@drejka je to zrada politikov na slovenskom národe, ako nás dostali do skurvenej situácie!!!..............a to nie je všetko, začnú štrajky, potečie krv a hrozna bieda nastane.............filip
@flussica už to dlho trvať nebude, naša inteligencia -doktori, učitelia sa začínaju búriť........imperatorka radičova kapituluje a nastane bezvladie!!!....filip
Grécko, Španielsko, Írsko, Taliansko, Portugalsko...už je toho aj celkom dosť, nie? Neviem, neviem, či to všetko zachránime...Ale fakt si nemyslím, že problém je v tom, jak niektorí hovoria, že Gréci sú leniví a nechce sa im robiť. A tí závistlivci typu ,,Oni majú viac ako my!" sú už úplne smiešni. Z toho, čo im požičiame, budú mať niečo iba banky a boháči, nie Gréci. Takže je nezmysel nadávať na Grékov alebo nejakú Radičovú, čo o ničom nerozhoduje - nadávajme na tých 5 percent boháčov, čo na tomto svete žijú a sú stále zazobanejší!
Ak by sa neohrozili banky tak by sme grecko mohli nechat padnut ale krach europskych bank by bol este vacsi problem...cize neostava nic ine ako im tie peniaze dat aj kd asi vieme ako to dopadne...
btw pritom kludne ak by grecko predalo napr. svoje ostrovy alebo nejaky dalsi majetok tak by sa tie dlhy mozno dali znizit len ci mame nejaku kupy schopnu krajinu...
inac vsetci na nich nadavame ale mali sme urobit to iste...vysat z europy co najviac a cakat na pomocnu ruku...lebo teraz trpime lebo my sme ti svedomiti co nic neporusili... bolo nam treba brat do europy taky sajrajt ako je grecko...
mimochodom, kríza sa dá veľmi ľahko vyriešiť likvidáciou majetkovej polarizácie len by museli byť porušené osobné slobody... toto je vlastne dilema - osobná sloboda pár "vyvolených" vs. blaho drvivej väčšiny
Tak moment, možno sa mýlim, ale neporušilo grécko náhodou jedno zo základných pravidiel?? Problém je, že aj keby tie prachy dostali, nemajú to z čoho splatiť, budú potrebovať stále viac, je to vyhadzovanie prachov von oknom... Ak by dali aspoň reálne záruky, nech založia pôdu alebo firmy.
Keby sme si my dali dvojtisícové platy po vstupe do EU skrachovali by sme pri najbližšom výplatnom termíne lenže my si stále uťahujeme opasky a na náš úkor žijú kokoti ako sú gréci a spol.Na turistickom ruchu mohli zarobiť majland ale sú hnilí jak psi.
Stale si vsetci myslia ako sa greci maju dobre ... ale aj tam zije znacna cast naroda chudobne ako u nas. Na stranke platy.sk je napr. priemerny plat muzov a zien v Bratislavskom kraji. Muzi 1289eur, zeny 982eur. A teraz sa vsetci pozrite aki ste zgrnavi mate 1000eurove platy a placete :p a to iste je v Grecku, nie kazdy sa tam ma tak ako to vykreslili media.
Akože, ono to je riadne rozporuplné, čo si ja myslím. Pretože áno, Grécko porušilo Maastrichtské kritéria a pak staiblity a rastu a teda je problém už pri koreni veci, kde jednoducho Gréci nemali do eurozóny ani páchnuť. Čo sa ale deje teraz je ako tu uuž bolo spomenuté, problém európskych bánk. Pretože to nie je celé len o Grécku, ak by skrachovalo Grécko, okey, ale tu ide už o naše krásne "prasiatka", ktoré by rreálne natoľko zasiahli achilovu pätu eurozóny a teda si ozaj nemôžeme dovoliť aby Grécko skrachovalo. Teraz je nutné pomôcť i grékom, ale prídeme ku zdĺhavému procesu ozdravenia meny a hlavne, čo sa môjho skromného názoru týka, nazrieť do fiškálnej politiky jednotlivých štátov a ozaj zásadne dodržiavať a mžono aj veľmi ostro, ale vetovať rozpočty krajín, lebo inak to podľa mňa bude iba bludný kruh, z ktorého sa euro nedostane.
Grekov nikto nezachranuje a ani nemusi ... zachranuju sa europske banky a ich peniaze. Zachranuje sa EU. A EU to nieje ani tak Slovensko (jedno velke nic), ale take Nemecko, Francuzsko a p.
Je to ako ruleta, kazdy aj maly hrac ak chce byt pri stole musi vlozit vklad, jedno ako sa mu dari ale bank drzia aj tak najvacsi hraci a len im patri hra.
poslané peniaze ich majú vytrhnúť z biedy ? a kto tam bedačí..dôchodcovia s 2000€ dôchodkom ? ...tie peniaze aj tak idú len bankám ktoré sa odrážajú od nereálnych čísel..a nakoniec aj tak skrachujú ..peniaze ktoré im pošlú sa už nikdy nevrátia ...
ako uz bolo povedane, nejde o nic ine len o jeden velky podvod.. nemecke banky vykradaju grecko a kedze EU je hlavne nemecko, tak sa na tom nic nezmeni.. Teda az do bankrotu eurozony a naslednej svetovej vojny, ktora zakonite musi prist. Mozno o rok, mozno o dva, ale urcite pride, pretoze z tejto situacie v ktorej sme sa uz neda vycuvat.
