@frano milé od teba, ale nevyznám sa dosť na to aby som sa vedel vyjadriť bez googlenia parametrov, a to sa mi teraz nechce. každopádne ak dvaja napíšu že "670 je o úroveň nižšie", tak by som sa na tie časti kde sa každý priznáva čoho je hater vykašľal.
@frano@11 tak to je statocna picovina, ja mam procesor intel este zo starobilej rady 4-jadier a grafiku od AMD. nikdy som ziadne problemy nemal a napr. far cry 3 na ultra grafike jedna radost, crysis, crysis 2, far cry 2, zatial s nicim som nemal problem...
@11 to len dakto už nevedel čo za kktinu tresnúť tak vypustil toto , už mám tretí komp v kombinácii intel + amd grafika a nikdy som žiaden problém nemal
@frano no ja som mal nvidiu raz a spokojny som teda vobec nebol, predtym som mal na starom pc este radeon 9600, potom po nvidii som kupil HD 4890 (najrychlejsia karta na svete vtedy, takt jadra 800MHz a dalo sa velmi dobre pretaktovat), no a pred rokom som kupil high end medzi jednocipovymi kartami od amd radeon z rady HD 6000, konkretne HD 6970 a nemam problem roztahat cokolvek na plnych detailoch zatial.
HD 7970 je proste spica, henta geforce sa na nu vykonovo vobec nechyta, 70ka sa porovnava skor s gtx 680 a pomer cena vykon je oproti nvidii niekde v zavratnych vysinach ako vzdy
@aenrel chapem a hravam klasicky 1920x1080 takze pre mna nepotrebne...
@rieper tie porovnania su fajn ale dneska sa vyskitol dalsi pruser,nahodov som vygooglil ze zaciatkom druheho quartalu 2013 vyjde AMD 8000seria a ma mat cca 40 percent vacsi vykon...
a urcite padnu ceny 7000serie tak pockam a potom rozhodnem ktoru kupim
@frano vždy sa dá čakať, to by ale človek asi nič nekúpil, každú chvíľu je čosi nové na scéne, ak chceš hrať teraz, nieje načo čakať, ak nie, tak počkaj kľudne..
@rieper svata pravda ale mam ten pocit ze sa oplati pockat a kupit za za tie iste lowe njeco lepsie,40 percent njeje malo a moze to znamenat ze ked sa teraz neunahlim budem dalsiu grafiku kupovat o rok neskor...
a njeje to zas tak zeby som nemal nacom hrat ale notebook je raz len notebook...
@frano urcite si pockaj, ja som tu 6970ku uz vyse roka nemenil a este neviem ako dlho ju menit ani neplanujem, lebo to nepotrebujem. ked pockas na hd8000 a povedzme nejaku 8970 alebo neviem ake oznacenia budu mat, nebudes musiet menit veeeeelmi dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@midnight prosim pomoz...
kolko prawdy je na reciach ze procesor od intelu a grafika od AMDcka by sa nemali kombinovat?
Njeje to blbost?
jop a k téme 7970 neni o čom
@filus aj to tak bude-imidz je nanic ked ma o 20 percent lepsi vykon...
a taktiež 4gb ramky u karty využije človek ktorý hrá hry len na naozaj vysokých rozlíšeniach ako 2560x1400 ci tak nejak, alebo hraje na 3 monitoroch.
alebo
» www.anandtech.com/bench/Product/6...
pre porovnanie..
@rieper tie porovnania su fajn ale dneska sa vyskitol dalsi pruser,nahodov som vygooglil ze zaciatkom druheho quartalu 2013 vyjde AMD 8000seria a ma mat cca 40 percent vacsi vykon...
a urcite padnu ceny 7000serie tak pockam a potom rozhodnem ktoru kupim
@rieper svata pravda ale mam ten pocit ze sa oplati pockat a kupit za za tie iste lowe njeco lepsie,40 percent njeje malo a moze to znamenat ze ked sa teraz neunahlim budem dalsiu grafiku kupovat o rok neskor...
a njeje to zas tak zeby som nemal nacom hrat ale notebook je raz len notebook...
urcite pockam min. na prve testy tam sa ukaze co to prinesie