@zajacik26 Why are you writing in english? ... dobre som to napísal, lebo neviem moc dobre po anglicky a mala by si napisať 22th ? ... ale teraz k veci z kade to vieš? či si to len niekde započula, alebo to vieš na isto.
Ako to tak sledujem tak podla spekulacii by to malo vyst niekedy v juny spolu s verziou pre next-gen.A pocul som ze uz maju celu mapu naportovanu pre pc tak snad.
Pravdu povediac by som chcel aby to vyšlo niekedy koncom júna, lebo na mojom NB by to nevytiahlo a idem mať nový PC (hrný) ale ešte neviem kedy presne, ale do prázdnin by so ho mal mať doma no a ak to vynde pred prázdninami tak sa už vôbec nebudem učiť a to by pred vysvečkom bolo dosť zléé!
nie je oficiálne info o tom či výjde... a srať sa s konverziou je otázne (aj keď by to za to stálo).
rockstar už raz spravil čistú exkluzivitu vo forme red dead redemption tak by ma neprekvapilo ak by to spravil znova... ale useknúť sériu gta pre inú platformu ako exkluzivitu by mi prišlo minimálne nerozumné a nepravdepodobné...
treba byť trpezlivý
Rockstars sa moze vydrbnut aj na najmenej ziskovu platformu cize pc bohuzial 20% hru kupi 80% stiahne a kecat nieco ine je hlupost .Inak GTA 5 je sracka ak by tam nebol ten multiplayer tak neviem.
@14 možno preto , že je dosť ľudí čo budú týždeň stanovať pred obchodom aby si to kúpili čo najskôr , hlavne v USA a Rockstar zarobí ďalšie stovky miliónov.
To , že v SR to ujebe 80 alebo skôr 90% ľudí je jasné ale nie všade to je tak.
Dufam ze nikdy, lebo v GTA 4 som vyvrazdil tolko ludi co ani Hitler za svojej ery. Plus plno aut som ukradol a znicil a chudak prostikutky tie mali tazku smrt, bud som ich utopil, zrazil alebo roztrielal na marne kusy. A policajna nahanacka tak to sa skor podobalo na vojnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
rockstar už raz spravil čistú exkluzivitu vo forme red dead redemption tak by ma neprekvapilo ak by to spravil znova... ale useknúť sériu gta pre inú platformu ako exkluzivitu by mi prišlo minimálne nerozumné a nepravdepodobné...
treba byť trpezlivý
@14 možno preto , že je dosť ľudí čo budú týždeň stanovať pred obchodom aby si to kúpili čo najskôr , hlavne v USA a Rockstar zarobí ďalšie stovky miliónov.
To , že v SR to ujebe 80 alebo skôr 90% ľudí je jasné ale nie všade to je tak.