Najlepsie su na tom svajciari s vlastnou silnou menou a politikou, ktora ich snad nikdy nezatiahne do vojny...
Keď prvýkrát grécko žiadalo o pôžičku povedali sme nie.
Potom prišiel akýsi Euroval, ktorý mal tieto právne podchyty:
1. Prostriedky z Eurovalu sa použijú pri záchrane krajín pri živelných pohromách.
Nezdá sa mi, že by ohľadom grécka išlo o živelnú pohromu.
Slovensko dalo do Eurovalu prvý vklad.
Teraz zrazu máme dať druhý?
Odkiaľ?
My budeme ako kokoti pomáhať komusi(prostredníctvom príživníckych politických svíň) a naša krajina pôjde do krachu?
Tak to by nijaký normálny slovák nemal dopustiť.
Príčinou toho, čo sa tu deje je občianská zbabelosť.
V Líbií zvrhli vodcu.
Všade inde si háji občan právo, len nie tu.
Ako chceme My ťažkožijúci občania z bezcenného platu žiť a aj byť ticho?
My sa musíme postaviť, musíme vyvolať hromadné štrajky a podobné akcie.
Musíme naším politickým buzerantom tvrdo ukázať, že my sme tu páni.
Občan staň sa vôľa tvoja.
Okrem toho.
Svetová vojna nastane tak, či onak.
Či podporíme Euroval alebo nie.
Všetko to však zachádza do trestnej činnosti, ktorú naše Slovenské orgány dokonca ani samotná EU nemieni riešiť.
Máme podľa ústavy právo zvrhnúť vládu, ktorá sa svojvoľne správa a nerešpektuje práva a garanty.
Voči nám je EUroval čistý podvod, čo by mal riešiť aj medzinárodný súd v hágu.
Euroval, samozrejme aj z naším vkladom by mal chrániť krajiny Eurozóny iba vo vážnych prípadoch(živelné pohromy)
Naši kokotní Slovenský politici nás priviedli na mizinu, čím sa dopustili trestného činu sprenevery, lebo neoprávnene nakladali z našími peniazmi.
Peniaze, ktoré sme vložili nám nikto nevráti(dokonca ani v 50% výmere nie).
Múdra pani Iveta Radičová to zabudla dojednať.
Už chápem, prečo ju prezývajú konskou hlavou.
Keby sa vyjednali cez rokovanie tieto garanty, že by Slovensko v prípade odstúpenia z Eurovalu, resp. s nesúhlasením s podmienkami získalo časť svojho vkladu bolo by to ako-tak seriózne.
Lenže to sa drahí občania nestane.
Naša dementná vláda volená dňa Sobota 19.6.2010 sa do svojho odchodu postará, aby v štátnej kase nebol ani cent.
Ak ide o Grécko, tak by som v prípade nesplácania dlhov grécky štát predal so ziskom, keby som bol v pozícií Eu.
Nemal by som stým nijaký problém.
Počul som tu niečo o tom, že robotný ľud sa bojí štrajkovať, aby neprišiel o prácu.
Nikto z chudobného robotného ľudu si však neuvedomuje, že je hlavnou jednotkou, ktorá živí politických príživníkov ako aj vládu s Ivetou Radičovou na čele.
Takže keby všetci robotníci vypadli z obehu, kto by tú zberbu "mýdrych" živil?
Robotník sa bojí hladu?
Budeme rabovať obchody a nezabráni nám v tom ani zákon.
Robotníci sa bez roboty báť nemusia.
A Vláda, nech je už akákoľvek spozná svoj omyl.
Občan logicky uvažuj v tejto chvíľi:
Politik, poslanec, vládny činiteľ žije s teba, resp. nás všetkých.
Hlúpe reči ešte nikoho neuživili.
Preto politik, poslanec, či vládny činiteľ je a zákonite ostáva príživníkom a parazitom na ťažkej práci a živote občana.
Živia ho naše daňe z občanmi odvedenej ťažkej a slaboohodnotenej práce.
Keby občania-Robotný ľud úplne prestal pracovať, tak by musela kapitulovať aj vláda a aj Slovenská politika.
Nech to nikto neberie ako fakt, že občanov podnecujem k čomusi podobnému.
Len opisujem, čo zákonite nastane, nastať má a nastať musí.
Zaujímala by ma však situácia, čo by sa stalo, keby nastalo bezvládie.
Kto by nastúpil na trón?
Bolo by dobré, keby nastúpili ťažkožijúci občania, aby viedli tento štát pred krachom.
Nerozhodnosť, resp. nevzdelanosť poslancov, politikov, či vládnych činiteľov privedie zákonitosťou štát do krachu.
Pcháme sa do riti grécku a každému.
Grécko by som podporil ako vládny činiteľ iba v tom prípade, keby naše Slovensko bolo dobre finančne bohatou krajinou.
Podpora Eurovalu druhým vkladom neprichádza do úvahy.
Lebo príjde fakt, že budeme musieť podporovať i do tretice.
Ak aj teraz odmietneme podporiť Euroval č. 2, nemusíme sa obávať, že sa pomoci od Eu nedočkáme.
My sme totiž vložili prvý vklad do Eurovalu.
