Diskusia určená hlavne GTA SA a všetkému čo s ním súvisí. Aké sú vaše top zážitky, najoblúbenejšie chvýle strávené pri hraní..a vlastne napíšte čo si o hre myslíte..bavte sa o všetkom možnom i nemožnom.
Aké je vaše najoblúbenejšie rádio ? Moje rozhodne K-Rose (milujem country) ale tiež dobré sú K-Dust, Radio X..okrem hip hopových sa dajú viac menej všetky.
luboos - Vice City bolo super, atmosféra 80.-tych rokov je skrátka nezameniteľná a Michael Jackson na Flash FM patrí k mojim top chvýľam pri hraní. Ale to nemení nič na tom že moje TOP je jednoznačne SA. Ale i tak VC je moje druhé naj.
teraz neviem či som viac času zabral jej hraním, alebo vytváraním módov z celej série GTA ma SA bavila najviac, a vôbec zo všetkých hier čo som kedy hral...
Mno mi máme GTA IV na PS3 ale musím uznať že San Andreas bola väčšia sranda. Keď GTA IV dohráte tak už tam nie je nič také zaujímavé lebo je to len mesto ale v San Andreas máte aj vidiek a všelijaké hovadinky
jedna z mojich najobľúbenejších hier, keď nemám čo robiť, tak zapnem, ukradnem motorku a jazdím si len tak kade tade a rádiá sú dobré skoro všetky, napr. na vidieckých misiách sa ukrutne dobre počúvalo K-rose ale Vice City malo predsa len lepšie rádiá
mirokic - to záleží od hudobného štýlu hráča, mne sa OST Vice City páčil menej a to aj cez fakt že mám rád Jacksona a celkovo ten metalový nádych 80.tych rokov. V SA sa mi páčili hlavne rokové rádia, aleternative a najvaic country (K-Rose). Neznášam hip-hop
bzuco - popravde mp na SA ma moc nechytil, nie že by VC, alebo IIIMP boli lepšie ale podľa mňa je to stále oproti konkurenčným MMO titulom slabá káva..nové GTA IV je už na tom o niečo lepšie ale to už je iný príbeh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov