Začal som sa učiť arabsky, ale je to dosť ťažký jazyk, lenže potom sa rýchlo zamestnam. Rozmýšľal som nad novogrectinou,ak je tu niekto kto hovori,uci sa alebo pozna niekoho kto vie po grecky tak napiste. ¿Bude sa ten jazyk dať využiť v zamestnaní???
Istého času som začal inklinovať k starogréčtine, ale po viacerých slovných zvratoch typu πεντακοσιομέδιμνοι, som sa rozhodol, že pre zachovanie prirodzeného počtu mojich základných mozgových buniek musím presedlať na iný, jednoduchší a perspektívnejší jazyk..... tak som sa začal učiť maďarčinu
@cocolino17 čeština nie je zrovna dobrý príklad na porovnanie, nakoľko je si navzájom zrozumiteľná so slovenčinou a v našich zemepisných šírkach sa nepovažuje úplne za cudzí jazyk
ale rovnako ako s arabcinou sa môže človek uchytiť s ďalšími 300 jazykmi, to som tým chcela povedať. Nemyslím, že sa o teba niekto potrhá viac a že by bola arabčina niečo super cool výnimočné čo by ti 100% zabezpečilo prácu, ak nie si šikovný
@sheily ja som ani nemyslel v našich zemepisnych šírkach (kto by chcel ostat na Slovensku (ja nie) ale myslím ze po niektorych jazykoch je vacsy dopyt ako po inych...
Nuz...sheily ma pravdu
Ja som absolvovala 1 semester novogrectiny a znechutila sa mi
Neviem preco,ale ten jazyk mi absolutne nesedel a velmi tazko sa mi pamatali veci,pricom pri uceni rj,aj,nj,hu dokonca ani chorv. som take problemy nemala
Ake je uplatnenie,to uz neviem.
@cocolino17 veď to je v poriadku, že sa ti pozdáva, ale ako píšeš príde ti ťažká a chceš zmeniť zameranie.. takže byt tebou vyberiem si jazyk, na ktorý máš väčšie predispozície a dokážeš sa ho perfektne naučiť. Radšej vedieť 100% ruštinu alebo polcinu alebo čokoľvek ako na 50% arabcinu, to ti bude proste nanič
@sheily nie, ja som nad grectinou ani moc neuvažoval ja som chcel najprv vediet ake to ma odozvy a az potom by som do toho trosku kukol ako to vlastne je.... Ale s tym "radsej 100% rustina ako 50% nieco" to mas pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale rovnako ako s arabcinou sa môže človek uchytiť s ďalšími 300 jazykmi, to som tým chcela povedať. Nemyslím, že sa o teba niekto potrhá viac a že by bola arabčina niečo super cool výnimočné čo by ti 100% zabezpečilo prácu, ak nie si šikovný
Ja som absolvovala 1 semester novogrectiny a znechutila sa mi
Neviem preco,ale ten jazyk mi absolutne nesedel a velmi tazko sa mi pamatali veci,pricom pri uceni rj,aj,nj,hu dokonca ani chorv. som take problemy nemala
Ake je uplatnenie,to uz neviem.
Ale mne sa aj tak viac pozdáva ta arabčina tak asi tak...