Ja ich pesničky milujem a nedávno som sa zamilovala do pesničky Wake me up, when september ends... ja som ju poznala už dávno, ale teraz ju počúvam najčastejšie
Inak zaujimalo by ma, kolko z tych co tak straaasne moc "miluju" greedn day, poznaju vypalovacky ako "Basket Case, When I come around, Having a blast, She, Armatage Shanks, Brat a podobne". Dovolim si povedat, ze nie vela. Deti poznaju American Idiot a tym to hasne..
tommyhot aj ja sa nad tymto pozastavujem...poznaju tie hity co boli na amerivan idiot lebo predtym o nic nic nepoculi...ja milujem pesnicku "One for the razor back" ci jak sa to pise...ale k teme...som fakt rad ze su zas na vyyslni a uz sa tesim na dalsie cd...ale na tie ich starsie veci to uz asi nebude...
Kobi no hej, ale ked si vsimnes tak vsetky kapely ci uz pop punkove, alebo hociake ine skomercnili na tolko, ze sa uz nedaju pocuvat, respektive daju, ale uz to nie je ten oldskool co kedysi.
Ten song poznam len trochu na kolko kerplunk moc nepocuvam.. Btw od kedy pocuvas GD? Ja 1994 ked vydali dookie. Si este pamatam tie kazetove casy ked som pocuval Dookie a Smash (the offspring)..
tommyhot. eh. ty pocuvas GD od 5rich rokov?! lol. si si este obsieral rukavy a nie pocuval grindaj. a vlastne je to hudba pre deticky takze prepac. daktory sme uz vyrastli.
podla mna je green day fakt super skupina....iba nedavno som sa zacala o nu zaujimat...ked frcal american idiot tak som to tak nenavidela...ale to asi ide vekom,ved puberta roby svoje...ked visiel ablum dookie mala som iba 1 rok tak to som nic nevnimala da sa povedat...ale teraz som si na nete stiahla vsetky albumu green day a neprejde 1 den aby som si aspon 10 krat nevipocula ich fakt super pesnicky ako holiday,wake me up vhen september ends,boulevard og broken dreams ,american idot...vsetky ich super pesnicky nechcem vypisovat...vlasne chcela som iba povedat ze green day je SUPER skupina...je to moj nazor tak nech ostatny co s nim nesulasia nech idu do...
ja ich pocuvam 3 roky...myslim...ci kedy vydali american idiot...ale hned jak som pocul tie pesnicky na american idiot tam som si stihaol vsetky albumy lebo som neni ten typ co pocuva len tie "hity" a na ostatne s prepacenim jebe...mam proste svoj styl a toho sa drzim...
green day je prežitok blbej jednoduchej hudby...iba kopirka a zjednodušenina priondenich power chordou, ktore nemôžu byt este jednoduchsie... V skratke... tato hudba ma nezaujala...
Green day je pre mna najelspia skupina na svete.Pocuvam ich od kedy vydali American idiot.Do vtedy som pocuval najcastejsie ine kafe.K punkrocku ma priviedli moji bratranci uz ked som bol s skôlke.Pametam si ako som si spieval texty ine kafe a deti sa ma pytali co to je.. Do 10-tich rokoch som green day nejak vôbec nezaregistroval.Chytilo ma to az ked som videl v telke Videoklip na American Idiot v celku sa mi to pacilo aj ked som vtedy vôbec nechapal o com ta pesnicka je a o com je vôbec cely album...Asi v 11-ich som si zohnal CD-cko American idiot zavrel som sa do izby a pocuval to cely den...Potom som pobehal po internete nadpovoal som sa infomaciami o green day a sitahol si par starych albumov ktore sa mi vtedy velmi zapacili...Kerplunk,Dookie vo mne velmi zaimponovali a zrazu vo mne zacali vladnut green day.Green day je skupina ktoru proste musite pochopit.Od 13-tich nieje ani jeden den ked si nepustim niektori ich album.Green day ma stale bavi pretoze v niektorych ich taxtoch sa nachadzam a pripomina mi to co som zazil...Proste pre mna su Green day naj a vzdy to tak bude!A odkaz pre mudrych gitaristov Cicinbrucka a Mezomusa.Hudba nieje o tom ci sa tam striedaju 3 ci 4 akordy...myslite si ze pesnicka je zla ked tam su iba dajme tomu tri akordy?Podla mna ide o to, robit fungujucu muziku, ktora oslovi posluchaca a prinesie mu potesenie a to sa urcite Billiemu Joeovi podarilo a stale dari!Toť moj nazor...