Medzinárodný súd v štrasburgu by určite z hľadiska de iure rozhodol takto:
Eu je povinná poskytnúť pomoc Sr a to do výšky vkladu, ktorý Sr vložila.
Všetko je totiž viazané medzinárodnými zmluvami, takže my o svoj vklad aj keď prvotný nemôžeme prísť.
Nemôže nám byť ani Eu odňatý, pretože sme ho vložili my a stále nám patrí.
Keby naši poslanci, vládny činiteľia, či politici boli inteligentní ako niesú, pochopili by to ako ja v priebehu minúty.
Lebo ja narozdiel od ních som inteligentný čo sa týka oblasti politiky a práva.
A to nemám vš.
Oni vš majú a správajú sa ako decká z ťažkým postihom mentálnej retardácie.
Namiesto toho, že by občanovi svoju vôľu vysvetľovali, obhadzujú sa argumentami, že na vini je Ficova, či dzurindová vláda.
Nech sa všetci s takýmito tvrdeniami strčia do prdele.
To môžem robiť Slovenskú politiku aj bez Vš vzdelania.
A táto nevzdelanosť, resp schopnosť nahrabať si čo najviac do vrecka politikov núti, aby sa správali ako mentálny retardi.
A nielen politikov, ale aj všetky vyžšie postavené osoby nad občana.
Možno mi niekto bude chcieť oponovať, že aj oni sú občania.
Dodávam, že oni niesú občania, ale vlci neschopný viesť tento štát.
Naše skurvené zákony:
Ak občan urobí priestupok alebo trestný čin je sankcionovaný.
Ak však urobí priestupok alebo tr. čin niektorá z politických, či vládnych svíň, nestane sa im nič.
Vláda aj Nrsr tvoria také zákony, aby in vyhovovali a zároveň obmedzovali občana.
To, že máme akési právo má občan vnímať akože na oko.
V skutočnosti tu nič takého nieje.
Uvádzam príklad:
Igor štefanov spreneveril koľké peňiaze so štátnej kasy.
Dodnes sa nič nevyšetrilo.
Uzavrelo sa to stým, že sa nič nestalo.
Za dzurindovej vlády sa tiež kopec toho porozkrádalo, čím občan prišiel o peňiaze.
Kto to vyšetril a kto rozhodol o treste?
Vôbec nikto.
A ani pri tejto vláde sa nevyšetrujú prešľapy a nebudú ani sankcionované, to si píšte.
Jediný, kto tento stav môže zmeniť je iba občan, hybná sila politiky.
Neviem, či sa to podarí mierovým spôsobom.
Tyran sa bez boja moci nevzdá.
Tým myslím politikov, vládu aj poslancov.
V Iraku bol prezident zvrhnutý, v líbií takisto.
Prečo by to nebolo možné aj u nás?
Ja v tom nevidím problém.
Občan nepodceňuj sa.
Ty si hybná sila.
Ty si dal súhlas vláde aj politike, ale môžeš ich aj stopnúť nato nezabúdaj.
Samozrejme, že by sa muselo spojiť celé Slovensko.
A myslím, že by sme v prípadnom odboji našli aj zahraničných spojencov.
Jediný, kto môže zachrániť Slovenský štát pre budúce pokolenia Slovákov je občan.
Nik iný to nemôže byť.
Lebo občan trpí, občanovi sa tento spôsob vlády nepáči, iba on ho môže podporovať svojím mlčaním, alebo zvrhnúť svojím ráznym nie!
Ale ten, kto podporuje túto vládu mlčaním dopúšťa sa zločinu, tým, že zločin kryje.
Vari sprenevery v štátnej kase niesú v miliónových sumách zločinom?
Vidíte?
Taká je bohužiaľ pravda.
Ako občania musíme všetko čo sa týka politiky a akéhosi práva a demokracie zničiť, aby sme toto všetko mohli vybudovať nanovo.
Podľa ideálu občana.
Niekto vo fóre napísal ako občan myšlienku, ktorá ma potešila.
Nech sa každý stará sám o seba.
Som za.
Keby naši mentálne retardovaný kompetentní riešili dôležité veci tohto štátu, možno by sme si ich aj obľúbili.
Občan nevie čo pod tento pojem zahrnúť?
Problematika domáceho násilia,
Klientelizmus a korupcia na prokuratúrach, či súdoch,
Zákony, ktoré pomáhajú občanovi,
Zákony, ktoré obmedzia bytové družstvá, banky a iné inštitúcie vymáhať dlhy v dvojnásobných sumách od chudobného,
Lebo bohatí dlhov nemajú, to je logické.
Zákony, ktoré lepšie upravia nakladanie s finančnými prostriedkami iba v prospech občanov Sr,
Zákony, ktoré obmedzia politikov, aby privádzali štát do krachu, ako je tomu dnes; taký politik by ručil za spôsobené škody svojím nadobudnutým majetkom počas výkonu funkcie a to aj v prípade, keby ho prepísal na svojich potomkov.
Takým potomkom by bol odobratý; ak by sa nedalo ináč, nastúpila by armáda, ktorá by majetok odobrala.
A hneď by si každý politik, poslanec, či vládny činiteľ rozmyslel, ako bude konať.
Lebo toto by sa týkalo všetkých vyžších, než je občan.
Zákony, ktoré by nútili našú políciu tvorenú z debilov a dementov, aby riešila trestnú činnosť ak ide o domáce násilie.
