kto z vás tam bol, ako sa komu páčilo ??....až na tu piatkovu burku ked sme skoro prišli o stan sa neda čo vytknut. Koncerty skvele, atmosfera skvela. črta sa nova Pohoda
Bolo to ..popici!!!!!!!!!!!Prisla som tam o vela a nasla este viac!!!!!!!!Tak som s auz dlho nebavila!!Bola som stastna!!A spokojna!!A spalena, a okradnuta a umuckana a zmrznuta a mokra a a a a a wuaaaaaaa najlepsie!!!!!
hej hej aj ja bola..tiez bolo paradne, strasne sa mi lubilo skvela atmosfera, skveli ludia, ksvela hudba...jedine co mi vadilo kopa hmyzu..a trpim na to doteraz.. ale tak co no..
ano aj ja som bola.. parov stelar a royksopp ma dostali.. bol to uzasny zazitok.. dufam ze o rok idem zas a ze bude este lepsie.. a dufam ze sa vojdem aj do stanoveho mestecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Bolo to ..popici!!!!!!!!!!!Prisla som tam o vela a nasla este viac!!!!!!!!Tak som s auz dlho nebavila!!Bola som stastna!!A spokojna!!A spalena, a okradnuta a umuckana a zmrznuta a mokra a a a a a wuaaaaaaa najlepsie!!!!!
A Parov Stelar a hlavne Royksopp, jedny z naj mojich koncertov
bolo uplne perfektne..strasne sa mi pacilo,aj ked ta burka no./.ved pohoda hned by som isla zas,tie skupiny co tam boli..no mnam!