potreboval by som poradiť že nejakú dobrú kombináciu grafiky a zdroja tak do 160ecok neni to nič moc ale určo lepšie ako to čo mám teraz, možte mi hodiť aj nejaky ten link pls. Vopred diki moc (áno viem že to neni software ale nvm kde inde som to mal dať)
dolezite je vediet aky mas zdroj teraz, a tiez aku zbernicu chces pouzit, pcie ? agp ? teda navrhujem ti najskor vysypat celu aktualnu zostavu, znacka model vykon ...
no tak momentálne tam mám grafiku ATi 3450, procak Intel E2140 dual core 1,6 pretaktovany na 2,0, ramka 2x1GB 667mhz, disk nemá šajnu o značke 160gB 7200rpm a ide to na 350w zdroji, v podstate mi stačí aj 2-3ročná grafika ale určo to bude lepšie ako ta atina bo hrať všetko 1024*768 na minime ma už štve...
AMD althon 64+ dual core 4000+ zdroj 450W staci mi
@goth111 ja by som urcoval grafiku podla dosky a vykonu a potom zdroj podla dosky co potrebuje a urcite by som nekupoval niaku ati co musi mat priame napajanie zo zdroja to je humac
@Manik001 stale ale nevieme ci mas zakladovku s AGP alebo PCI-EXPRESS...predpokladam ze to druhe ked mas DDR2 667mhz
no ale k veci...pokial mas 350w zdroj tak to ti bohato staci aj pre silnejsiu graficku...ja odporucam najskor asi GeForce GTS250 alebo 9800GTX...obidve stoja nieco okolo 100ecok a maju celkom slusny vykon...ati by som nikdy nechcel...
@kosmiklove 512 taktiez a je lepsia ako 8800 gt co 8600gts
ramky dual chanel samozrejmostou tiez po giga
a disky sa lisia sata maxtor 400 + ata maxtor 120 + ata seage 250
a procak bol vtedy len tento pc mam uz tri roky mam pocit ci dva a pol ? tak niak vtedy som poskladal a nic som nemenil takze cenu na tu dobu si vies zratat a som rad ze je len moj
šak teraz ide HW za absolútne smiešne sumy. za 400€ poskladáš PC, ktoré bude veľmi v pohode(pravda, ak chceš platiť 19% kokotom a marže obchodníkom tak to až také krásne za 400 nebude, ale ak niesi kokot tak vieš spraviť všetko bez DPH a s lepšou cenou)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale málo financií, asi ti neporadím =-/
bez toho ti asi nikto neporadi ...
GF 8600-gt
AMD althon 64+ dual core 4000+ zdroj 450W staci mi
@goth111 ja by som urcoval grafiku podla dosky a vykonu a potom zdroj podla dosky co potrebuje a urcite by som nekupoval niaku ati co musi mat priame napajanie zo zdroja to je humac
no ale k veci...pokial mas 350w zdroj tak to ti bohato staci aj pre silnejsiu graficku...ja odporucam najskor asi GeForce GTS250 alebo 9800GTX...obidve stoja nieco okolo 100ecok a maju celkom slusny vykon...ati by som nikdy nechcel...
grafiku mam tiez 8600gt ale 512mb...neviem aku mas ty... a este si mohol spomenut ramky a disk
ja mam corsair ddr2 2x1024mb 800mhz a disk mam 750GB SATA2
ramky dual chanel samozrejmostou tiez po giga
a disky sa lisia sata maxtor 400 + ata maxtor 120 + ata seage 250
a procak bol vtedy len tento pc mam uz tri roky mam pocit ci dva a pol ? tak niak vtedy som poskladal a nic som nemenil takze cenu na tu dobu si vies zratat a som rad ze je len moj