Osobne poviem, nemám dobré skúsenosti s políciou.
Osobne som ich niekoľkokrát volal, keď som bol svedkom domáceho násilia(nebudem bližšie konkretizovať).
Dočkal som sa od ních iba konštatovania, že je to priestupok.
Hoci som tým buzerantom darmo vysvetľoval, že ide o trestný čin týrania blízkej osoby a zverenej osoby podľa § 208 Trestného zákona.
Trestným činom sa vážená verejnosť rozumie aj psychické týranie.
A tobôž slovenskej polícií nestačilo, že išlo o chránenú osobu.
Chránenou osobou je podľa § 139 trz tehotná žena, chorá osoba, zdravotne ťažkopostihnutá osoba.
Ani po tomto konštatovaní sa nemali k činu.
Dokonca ani nespísali zápisnicu tak, ako to vyžaduje trp(trestný poriadok) a trz(trestný zákon).
Ja viem, že toto musí posúdiť vyšetrovateľ a prokurátor a nepochybne aj súd.
Lenže posunúť to vyšetrovateľovi musí polícia, čo sa nestalo.
Trikrát som sa presvedčil o tuposti policajných buzerantov, ktorí neboli schopní pomôcť obetiam trestnej činnosti, hoci jej dokonca boli aj svedkami.
A to je zarážajúci fakt, pozor!.
Ak Vláda a politici Slovenskej republiky urovnajú pomery v štáte a občan bude mať plat 2000 EUro, potom dám pomoci grékom zelenú.
A nepochybne aj ostatní budú somnou súhlasiť.
Keďže sme však v situácií, kedy je občan otrokom a iba žiaviacou jednotkou darebákov, potom občan musí zakročiť.
My všetci sa musíme oslobodiť od moci, ktorá nám škodí, nie pomáha.
Bedákaním a sťažovaním si na život nič nevyriešime.
Berte si Slováci príklad z rómov:
Ako sa majú dobre, my ich živíme, bojí sa ich negramotná polícia i vláda Slovenskej republiky.
A dovolia si ešte otvárať pysky, že sa im tu žije ťažko.
Tým, ktorí nemajú hanby vyciciyvať štát,
Tým, ktorí nemajú hanby ponižovať pracovitý ľud a beztrestne zneužívať zákony,
Tým, ktorí citovo vydierajú všetkých a všade.
Tým, ktorí zneužívajú pojem "rasizmus".
Slovenská vláda vraj nevie riešiť rómsku problematiku.
Náš štát má armádu, tak prečo sa máme báť stopnúť rómom benefity?
Oni majú 500 a viac Euro, ltbo sú Rómovia.
Oni provokujú počestného občana, aby niektoého róma v sebaobrane napadol a potom si vysúdia odškodné.
Dokonca rómov sa boja aj prokurátori a aj sudcovia.
Niesú na taký parfém zvyknutý, preto to chcú mať z krku.
Stretol som sa aj z prípadom, kedy Rómovia basebalkami dobyli dvoch počestných občanov.
Verejnosť ich zaraďuje medzi bielych.
Lebo kto je biely, je týraný ale aj spravodlivý a počestný.
Aspoň takto sa to traduje.
Uhádnite, čo vyriekol nezávislý súd Sr.
Dvaja poctiví občania(biely) sa odsudzujú k dvom rokom NEPODMIENEčNE.
A to len preto, že Rómovia zavolali políciu skôr ako poctiví občan.
Poviete si neverím.
Či veríte alebo nie, tak sa to stalo.
A nepomohlo poctivému občanovi ani odvolanie a ani fakt, že mali lekárske správy o ublížení na zdraví.
Tu bol zneužitý § o rasovej nenávisti(§ 424 trz).
To jediné vedia Rómovia dobre zneužiť.
Iné východisko z hľadiska de iure neexistuje.
Katý máme ak ide o rómskú problematiku akú-takú skúsenosť.
A preto, ak sa občan prípadne postaví proti svojvôľi tejto vlády, nik mu to nemôže mať za zlé.
Všimnite si paradox:
Toto je aktualita:
Riešil sa plat zdravotných sestier.
O tom budeme rozhodovať o 6 mesiacov, odpovedal minister zdravotníctva aj s vládou.
Keď rozhodovali o svojích odmenách, tak do troch dní bol zákon, ktorí im tieto odmeny schvaľoval.
Polytológovia by tento stav charakterizovali ako zneužitie moci elitou, či mafiou.
Jedno i druhé je skupina ľudí.
Skôr by som sa priklonil k mafií, pretože by boli schopní násilia prostredníctvom akejsi "štátnej moci", čo nieje nič iného ako mafia čistá.
Na záver opakujem:
Nik iný iba občan môže zvrátiť politiku.
On je politická sila a aj hybná sila.
On a nik iný rozhoduje o osude tejto vlády.
On a iba on rozhoduje o spravodlivosti, či práve.
Samozrejme, že sám nikto nič nedokážeme.
Musíme sa ako slováci národovci prípadne iba spojiť.
Ináč národ nezachránime.
Dvojité občianstvo a iné kokotiny.
Táto vláda umožňuje prístup Maďarom, ktorí nás znovu maďarizujú ako to bolo do roku 1843.
Chudák ľudovít štúr sa musí v hrobe obrátiť, keď vidí ako vláda Ivety radičovej nakladá so SLovenskom.
