No podľa mňa je to dosť individuálne. Niekoho naštartuje aj jedna káva a niekomu ani tri kávy nepomôžu. A tak je to aj s guaranou. Ešte sa hovorí o tauríne, ale neviem, či nie je skôr škodlivý.
ale hovno.. vyhodil som peniaze za flašku kde bolo 30 tabletiek.. odporučana davka nepamätám asi 2-3 denne?.. po prvej žiaden učinok a ani po druhej, tretej... tak som si dal večer 5... presne .. zas nič
a za dalšie dva dni som dokončil cele balenie a vysledok?.. facka za to že som vyhodil peniaze za kktinu
zensen ma, hlavne sibirsky. ak ta kava uspava moze to byt tym ze ju nevie telo efektivne spracovat, vznika vela odpadovych latok, a viac ta zahumusi ako pomoze, zmen typ kavy, alebo skus kofein od sportovcov.
Niekedy je problem ze telo ma malo soli, alebo prilis vela cukru, a nie je dobre prehanat, to ma za nasledok opacny efekt. ja by som skusal caje, sypane zelene, cierne, goji je tiez super, a ked uz musim siahnut po energetaku, tak po monster rehab, lebo je nesyteny. z dlhodobeho hladiska je dobre mat dobru zivotospravu, jest vela ovocia, lahkeho jedla, minimalizovat pocet toxinov, lebo telo potom s tym bojuje a clovek je nanic..
ked nemas energiu casto, tak nieco je v tele zle, mozno sa netreba dopovat ale ocistit...
Guaranu trebba hlavne kupit ako extrakt vo forme prášku a to už potom inak nakopáva Nie tabletky a idealne ak ti nevadí taká forma konzumácie tak to šnupnuť
@boolean ano tie tabletkove formy, tam toho zensenu nie je, a ak je tak to nie je v nijakej ucinnej koncentracii. ostatne su sprievodne latky, protihrudkujuce, stabilizatory, a iny sajrajt. ked tak tak zensen v sklenenych ampulkach
inak, pre mna je dost dobry energetak obycajne jablka dobre mi po nich vytravi a osviezia ma, myslim ze nemam energiu kvoli citlivemu zaludku, ked musi chudak spracovat kadejake jedlo varene :/
Perfektné!!! Za toto ti fakt ďakujem! A ktoré ti najviac pomáha?
@karchie
ja som vegánka, takže ovozel je u mňa numero uno . A tiež veľa cvičím. A práveže ja mám energiu vždy, ale niekedy budem musieť potiahnuť aj noc, tak budem potrebovať doping na večernú hodinu
Ako komu, na ja znesiem kofeinu velmi vela napriklad, a guaranu uzivam dost pravidelne rano, kedze predsa len je to vyssia a koncentrovanejsia davka, nez salka kavy.
Ale uprednostnujem kofeinove tabletky vyrabane z kavy, predavaju sa aj s vyssimi mg/tabl. nez u guarany, a hlavne po nich nie je taky hnusny comedown. (Viem, ze to je prehnany termin, ale fakt neoblubujem pocit, ked mi prestane ucinkovat guarana a dajme tomu 2+ dni som uz hore..)
Ok, neviem, preco toto pisem na Birdz, dozviem sa, aka som narkomanka.
Prírodne čo najviac preferujem . Tak ten ženšen znie dobre, skúšal si? A to goji, co si spominal, ten má tiez povzbudive učinky?
A ešte s tým typom kávy - no mám z čajovne v domnení, že je to kvalitné... tak ti ja neviem
@airotciv ano zensen som skusal, vseliaky a goji, to mozes jeeest aj furt, dava to zivota do toho umierania a povzbudzuje, nieco ako trener, ked nevladzes tak ta este viac nakope no s kavami to je zatazko, pokial nemas zrnka priamo z brazilie tak je vzdy otazne co kupujes skus nahradit kavu zelenym cajom, taky sa predava take slimaciky, zatocene male listocky, ten je bozsky
@airotciv Neni zač. Mne najviac pomáha ten druhý so zázvorom. Ale skús všetky tri aby si vedela ktorý je pre teba najlepší, podľa mňa to je individuálne podľa organizmu aký máš...
