nejak nerozoznavam ktoreho mam najradšej ale je to fasa a prečo je najviac červenych ? hmmm podla mna lebo su asi najviac masívne vyrábavé najmenej farbiva teda najviac ... čo ja viem..
jamam najradsej zlte a tych je vzdy najmenej.. aj bonpair mam rada zlte- tie citronove nie tie slabozlte ananasove-fuj a tiwez je tych citronovych najmenej.. ja s amozem zavesit z toho
červené medvedíky sú symbolom starovekýych indiánskych kmeňov,ktorí ich začali ako prví vyrábať. doteraz sa o tom veľa nevie, ale ja vám hovorím pravdu,mali by ste to vedieť. a ako vďačnosť všetci výrobcovia, ktorým to pošepkal staroveký duch Veľkého Medveďa, vyrábajú najviac červených medvedíkov. aleluja!
tak to ti viem povedať úplne presne /nám to dokonca vysvetľovala chemička na hodine/
- pretože sa vyrábajú zo strašných sračiek vrátane pomletých kostí a želatíny, no a jednoducho tieto sračky nemusia ničím prifarbovať, lebo sú prirodzene červené od zvyškov krvi... mňam!
@21 presne, je to úplne neetické, jesť macíkov, čo sú v podstate prasiatka. ja vás ľudia nechápem, ako to môžte vôbec dať do úst a navyše sa zamýšľať nad ich farbou...
Lebo cervene su vraj najoblubenejsie to som citala8)
ja som gumimaci maniak.... najlepsie su original Haribo alebo este tie z Lidlu(v takom cervenom obale)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a mam najradsej cervených a priesvitnych
- pretože sa vyrábajú zo strašných sračiek vrátane pomletých kostí a želatíny, no a jednoducho tieto sračky nemusia ničím prifarbovať, lebo sú prirodzene červené od zvyškov krvi... mňam!
ja som gumimaci maniak.... najlepsie su original Haribo alebo este tie z Lidlu(v takom cervenom obale)