Hanba politikom, poslancom a tejto vláde!
Povedzte mi, ktorá krajina rozmýšľala o takej kokotine ako je dvojité občianstvo?
Od nikoho som podobnú pičovinu nepočul ako od Slovákov umiestnených v parlamente, či Nrsr.
Ja nikoho nediskriminujem.
Ak chce Maďar študovať na území Sr, nech sa páči.
Ale najprv sa musí prispôsobiť nášmu jazyku a zákonom.
Ozaj si milá vláda Sr myslíte, že keď ja príjdem do Maďarska študovať, tak mi budú po Slovensky rozumieť?
Ak áno, tak navštívte psychiatra a okamžite opustite svoj post.
Vraj dvojité občianstvo spočíva v tom, že kto príjde do maďarska, tak mu zaníká občianstvo v Sr a naopak.
Tomu je tak doteraz, tak čo sa s tým vláda a Nrsr vôbec zapodieva.
Pán Róbert Fico.
Ak toto budete čítať upozornite, že toto je obyčajný infantylizmus a zbytočné mrhanie papierom a časom.
Načo dávať názov niečomu, čo názov nepotrebuje.
To, že prechodom do iného štátu zaníká občianstvo občana vo vlastnom štáte je normálne.
Presnejšie ak občan po splnení podmienok požiadá o občianstvo v danej krajine.
Vtedy mu zanikne občianstvo na Slovensku.
Ďakujem za to, že ste si môj koment prečítali.
prosím reagujte a pýtajte sa.
Novinári:
Máte povolené zverejniť všetko, čo je v tomto dokumente.
Ako autor s tým plne súhlasím.
Záver:
Tento dokument nieje v rozpore so žiadným zákonom, ani právnym predpisom Sr.
Všetky uvedené údaje sú bohužiaľ skutočné.
Skutočnosť, ktorú cíti ťažkožijúci občan!
Dobidenia.
V prípade volieb ak budem kandidovať som váš.
Moja vláda bude oveľa lepšia než je táto a než bola dzurindova, či ktorákoľvek predtým.
Občan nezabúdaj, že si hybnou silou politiky a aj činiteľ, ktorý podmieňuje existenciu práva i spoločenského zriadenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
sú to kurvy nad kurvy, turistická sezóna, ľudia im nosia euráče a oni sa takto správaju......filip
btw pritom kludne ak by grecko predalo napr. svoje ostrovy alebo nejaky dalsi majetok tak by sa tie dlhy mozno dali znizit len ci mame nejaku kupy schopnu krajinu...
inac vsetci na nich nadavame ale mali sme urobit to iste...vysat z europy co najviac a cakat na pomocnu ruku...lebo teraz trpime lebo my sme ti svedomiti co nic neporusili... bolo nam treba brat do europy taky sajrajt ako je grecko...
@drejka doteraz sme z toho profitovali.
@interrupcio tú @21 si dúfam nemyslel vážne.
Je to ako ruleta, kazdy aj maly hrac ak chce byt pri stole musi vlozit vklad, jedno ako sa mu dari ale bank drzia aj tak najvacsi hraci a len im patri hra.
odomňa tam nepáchne ani cent, to radšej pôjdem sedieť na doživotie, napľuť im do ksichtu, hanba, pfuj !
Najlepsie su na tom svajciari s vlastnou silnou menou a politikou, ktora ich snad nikdy nezatiahne do vojny...
Grécka problematika:
Keď prvýkrát grécko žiadalo o pôžičku povedali sme nie.
Potom prišiel akýsi Euroval, ktorý mal tieto právne podchyty:
1. Prostriedky z Eurovalu sa použijú pri záchrane krajín pri živelných pohromách.
Nezdá sa mi, že by ohľadom grécka išlo o živelnú pohromu.
Slovensko dalo do Eurovalu prvý vklad.
Teraz zrazu máme dať druhý?
Odkiaľ?
My budeme ako kokoti pomáhať komusi(prostredníctvom príživníckych politických svíň) a naša krajina pôjde do krachu?
Tak to by nijaký normálny slovák nemal dopustiť.
Príčinou toho, čo sa tu deje je občianská zbabelosť.
V Líbií zvrhli vodcu.
Všade inde si háji občan právo, len nie tu.
Ako chceme My ťažkožijúci občania z bezcenného platu žiť a aj byť ticho?
My sa musíme postaviť, musíme vyvolať hromadné štrajky a podobné akcie.
Musíme naším politickým buzerantom tvrdo ukázať, že my sme tu páni.
Občan staň sa vôľa tvoja.
Okrem toho.
Svetová vojna nastane tak, či onak.
Či podporíme Euroval alebo nie.
Všetko to však zachádza do trestnej činnosti, ktorú naše Slovenské orgány dokonca ani samotná EU nemieni riešiť.
Máme podľa ústavy právo zvrhnúť vládu, ktorá sa svojvoľne správa a nerešpektuje práva a garanty.
Voči nám je EUroval čistý podvod, čo by mal riešiť aj medzinárodný súd v hágu.
Euroval, samozrejme aj z naším vkladom by mal chrániť krajiny Eurozóny iba vo vážnych prípadoch(živelné pohromy)
Naši kokotní Slovenský politici nás priviedli na mizinu, čím sa dopustili trestného činu sprenevery, lebo neoprávnene nakladali z našími peniazmi.