Ale postupuj presne podľa návodu!!!!!
5 listý ženšen , najkvalitnejší aký sa dá dostať , užívaj pravidelne mesiac a uvidíš.
sračky ako @23 alebo energetické nápje ani nerieš , a hlavne nečakaj , že si dáš jednu tabletku / dávku niečoho a budeš Hulk.
Ahoj, podľa by si mala skúsiť práve tú guaranu. Ako hore bolo už spominané, veľmi pomáha práve pri sústredenosti pri učení. Taktiež obsahuje kofeín, čo je veľmi známy stimulant, ale aj iné potrebné látky ako vitamíny, minerály, atď... Ja osobne by som ti odporúčil určite guaranuplus, čo je teraz aj v akcii na www.guaranaplus.sk , toto som používal, keď som veľmi ospalý a fungovalo to veľmi efektívne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Skus pervitin alebo kokain
Pripadne ich vselijake poddruhy-crystal, speed, crack..
To ta urcite nakopne spolahlivejsie a silnejsie ako kava ci guarana
Na mňa fungujú Skús
a za dalšie dva dni som dokončil cele balenie a vysledok?.. facka za to že som vyhodil peniaze za kktinu
Niekedy je problem ze telo ma malo soli, alebo prilis vela cukru, a nie je dobre prehanat, to ma za nasledok opacny efekt. ja by som skusal caje, sypane zelene, cierne, goji je tiez super, a ked uz musim siahnut po energetaku, tak po monster rehab, lebo je nesyteny. z dlhodobeho hladiska je dobre mat dobru zivotospravu, jest vela ovocia, lahkeho jedla, minimalizovat pocet toxinov, lebo telo potom s tym bojuje a clovek je nanic..
ked nemas energiu casto, tak nieco je v tele zle, mozno sa netreba dopovat ale ocistit...
Urcite..ak clovek naozaj potrebuje dostat z tela vsetku moznu enegiu tak sa nukaju aj tieto prostriedky
Perfektné!!! Za toto ti fakt ďakujem! A ktoré ti najviac pomáha?
@karchie
ja som vegánka, takže ovozel je u mňa numero uno . A tiež veľa cvičím. A práveže ja mám energiu vždy, ale niekedy budem musieť potiahnuť aj noc, tak budem potrebovať doping na večernú hodinu
to veru nie. Niečo menej invazívne
@wowu aj hentie domace energetaky su genialne veru
Ale uprednostnujem kofeinove tabletky vyrabane z kavy, predavaju sa aj s vyssimi mg/tabl. nez u guarany, a hlavne po nich nie je taky hnusny comedown. (Viem, ze to je prehnany termin, ale fakt neoblubujem pocit, ked mi prestane ucinkovat guarana a dajme tomu 2+ dni som uz hore..)
Ok, neviem, preco toto pisem na Birdz, dozviem sa, aka som narkomanka.
Prírodne čo najviac preferujem . Tak ten ženšen znie dobre, skúšal si? A to goji, co si spominal, ten má tiez povzbudive učinky?
A ešte s tým typom kávy - no mám z čajovne v domnení, že je to kvalitné... tak ti ja neviem
Ale postupuj presne podľa návodu!!!!!
Toto je podľa mňa celkom fajn. Na mňa to fungovalo.
Ale záleží od tvojej tolerancie.
sračky ako @23 alebo energetické nápje ani nerieš , a hlavne nečakaj , že si dáš jednu tabletku / dávku niečoho a budeš Hulk.
» www.arcanum.sk/?p=productsMore...
Ja momentálne akurát pijem ginko čaj a Mate IQ čaj tak som zvedavá na výsledky