nazdars ludia, mam problem s guitar hero, aj na trojke aj na stvorke sa mi nedaju hrat nejake akordy.. na trojke to boli myslim modro cervene (presne si to uz nepametam, je to asi 2 roky co som to nehral) teraz som si vsak zohnal stvorku, a tam mi nejdu m
@etelnair urcite bol zvedavy na tvoj dalsi prijebany koment
problem je v tom ako je klavesnica navrhuta, niektore klavesy zdielaju rovnake kontakty a koli tomu nejde zmacknut niektore klavesy naraz, lebo navzajom koliduju. Je mozne ze keby si skusil inu klavesnicu tak by ti to nerobilo, ale je viac pravdepodobne, ze by to robilo na inych klavesach.
doporucoval by som ti stiahnut free napodobeninu Frets on Fire popripade jeho mod (najlepsi je FoFi kde si mozes nastavit klavesy ako chces a da sa tam nastavit ze aj troj-akordy staci zmacknut iba prvy a posledny (a tlacitko co je medzi vynechat) prave koli tomuto problemu. Do toho sa da stiahnut mnozstvo songov (aj z original guitar hero ci rock band) takze to urcite stoji za skusku.
Ak ta ta hra ale bavi ako mna (hram to uz asi 5 rokov) tak si urcite kup aj tu "gitaru" je to o dost lepsie
ja som si pred par tyzdnami kupil PS3 koli guitar hero aj s bicimi a dalsou gitarou a mikrofonom aby sme s kamosmi zablbli a stoji to za to
no myslel som ze ci to nieje problem cracku ale s tou klavesnicou to je logicke... njn, tu gitaru rozhodne asi kupim, za 20 som nasiel na progamingshop, co je dost solidna cena.. dik
hej to je v pohode cena, ja som svoju prvu kupil za neakych 900 SK (ak sa nemylim vtedy boli este koruny a to bola vtedy super cena, lebo sa nedali nikde zohnat. Teraz su dostupnejsie ale horsie je teraz kupit cely band set, ja som si svoj musel kupit cez kamosa v Anglicku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
problem je v tom ako je klavesnica navrhuta, niektore klavesy zdielaju rovnake kontakty a koli tomu nejde zmacknut niektore klavesy naraz, lebo navzajom koliduju. Je mozne ze keby si skusil inu klavesnicu tak by ti to nerobilo, ale je viac pravdepodobne, ze by to robilo na inych klavesach.
doporucoval by som ti stiahnut free napodobeninu Frets on Fire popripade jeho mod (najlepsi je FoFi kde si mozes nastavit klavesy ako chces a da sa tam nastavit ze aj troj-akordy staci zmacknut iba prvy a posledny (a tlacitko co je medzi vynechat) prave koli tomuto problemu. Do toho sa da stiahnut mnozstvo songov (aj z original guitar hero ci rock band) takze to urcite stoji za skusku.
Ak ta ta hra ale bavi ako mna (hram to uz asi 5 rokov) tak si urcite kup aj tu "gitaru" je to o dost lepsie
ja som si pred par tyzdnami kupil PS3 koli guitar hero aj s bicimi a dalsou gitarou a mikrofonom aby sme s kamosmi zablbli a stoji to za to