Druhá lepšia lebo je GDDR5 čiže výkonnejšia,nezáleži len od pamäti graf.karty,môžeš mať 1gb kartu čo má väčší výkon jednoducho ako 2gb a teda máš viac FPS v hre.
@marpovan keď som ja kupoval gpu, schopná GTX660Ti stála okolo 300 eur a AMD malo alternatívu vo forme 7870XT, ktorá mala jadro Tahiti zo série 79xx, bola rovnako výkonná ako 660Ti a stála 220€ - dnes na nej frčím
@sagulo niekedy nieje podstatna pamet ale aka je ddr tam, dalej na akej frequncii pracuje a ta je dost podstatna lebo ta je podstata zobrazenia cize pocet za sekundu a samozrejme kolko bitova, su v pohode gf ktore maju 512 a v 3d marku napr maju aj dvakrat bodv oproti 1 gigovym. k nvidii asi tolko, ak mas amd cpu tak naco by tam pchal nvidiu? ked amd vyraba radeony? skor by som ti poradil pozriet nejake testy tych grafik a hodnotenia nejaky benchmark hladaj najdes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
chcel som radu, a keď som sa pomylíl o dva písmená a ti to vadí, tak tak potom --> nie S týchto ale Z týchto.
Mal si na mysli AMD Radeon 8570M