Peniaze, ktoré sme vložili nám nikto nevráti(dokonca ani v 50% výmere nie).
Múdra pani Iveta Radičová to zabudla dojednať.
Už chápem, prečo ju prezývajú konskou hlavou.
Keby sa vyjednali cez rokovanie tieto garanty, že by Slovensko v prípade odstúpenia z Eurovalu, resp. s nesúhlasením s podmienkami získalo časť svojho vkladu bolo by to ako-tak seriózne.
Lenže to sa drahí občania nestane.
Naša dementná vláda volená dňa Sobota 19.6.2010 sa do svojho odchodu postará, aby v štátnej kase nebol ani cent.
Ak ide o Grécko, tak by som v prípade nesplácania dlhov grécky štát predal so ziskom, keby som bol v pozícií Eu.
Nemal by som stým nijaký problém.
Počul som tu niečo o tom, že robotný ľud sa bojí štrajkovať, aby neprišiel o prácu.
Nikto z chudobného robotného ľudu si však neuvedomuje, že je hlavnou jednotkou, ktorá živí politických príživníkov ako aj vládu s Ivetou Radičovou na čele.
Takže keby všetci robotníci vypadli z obehu, kto by tú zberbu "mýdrych" živil?
Robotník sa bojí hladu?
Budeme rabovať obchody a nezabráni nám v tom ani zákon.
Robotníci sa bez roboty báť nemusia.
A Vláda, nech je už akákoľvek spozná svoj omyl.
Občan logicky uvažuj v tejto chvíľi:
Politik, poslanec, vládny činiteľ žije s teba, resp. nás všetkých.
Hlúpe reči ešte nikoho neuživili.
Preto politik, poslanec, či vládny činiteľ je a zákonite ostáva príživníkom a parazitom na ťažkej práci a živote občana.
Živia ho naše daňe z občanmi odvedenej ťažkej a slaboohodnotenej práce.
Keby občania-Robotný ľud úplne prestal pracovať, tak by musela kapitulovať aj vláda a aj Slovenská politika.
Nech to nikto neberie ako fakt, že občanov podnecujem k čomusi podobnému.
Len opisujem, čo zákonite nastane, nastať má a nastať musí.
Zaujímala by ma však situácia, čo by sa stalo, keby nastalo bezvládie.
Kto by nastúpil na trón?
Bolo by dobré, keby nastúpili ťažkožijúci občania, aby viedli tento štát pred krachom.
Nerozhodnosť, resp. nevzdelanosť poslancov, politikov, či vládnych činiteľov privedie zákonitosťou štát do krachu.
Pcháme sa do riti grécku a každému.
Grécko by som podporil ako vládny činiteľ iba v tom prípade, keby naše Slovensko bolo dobre finančne bohatou krajinou.
Podpora Eurovalu druhým vkladom neprichádza do úvahy.
Lebo príjde fakt, že budeme musieť podporovať i do tretice.
Ak aj teraz odmietneme podporiť Euroval č. 2, nemusíme sa obávať, že sa pomoci od Eu nedočkáme.
My sme totiž vložili prvý vklad do Eurovalu.
Medzinárodný súd v štrasburgu by určite z hľadiska de iure rozhodol takto:
Eu je povinná poskytnúť pomoc Sr a to do výšky vkladu, ktorý Sr vložila.
Všetko je totiž viazané medzinárodnými zmluvami, takže my o svoj vklad aj keď prvotný nemôžeme prísť.
Nemôže nám byť ani Eu odňatý, pretože sme ho vložili my a stále nám patrí.
Keby naši poslanci, vládny činiteľia, či politici boli inteligentní ako niesú, pochopili by to ako ja v priebehu minúty.
Lebo ja narozdiel od ních som inteligentný čo sa týka oblasti politiky a práva.
A to nemám vš.
Oni vš majú a správajú sa ako decká z ťažkým postihom mentálnej retardácie.
Namiesto toho, že by občanovi svoju vôľu vysvetľovali, obhadzujú sa argumentami, že na vini je Ficova, či dzurindová vláda.
Nech sa všetci s takýmito tvrdeniami strčia do prdele.
To môžem robiť Slovenskú politiku aj bez Vš vzdelania.
A táto nevzdelanosť, resp schopnosť nahrabať si čo najviac do vrecka politikov núti, aby sa správali ako mentálny retardi.
A nielen politikov, ale aj všetky vyžšie postavené osoby nad občana.
Možno mi niekto bude chcieť oponovať, že aj oni sú občania.
Dodávam, že oni niesú občania, ale vlci neschopný viesť tento štát.
Naše skurvené zákony:
Ak občan urobí priestupok alebo trestný čin je sankcionovaný.
Ak však urobí priestupok alebo tr. čin niektorá z politických, či vládnych svíň, nestane sa im nič.
Vláda aj Nrsr tvoria také zákony, aby in vyhovovali a zároveň obmedzovali občana.
To, že máme akési právo má občan vnímať akože na oko.
V skutočnosti tu nič takého nieje.
Uvádzam príklad:
Igor štefanov spreneveril koľké peňiaze so štátnej kasy.
Dodnes sa nič nevyšetrilo.
Uzavrelo sa to stým, že sa nič nestalo.
Za dzurindovej vlády sa tiež kopec toho porozkrádalo, čím občan prišiel o peňiaze.
Kto to vyšetril a kto rozhodol o treste?