I love green day!!!!!!!!!! Green day je moj zivot... Maju fakt super hudbu!!! Som tym proste posadnuta!!! Som psychopat do green day aj ked pocuvam aj ine kapely oni budu u mna vzdy na prvom mieste... najviac milujem tee albumy co su starsie jaq ja Aj ked... obcas si pripadam ako fake bo ja, 13 rocne decko ocuvam oldschool ako dookie, kerplunk... ale aj tee nove su super... zacalo mi z nich sibat asi ked som mala 10 rokov... a odvtedy neprestalo Green Day je moja droga... nieco bez coho si neviem predstavit egzistovat... maju uz dost rokov a stale su cool a normalny!!! to si na nich cenim najviac nee jaq tu ked vidim 36 rocnych zabednencov co mi furt nieco diktuju... oni su ako z buducnosti jedny s prvych coolerov na tomto fuuj grckovom svete... su to super ludia... a ked som sa nedavno dozvedela ze Billie joe ma narodeniny ked ja taq mi skoro mrdlo
Green Day proste milujem..Pocuvam ich uz cez 2 roky a stale mi pripadaju uzastny..doma mi vsetci vravia ze ma to prestane bavit..hovoria to preto lebo som na Green Day minula svoje celozivotne uspory a to bola fakt slusna cena...Ich CD , DVD , Vstupenky na ich koncertny,rôzne predmety či už oblečenie alebo plagáty fakt neboli lacné..Som do nich blázon..to ako ich milujem sa nedá opísať..Mám pocit ako by som koečne našla niečo čo ma robí šťastnou okrem kamarátov a tak.. je to fantastický pocit..Už dávno som mala sen..bol to môj celoživotný sen..a splnil sa mi..Dostala som sa na ich koncert do Prahy 29.6.010..v ten den som bola najstastnejsi clovek na svete..v ten den som chcela aby sa zastavil cas a aby ten koncert nikdy neskoncil..Ten pocit bol krasny ze sa mi splnil sen..Ved kto by nechcel stat 5 metrov ako ja od Billieho Jou Armstronga anno ja no niee ? ..som vdacna vsetkym co ma v tom pokracovali lebo som musela fakt makat na tom aby som sa to dostala..Teraz uz len spominam na ten den..ale stale mi to pripada ako by som tam bola vcerra vov..Nikdy na ten den nezabudnem..A Green Day bude navzdy v mojom srdci..pretoze nikdy som tam nemilovala,neobdivovala,nepocuvala ziadnu skupinu tak akko Green Day..kamarati a vsetci znamy mi hovoria ze som ich najvacsi fanusik v celom nit. kraji :d mozno aj na slolvensku kto vie.. ...nepoznam nikoho kto by miloval tak Green Day ako ja..nikto snad taky ani neni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ten song poznam len trochu na kolko kerplunk moc nepocuvam.. Btw od kedy pocuvas GD? Ja 1994 ked vydali dookie. Si este pamatam tie kazetove casy ked som pocuval Dookie a Smash (the offspring)..
a jezis. preco greenday? ved to je hudba bez napadu. 3 zlepene PCh. ako povedal cicnbruk
ved toto zahram aj po druhom litry borovicky. a z mojim aparatom by som vykastroval prizerajucich sa. ze? gerhat rullz
jasne hudba bez napadu, ked nerozumies textom tak hej..