Ahojte, momentálne hrávam WoW, ale chcela by som sa spýtať, či tu niekto už skúšal GW2 v Beta víkendoch. Mňa do nich nepozvali a chcem vedieť, či sa to oplatí kupovať alebo mám radšej zostať pri WoWe. Nechcem zbytočne vyhodiť 50€... Napíšte všetko čo ste
@kissmeplease nuz, vsetci moji elitni spoluhraci z wow, co ho hravali od zaciatku a tahali to tak 8 hodin denne 5 rokov, hovoria, ze sa to oplati, a bavi ich to, vsetky ostatne mmo odpisali, tak nieco na tom asi bude alebo si kup diablo 3 a predavaj itemy za eura a zarob si na dom!
Akurat treba zaplatit hru + mesacne poplatky, ale na to uz si asi zvyknuta z wowka. Popravde, na GW2 videa sa nedokazem pozerat dlhsie ako 2 minuty, pride mi to uplne hrozne a nechapem ten "hype" okolo toho.
GW 2 bud efajn ale vychadza az nakonci augusta ja sa tiez asi nanho chystam uz dlho som nic nehral a kedze je to free (po zakupeni hry) tak to stoji za vyskusanie
GW2 by malo byt ok ja s kamosom to ideme skusit ak chces mozes s akunam prida ... teraz skusam hrat RIFT to sa tiez emsacne plati a tiez sa mi to nechce platit
@kissmeplease no, maju pridat do hry item zvany chronoscroll (v amerike ho uz maju ale europsky vydavatelia su uplny kreteni) ktory ked pouzijes tak dostanes mesiac herneho casu. Takze neaky ludia co maju hodne penazi si ich kupia za real prachy a v hre predaju za goldy. A podla toho co som pocul tak v amerike sa tie scrolly predavaju za +-3000 goldov ktore sa daju nafarmit za neake 2-3 hodiny. No ale je otazne kedy to konecne u nas zavedu, komunita uz je celkom na to nasrana, drzi ma tam len ten fakt ze hra je naozaj dobra :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a btw oplati sa to, gw2 je perfektne, bety hravam, este jedna bude. kup to.. wowko je caj oproti tej hre
@jin15 už som ti vysvetľovala, že nemám rada šikmooké hry
@zahi práve o to mi ide, že už nechcem mesačne za to cálovať prachy, inak by som ani neuvažovala nad odchodom od wowka