Ahoj.. dnes rano ked som sa zobudila tak som zistila ze v akvarku mam jednu malu gupku. Ze nejaka moja gupka bola kotna som si ani nevsimla.. samicu som hned oddelila a dala do mensej sklenenej nadobky ale ona skoro akoby nezila len stála na jedom mieste
@genna ale ja mám len 2 gupky , samca a samičku ako dlho potrva kym budu mať zasa male ? a nevieš čim to je že len leži na boku a raz za čas sa pohne ? (toto mi robil aj samček ale potom sa z toho spamätal)
@simona12121 Neviem ako dlho to potrvá, ale nechaj sa prekvapiť. Ak sa ti nechce čakať tak zájdi do chováku pre "čerstvú krv", koniec koncov gupky sa množia fakt rýchlo. Samicu by som vrátila s5 do akvárka, ale asi by som odporučila prečistiť akvárko.
@simona12121 gupka moze rodit zive mlade kazde 4-5tyzdnov. vzdy vsak rodi viac mladych. je ale mozne ze si ich nezbadala. su male a niekedy sa rady schovaju. co sa tyka toho lezania tak pochybujem ze to je z porodu, to by ti to ten samec nerobil tiez. inac ked su ryby malatne, lezia na dne alebo plavaju stale pri hladine papulou po nej tak je to znak vyrazne zvysenych dusitanov vo vode. na to ale mozu aj skapat. podla toho ake mnozstvo sa ich vo vode nachadza. ale nevylucujem ze to lezanie moze byt aj niecim inym. priroda je rozmanita takze nic nieje na 100%.
inac nenapisala ci nic o velkosti akvaria a sposobe filtracie resp. okyslicovania. co je dost podstatna info ak chces aby ti niekto poradil preco sa tak spravaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
inac nenapisala ci nic o velkosti akvaria a sposobe filtracie resp. okyslicovania. co je dost podstatna info ak chces aby ti niekto poradil preco sa tak spravaju.