Ja som ich videl pred dvomi rokmi na RFP, docela náhodou, ani som neplánoval na nich ísť. Ale akurát vtedy sa po x-rokoch k nim vrátila pôvodná speváčka Skye a ona je dokonalá a bol to fakt zážitok, jeden z top koncertov čo som videl, odporúčam.
@chevro k tomuto sa pripojim ak mozem, ten koncert som videla a dost ma prekvapil. pozitine, i ked prodigy to dali vtedy lepsie
takze morcheeba, ale hlavne subways! oni su nazivo podla mna uplne skveli a z "nasej" sceny mna raz milo prekvapili tatabojs, takze kludne aj to by som odporucila
@terezkazozv však jasné, ale tak Morcheeba a Prodigy sú docela neporovnateľné veci Ale hej, Tatáčov mám strašne rád aj ja a ich koncerty sú viac než fajn!
A ja ešte odporučím Bloody Beetroots a Prago Union
@chevro o tom netreba vobec debatovat lebo od prodigy clovek caka, ze pojedia nejake tie dobroty pred koncertom, ale skye ma dostala aka bola sfajcena, ci co sa jej to udialo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja som ich videl pred dvomi rokmi na RFP, docela náhodou, ani som neplánoval na nich ísť. Ale akurát vtedy sa po x-rokoch k nim vrátila pôvodná speváčka Skye a ona je dokonalá a bol to fakt zážitok, jeden z top koncertov čo som videl, odporúčam.
takze morcheeba, ale hlavne subways! oni su nazivo podla mna uplne skveli a z "nasej" sceny mna raz milo prekvapili tatabojs, takze kludne aj to by som odporucila
A ja ešte odporučím Bloody Beetroots a Prago Union
čo sa týka toho čo nezmeškať tak isto Example, Morcheeba, Wolf Gang, The Subways, Prago Union, PPE, Para, Charlie Straight
a budem sa snažiť vidieť čo najviac, lebo som sa ponaučila z minulého ročníka