zobrala by som ti počítač/hraciu konzolu či na čom to hráš, hru vymazala/vyhodila von oknom po najbližšom cigáňovi, posadila ťa k učebnici slovenskej gramatiky a priviazala. tak aby si sa nepohol až kým by si nemal základné veci v hlave! lebo to sa nedá čítať do piče!
@77hanes77 zlá? ja vôbec nie som zlá. zlá by som bola keby bol moje decko a bol by takýto sprostý (ak má nejakú vadu a nedokáže sa to proste naučiť tak sa ospravedlňujem). má šťastie, že nie som a môžem maximálne hrubo okomentovať toto fórum. zachvíľu odíde zo základnej a nevie aký je rozdiel medzi bi a by...
uvedom si že ty si v pozícií kto si pýta láskavosť, a my máme plné právo napísať ti čo sa nám zachce, aby ťa nesrali a odpovedali ti na otázku môžeš hučať do telefónu ak si budeš mesačne platiť osobného asistenta
okrem toho to na čo sa pýtaš je vygoogliteľné úplne primitívne a ľahko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
uvedom si že ty si v pozícií kto si pýta láskavosť, a my máme plné právo napísať ti čo sa nám zachce, aby ťa nesrali a odpovedali ti na otázku môžeš hučať do telefónu ak si budeš mesačne platiť osobného asistenta
okrem toho to na čo sa pýtaš je vygoogliteľné úplne primitívne a ľahko.