Vôbec nikto.
A ani pri tejto vláde sa nevyšetrujú prešľapy a nebudú ani sankcionované, to si píšte.
Jediný, kto tento stav môže zmeniť je iba občan, hybná sila politiky.
Neviem, či sa to podarí mierovým spôsobom.
Tyran sa bez boja moci nevzdá.
Tým myslím politikov, vládu aj poslancov.
V Iraku bol prezident zvrhnutý, v líbií takisto.
Prečo by to nebolo možné aj u nás?
Ja v tom nevidím problém.
Občan nepodceňuj sa.
Ty si hybná sila.
Ty si dal súhlas vláde aj politike, ale môžeš ich aj stopnúť nato nezabúdaj.
Samozrejme, že by sa muselo spojiť celé Slovensko.
A myslím, že by sme v prípadnom odboji našli aj zahraničných spojencov.
Jediný, kto môže zachrániť Slovenský štát pre budúce pokolenia Slovákov je občan.
Nik iný to nemôže byť.
Lebo občan trpí, občanovi sa tento spôsob vlády nepáči, iba on ho môže podporovať svojím mlčaním, alebo zvrhnúť svojím ráznym nie!
Ale ten, kto podporuje túto vládu mlčaním dopúšťa sa zločinu, tým, že zločin kryje.
Vari sprenevery v štátnej kase niesú v miliónových sumách zločinom?
Vidíte?
Taká je bohužiaľ pravda.
Ako občania musíme všetko čo sa týka politiky a akéhosi práva a demokracie zničiť, aby sme toto všetko mohli vybudovať nanovo.
Podľa ideálu občana.
Niekto vo fóre napísal ako občan myšlienku, ktorá ma potešila.
Nech sa každý stará sám o seba.
Som za.
Keby naši mentálne retardovaný kompetentní riešili dôležité veci tohto štátu, možno by sme si ich aj obľúbili.
Občan nevie čo pod tento pojem zahrnúť?
Problematika domáceho násilia,
Klientelizmus a korupcia na prokuratúrach, či súdoch,
Zákony, ktoré pomáhajú občanovi,
Zákony, ktoré obmedzia bytové družstvá, banky a iné inštitúcie vymáhať dlhy v dvojnásobných sumách od chudobného,
Lebo bohatí dlhov nemajú, to je logické.
Zákony, ktoré lepšie upravia nakladanie s finančnými prostriedkami iba v prospech občanov Sr,
Zákony, ktoré obmedzia politikov, aby privádzali štát do krachu, ako je tomu dnes; taký politik by ručil za spôsobené škody svojím nadobudnutým majetkom počas výkonu funkcie a to aj v prípade, keby ho prepísal na svojich potomkov.
Takým potomkom by bol odobratý; ak by sa nedalo ináč, nastúpila by armáda, ktorá by majetok odobrala.
A hneď by si každý politik, poslanec, či vládny činiteľ rozmyslel, ako bude konať.
Lebo toto by sa týkalo všetkých vyžších, než je občan.
Zákony, ktoré by nútili našú políciu tvorenú z debilov a dementov, aby riešila trestnú činnosť ak ide o domáce násilie.
Osobne poviem, nemám dobré skúsenosti s políciou.
Osobne som ich niekoľkokrát volal, keď som bol svedkom domáceho násilia(nebudem bližšie konkretizovať).
Dočkal som sa od ních iba konštatovania, že je to priestupok.
Hoci som tým buzerantom darmo vysvetľoval, že ide o trestný čin týrania blízkej osoby a zverenej osoby podľa § 208 Trestného zákona.
Trestným činom sa vážená verejnosť rozumie aj psychické týranie.
A tobôž slovenskej polícií nestačilo, že išlo o chránenú osobu.
Chránenou osobou je podľa § 139 trz tehotná žena, chorá osoba, zdravotne ťažkopostihnutá osoba.
Ani po tomto konštatovaní sa nemali k činu.
Dokonca ani nespísali zápisnicu tak, ako to vyžaduje trp(trestný poriadok) a trz(trestný zákon).
Ja viem, že toto musí posúdiť vyšetrovateľ a prokurátor a nepochybne aj súd.
Lenže posunúť to vyšetrovateľovi musí polícia, čo sa nestalo.
Trikrát som sa presvedčil o tuposti policajných buzerantov, ktorí neboli schopní pomôcť obetiam trestnej činnosti, hoci jej dokonca boli aj svedkami.
A to je zarážajúci fakt, pozor!.
Ak Vláda a politici Slovenskej republiky urovnajú pomery v štáte a občan bude mať plat 2000 EUro, potom dám pomoci grékom zelenú.
A nepochybne aj ostatní budú somnou súhlasiť.
Keďže sme však v situácií, kedy je občan otrokom a iba žiaviacou jednotkou darebákov, potom občan musí zakročiť.
My všetci sa musíme oslobodiť od moci, ktorá nám škodí, nie pomáha.
Bedákaním a sťažovaním si na život nič nevyriešime.
Berte si Slováci príklad z rómov:
Ako sa majú dobre, my ich živíme, bojí sa ich negramotná polícia i vláda Slovenskej republiky.
A dovolia si ešte otvárať pysky, že sa im tu žije ťažko.
