@11 kto vravi ze pri tom musis skakat od bolestido plafona? je aj lahsie S/M a okrem toho aby si vedel tak mensia bolest je afrodiziakum. kazdemu podla chuti..kazdy ma rad nieco ine.
@12 heh no neviem moj sexualne zivot nie je az taky bohaty aby som skusal az take veci...normalne veci ma este nenudia zatial...ale tie latexove oblecenia su smiesne
@17 no to moze byt. a priestor mas predsa aj ty vo svojej izbe nie? teda trocha priestoru musis mat urcite. ale to potrebujes aj na "normlany" sex to sa neda robit stale niekde vonku v aute atd
@18 no to je ten problem neni to kde robit frajerku nepustia rodicia ku mne a u nej je tiez stale niekto doma a ani nemam auto jaj skoda ze som neni z mesta
@18 tak to je pruser ked frajerku k tebe nepustia. jak je to mozne krista??? ved nieco ako kino si vymysliet nevies ze v nr davaju? fantazia chlapce!! mhm pravda ono by sa to tazko robilo s tatkom za chrbtom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
co znamena to slovo guccovanie som asi mimo
a kto vravi ze pri tom musis byt nasukany v latexe? boze to ked niekedy vidim tiez sa mi chce smiat
starsi no a to uz preco? zeby som bola nejaka extra stara si nepripadam
ten roubik to je nechutna vec ale zase niekomu to prijde strasne sexi
no treba vycihat spravnu prilezitost. to jest opslat fotrovcov volakam k motru lebo co
ale verit treba vzdy
@23 heh sak sa uvidim kolko mi to s nou vydrzi ci to nebude zas u mna povestne max. 3 tyzdne
@23 no ved uvidis zas netreba to silit tak si to povedmze