Co hovorite na tuto skvelu hru ? ci uz na slovensky hokej alebo zamorsky !...ja hokej hravam cize je to pre mna srdcovka...ci uz Slovenska Extraliga,Majstrovstva Sveta alebo National Hockey League (NHL)....ale najviac asi pozeram to NHL a ked su MS tak to
Zboznujem hokej! Hlavne majstrovstva, to je pre mna vtedy ako sviatok. Este aj ked sa mam ucit, tak sa ucim pri hokeji vtedy (no hej, normalne by bolo neucit sa vobec, ale no to by som uz nebola ja
FUTBAL je naj ,,,, ale ze si to ty igorko , kuknem si kde tu aj MS v HOKEJI , ze kde , tu , to prezivam , hossa , chara , bondra , satan , visnovsky , ... ale najlepsi je risko lintner
Ja jednoducho HOKEJ, FUTBAL aj iné športy milujem.
Snažím sa k ním priblížiť aspoň prostredníctvom online manažérskej hry PowerPlayManager.com
Mám tam vlastný hokejový tím. Hrám aj s iními štátmi. Som vo IV lige. Perfektný ludia a atmosféra.
Dokonca sa aj stretávame. Stretnutia v Handlovej či v Košiciach.
Mám vlastný názov tímu aj štadiónu vlastné logo a vlastné dresi či na domáce zápasy alebo na zápasy vonku.
ieľom projektu POWERPLAY MANAGER je vytvoriť súbor online športových manažérskych hier. Prvý zo športov - hokej, si môžeš zahrať v plnej verzii už dnes. Spustenie beta verzie druhého športu - futbalu, je plánované na koniec roka 2009. Po registrácii sa môžeš prihlásiť aj do ďalších športov, ktoré chceš hrať a takisto môžeš prispievať do diskusných fór.
NEVÁHAJTE A REGISTRUJTE SA. sTOJÍ TO ZA TO!!!! JA SOM TAM UŽ ROK A NEMIENIM ICH OPUSTIŤ.
Hokej? Ach, to je skvelý šport, hrávam ho vonku s kamošmi, je to fajn šport. Prakticky hokej sledujem od Petrohradu 2000. Nikdy nezabudnem na Goteborg. Je to náš národný šport a som schopný celé noci ho sledovať. Aj sledujem, NHL je skvelá liga, jednoynačne najlepšia na svete a žiadna hovadina, že KHL ju neprekoná, ya ňu hovorí aj kus histórie!
No, ja som bol v Steelke už dosť krát a musím povedať, že je to jednoznačne najkultúrnejšia hala na Slovensku. Je tam skvelá atmosféra, najmä v zápasoch so Slovanom. Jedno však chcem podotknúť, kamarát žije v Montreale(najhokejovejšie mesto sveta) a bol už pár krát v Bell Centre na NHL a atmosféra je tam parádna, fantastický zážitok.
ja hokej milujem, celá naša rodina ním žije hoci len ako fanúškovia. Chodím takmer na každý domáci zápas môjho obľúbeného klubu (MHK32 LM). Najkrajšia je na hokeji tá rýchlosť dynamika a to že v priebehu pár sekúnd sa môže mužstvo z obrany presunúť do útoku a dať gól. A mňa osobne veľmi zaujímajú brankári. Keď dá brankár nádherný semafor som ochotná zatlieskať aj keby to je protihráč. hokej spája ľudí. Vďaka tejto úžasnej hre som spoznala nových ľudí. Proste hokej je hokej a pre mňa to je najlepšia "podívaná" na svete. Ja len môže m ďakovať môjmu bratovi, že je taký istý fanatik a že ma pár krát zobral so sebou na hokej, vďaka čomu som spoznala kúzlo hokejky korčúľ a ľadu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Snažím sa k ním priblížiť aspoň prostredníctvom online manažérskej hry PowerPlayManager.com
Mám tam vlastný hokejový tím. Hrám aj s iními štátmi. Som vo IV lige. Perfektný ludia a atmosféra.
Dokonca sa aj stretávame. Stretnutia v Handlovej či v Košiciach.
Mám vlastný názov tímu aj štadiónu vlastné logo a vlastné dresi či na domáce zápasy alebo na zápasy vonku.
ieľom projektu POWERPLAY MANAGER je vytvoriť súbor online športových manažérskych hier. Prvý zo športov - hokej, si môžeš zahrať v plnej verzii už dnes. Spustenie beta verzie druhého športu - futbalu, je plánované na koniec roka 2009. Po registrácii sa môžeš prihlásiť aj do ďalších športov, ktoré chceš hrať a takisto môžeš prispievať do diskusných fór.
NEVÁHAJTE A REGISTRUJTE SA. sTOJÍ TO ZA TO!!!! JA SOM TAM UŽ ROK A NEMIENIM ICH OPUSTIŤ.
23.10-zdecimovana spiska n. ves
25.10.-SR20 a to hovori same za seba