prvu hodinu sme mali s triednou, tak sme vymysleli narychlo nejaku basnicku, postavili sa pred tabulu a ked vosla do triedy, tak sme spustili ze vsetko najlepsie ku dnu ucitelov, potom 1 spoluziak zarecitoval tu basnicku a potom sme jej dali kvety aj cokoladu potom si sadla do lavice a 1 spoluziacka isla do katedry vyucovat... normalne sme ratali priklady na tabulu a spoluziacka nas kontrolovala, kedze vie dobre matiku a ked si ani ona nevedela rady, tak nam pomohla triedna (ona bola akoze ziacka), no sranda s nou bola... a nedostali sme ani domacu a tak potom na kazdej hodine pri kazdom ucitelovi... ale ostatnym sme uz len zarecitovali basnicku a dali cokoladky a vyucovali oni (nemaju az taky zmysel pre humor a temperament ako nasa triedna Dobre, tusim uz koncim, bo kecam vela.
každý podal ruku a niečo povedal, triednemu sme dali bonboniéru a učiteľkám kvety, no boli také menej nervózne ako obyčajne a tak na slovine a matike sme robili také opakovacie primitívne veci a na ostatných predmetoch sme hrali robili také oddychové alebo haluzné veci
Fuuu tak naša trieda úple zabudla na nejaký deň učitelov, a jak došla učka do triedy začala nám hovoriť že všetky triedy jej dali aspoň srdiečka, alebo zagratulovali a že jej trieda nie- čiže My... a potom že nech sa hanbíme atď.. potoém došla ešte na občiansku a my sme na tabulu napísali že "Všetko najlepšie ku dňu učitelov", ale ona došla, kukla sa na to a len tak nám povedala, že "Už je neskoro" Takže to nedopadlo velmi dobre a mala celkom nasratú náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a keby som bola aj tak sa na nich vyjebem
z tých nahnevaných fejsov som nič také nepostrehla.
a také super čokolády dostali, až som slintala