ahojte, ako mam prosim vas urobit take nieco ze mam fotku napr ziarovky, a chcem aby mi akoze zasvietila... chapete.. mam gimp - len vcera som si ho stiahla, zatial v nom neviem velmi robit.. dajte nejake typy ako to spravit..
aj ja mam gimp a vcera som si ho stiahla,,,ved sa stym musis pohrat,,,nebud leniva ty ciganka!!! nikto s tim nevi hned robit,,proste vsetko poskusaj, za pol hodku to mas zmaknute 100% ak niesi blbucka D
poskúšaj a uvidíš... inak v gimpe tam je ten taký panel s vrstvami... tak najprv si otvor tu žiarovku zhasnutú cez gimp... potom tam do toho vlož zasvietenú a pri kotvi tú vrstvu, ktorá ti ukazuje že je plávajúca... ak nemáš tie žarovky tak nevím jako to urobiť ješte... a keď to budeš ukladať tak daj názov_obrázku.GIF gifka sú tie animované obrázky... a ona sa ťa to bude pýtať či to chceš do jednej vrstvy či ako to ale z toho si vyber do animácie... a to treba už poskúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
alebo rovno
» www.gimp.org/tutorials/...
» gimp-tutorials.net/...
» www.gimp-tutorials.com/...