Tým, ktorí nemajú hanby vyciciyvať štát,
Tým, ktorí nemajú hanby ponižovať pracovitý ľud a beztrestne zneužívať zákony,
Tým, ktorí citovo vydierajú všetkých a všade.
Tým, ktorí zneužívajú pojem "rasizmus".
Slovenská vláda vraj nevie riešiť rómsku problematiku.
Náš štát má armádu, tak prečo sa máme báť stopnúť rómom benefity?
Oni majú 500 a viac Euro, ltbo sú Rómovia.
Oni provokujú počestného občana, aby niektoého róma v sebaobrane napadol a potom si vysúdia odškodné.
Dokonca rómov sa boja aj prokurátori a aj sudcovia.
Niesú na taký parfém zvyknutý, preto to chcú mať z krku.
Stretol som sa aj z prípadom, kedy Rómovia basebalkami dobyli dvoch počestných občanov.
Verejnosť ich zaraďuje medzi bielych.
Lebo kto je biely, je týraný ale aj spravodlivý a počestný.
Aspoň takto sa to traduje.
Uhádnite, čo vyriekol nezávislý súd Sr.
Dvaja poctiví občania(biely) sa odsudzujú k dvom rokom NEPODMIENEčNE.
A to len preto, že Rómovia zavolali políciu skôr ako poctiví občan.
Poviete si neverím.
Či veríte alebo nie, tak sa to stalo.
A nepomohlo poctivému občanovi ani odvolanie a ani fakt, že mali lekárske správy o ublížení na zdraví.
Tu bol zneužitý § o rasovej nenávisti(§ 424 trz).
To jediné vedia Rómovia dobre zneužiť.
Iné východisko z hľadiska de iure neexistuje.
Katý máme ak ide o rómskú problematiku akú-takú skúsenosť.
A preto, ak sa občan prípadne postaví proti svojvôľi tejto vlády, nik mu to nemôže mať za zlé.
Všimnite si paradox:
Toto je aktualita:
Riešil sa plat zdravotných sestier.
O tom budeme rozhodovať o 6 mesiacov, odpovedal minister zdravotníctva aj s vládou.
Keď rozhodovali o svojích odmenách, tak do troch dní bol zákon, ktorí im tieto odmeny schvaľoval.
Polytológovia by tento stav charakterizovali ako zneužitie moci elitou, či mafiou.
Jedno i druhé je skupina ľudí.
Skôr by som sa priklonil k mafií, pretože by boli schopní násilia prostredníctvom akejsi "štátnej moci", čo nieje nič iného ako mafia čistá.
Na záver opakujem:
Nik iný iba občan môže zvrátiť politiku.
On je politická sila a aj hybná sila.
On a nik iný rozhoduje o osude tejto vlády.
On a iba on rozhoduje o spravodlivosti, či práve.
Samozrejme, že sám nikto nič nedokážeme.
Musíme sa ako slováci národovci prípadne iba spojiť.
Ináč národ nezachránime.
Dvojité občianstvo a iné kokotiny.
Táto vláda umožňuje prístup Maďarom, ktorí nás znovu maďarizujú ako to bolo do roku 1843.
Chudák ľudovít štúr sa musí v hrobe obrátiť, keď vidí ako vláda Ivety radičovej nakladá so SLovenskom.
Hanba politikom, poslancom a tejto vláde!
Povedzte mi, ktorá krajina rozmýšľala o takej kokotine ako je dvojité občianstvo?
Od nikoho som podobnú pičovinu nepočul ako od Slovákov umiestnených v parlamente, či Nrsr.
Ja nikoho nediskriminujem.
Ak chce Maďar študovať na území Sr, nech sa páči.
Ale najprv sa musí prispôsobiť nášmu jazyku a zákonom.
Ozaj si milá vláda Sr myslíte, že keď ja príjdem do Maďarska študovať, tak mi budú po Slovensky rozumieť?
Ak áno, tak navštívte psychiatra a okamžite opustite svoj post.
Vraj dvojité občianstvo spočíva v tom, že kto príjde do maďarska, tak mu zaníká občianstvo v Sr a naopak.
Tomu je tak doteraz, tak čo sa s tým vláda a Nrsr vôbec zapodieva.
Pán Róbert Fico.
Ak toto budete čítať upozornite, že toto je obyčajný infantylizmus a zbytočné mrhanie papierom a časom.
Načo dávať názov niečomu, čo názov nepotrebuje.
To, že prechodom do iného štátu zaníká občianstvo občana vo vlastnom štáte je normálne.
Presnejšie ak občan po splnení podmienok požiadá o občianstvo v danej krajine.
Vtedy mu zanikne občianstvo na Slovensku.
Ďakujem za to, že ste si môj koment prečítali.
prosím reagujte a pýtajte sa.
Novinári:
Máte povolené zverejniť všetko, čo je v tomto dokumente.
Ako autor s tým plne súhlasím.
Záver:
Tento dokument nieje v rozpore so žiadným zákonom, ani právnym predpisom Sr.
Všetky uvedené údaje sú bohužiaľ skutočné.
Skutočnosť, ktorú cíti ťažkožijúci občan!
Dobidenia.
V prípade volieb ak budem kandidovať som váš.
Moja vláda bude oveľa lepšia než je táto a než bola dzurindova, či ktorákoľvek predtým.
Občan nezabúdaj, že si hybnou silou politiky a aj činiteľ, ktorý podmieňuje existenciu práva i spoločenského zriadenia.