šla by som aj keď tam nepoznám moc tie kapely, by som šla objavovať nové :happy: alee akosi ma asi naši nepustia a jedno s druhým nebudem mať s kým lebo samozrejme nasľubujeme si a ako vždy piču s ryžu z toho
Mám pocit, že veľa ľudí chodí na Grape a ani tam tie kapely nepozná, čo je dosť nepochopiteľné....ale určite Bombay bicycle club, Wilkinson aj Modré Hory, Vec
@12 nepaci sa mi ked sa niekto takto vyjadruje. znie to ako "ked sa to nepaci mne, nemoze sa to pacit ani nikomu lebo su to hovadiny"
poznas Rangleklods ktorych som spominala vyssie? a dalej. Fluxa a Wilkinson milujem, takze ako mozes tvrdit ze tam nic nie je?
a silne pochybujem, ze poznas vsetkych co tam budu ucinkovat. tak co mi povies k tomuto?
» goo.gl/forms/HSZJvgmVt... všetci milovníci grejpu povinne vypĺňajte, aby som v bakalárke mohla pomôcť nášmu obľúbenému festivalu každý respondent má u mňa v tomto roku na grejpe pivo zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Kebyže tam idem, čo nepôjdem tak by som šla na Strapatého a BoyBand možno ešte na Wilkinson
a grape urcite idem, uz len kvoli atmosfere...
Pohoda zdrazela, sziget zasa nemaju ludia prachy a zahranicie ani nehovorim...
grape je ista volbaa
iha keby to take drahe nebolo
@12 nepaci sa mi ked sa niekto takto vyjadruje. znie to ako "ked sa to nepaci mne, nemoze sa to pacit ani nikomu lebo su to hovadiny"
poznas Rangleklods ktorych som spominala vyssie? a dalej. Fluxa a Wilkinson milujem, takze ako mozes tvrdit ze tam nic nie je?
a silne pochybujem, ze poznas vsetkych co tam budu ucinkovat. tak co mi povies k tomuto?