel instalovat gentoo do VM spravil som 5GB particiu pre neho....ked som rozbaloval portage(111 M tak sa rozbalovanie skoncilo chybou...ze vraj malo miesta na particii mam ta kolko ma ten portage po rozbaleni dpc lebo uz fakt nechapem aku velku particiu mu mam spravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nejake otazky?
a do VM ho instalujem preto lebo sa ho chcem naucit nainstalovat ked ho budem naostro davat ....proste len som si chcel vyskusat tu instalaciu na "necisto"
» www.microsoft.com/windows/product...
Linux4ever
vysvetlis mi plz aky je rozdiel (teda okrem vykonu a toho ze ti to moze blbnut), ked si urobis 5GB vo VMware, a ked si urobis 5GB particiu?