ked nie som sama a pozrem sa a vyzeram jak grcka, tak mam reflex spravit ksicht, asi snaha vyzerat pred druhym clovekom nahovno akoze z vlastneho pricinenia
často sa pozerám do očí cez zrkadlo tak dlhšie pri čistení zubov alebo holení a po chvílke to začne byť dosť husté lebo začnem premýšlať nad tým že ten odraz predomnou obsahuje moje vedomie a moju individualitu to sa potom začítanú diať veci raz som sa experimentálne pozeral do zrkadla asi 12 minút a mal som z toho zimomriavky ... hej človeku to príde vtipné ale keď si uvedomíš že si to ty je to fascinujúce, hlavne čo sa očí týka a mimiky ...
a grimasy robím neustále, najčastejšie po sebe pozriem a poviem ,,čo čumíš,, a následne ma to dosť rozosmeje je to trochu psycho ale kto nepozná môj zmysel pre humor nepochopí to
ja tiež na seba robím grimasy, je až zvláštne, že sám seba viem tak jednoducho rozosmiať. Okrem toho sa v zrkadle len obdivujem, alebo sa nepozerám vôbec, prípadne nevšímam si seba, len tak kukám. Nie som ten typ narcistu, len občas sa zastavím pred zrkadlom a premýšľam ako vyzerám a aký som bol predtým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
na to, sú iní páni...
a grimasy robím neustále, najčastejšie po sebe pozriem a poviem ,,čo čumíš,, a následne ma to dosť rozosmeje je to trochu psycho ale kto nepozná môj zmysel pre humor nepochopí to