Greci su idioti, ked protestuju proti statnemu sporeniu...
... ale my na Slovensku v tej istej situacii robime to iste... nezda sa vam to postavene trochu na hlavu? Nadavat na Grekov, ktori si nechcu nechat znizit plat, ale potom ked aj my musime sporit, lebo posledna vlada nezodpovedne minula priliz vela penazi,
Lady Radičová to určite vyrieši, je predsa dáma a nebude trpieť aby vo sojej krajine bol bordel, tak čoho sa obávať, veď doteraz to fungovalo...........filip
@zajko30 no to je uzasny postoj ku statnej ekonomike a politike, ze: "do teraz to fungovalo..." jednoducho ma rozculuje, ze ked Greci maju sporit, tak to nasinec nevie pochopit, ze preco ten Grek nechce prist o 10, 20 percent platu ci dochodku, ale ked je reforma dani, a niekto zrazu bude musiet platit viac dani, tak ideme protestovat, lebo my sme chudaci Slovaci...
kurva @jaro1991 neser ma, ja mám dve zamestnania, lebo sa mi chce robiť a viem si najsť fleky, tak neviem načo by som štrajkoval, a tymi štrajkami si strašne pomôžu ako v grecku, doteraz všetko flákali, ocigánili úniu aby sa dostali do nej a teraz sa mi slováci mame posrať, čo si navarili nech si spapinkajú a tú Radičku celkom chápem.........filip
no lenze Greci maju trosku ine platy ako my takze im maju z coho zobrat lenze ked u nas niekto dostane 400 ciste a este aj z toho mu chcu zobrat tak to je uz dost hard core si myslim
ja si myslím, že keby sme zarábali tak ako gréci, správame sa ešte horšie.
ak vám už niekedy strhli z platu, tak viete, aké to je.
na blbosť svojej vlády doplácajú obyčajní ľudia, a toto je ešte len začiatok.
a pokiaľ ide o to, že sa u nás bude nejako masívne demoštrovať, tak si to reálne ozaj neviem predstaviť. odborári sú zasa len úzka skupina ľudí, ktorá ide von s konkrétnym problémom a fakt si neviem predstaviť nejakú extra silnú podporu obyčajných ľudí.. čo ja viem...
@zajko hej, ja s tebou suhlasim, a suhlasim aj s Radicovou a Miklosom... len nadavam na Slovensku mentalitu... ktora sa teraz ukazuje v najlepsom svetle... Na druhych nadavat, ale sami budeme stonat, aky sme chudaci!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.antifa.cz/content/kratky-...
ak vám už niekedy strhli z platu, tak viete, aké to je.
na blbosť svojej vlády doplácajú obyčajní ľudia, a toto je ešte len začiatok.
a pokiaľ ide o to, že sa u nás bude nejako masívne demoštrovať, tak si to reálne ozaj neviem predstaviť. odborári sú zasa len úzka skupina ľudí, ktorá ide von s konkrétnym problémom a fakt si neviem predstaviť nejakú extra silnú podporu obyčajných ľudí.. čo ja viem...