@rothschild tak to podla mna nie je pravda. samozrejme, ze na jednu skolu moze byt viac nazorov prave kvoli rozdielnosti ludi, ze niekto caka, ze sa mu ta mudrost nalaje do hlavy sama a niekto naozaj maka.
ale je zas rozdiel skola a skola. jedna skola kde tam su ucitelia naozaj preto, ze chcu nieco buducej generacii zachovat a druha, dke su ucitelia otraveni zivotom, ktori si zgustnu na tom, ze im nevies odrecitovat nejaku poucku staby basnicku a posnazia sa, aby si sa bal vobec nieco opytat tak, ze po tebe napriklad budu hadzat kriedy.
@shoesmaniac súhlasím
presne aj ja som tam chodila, ak môžeš, vyhni sa jej....všetci tam sú celý het, že bože bilingválni a to je jedine veľký cirkus....akože sa ožerú na hodine v pohode, dakto tam tyčku hodí a tak to funguje a nikto z toho nič nerobí....takže asi taká úroveň......
@rothschild pretoze vseobecne vzate nemozno porovnavat gymnazium, priemyslovku, uciliste etc, kazde ma totiz za ulhu nieco ine, ma ine zameranie, ma ta pripravit na nieco uplne ine.
mozno som v konecnom doelsku pochopila zle tvoj prvy koment. totiz ja som to chapala tak ze ty tiez hovoris o vsetkych strednych skolach in general
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Aj keby bola škola ťažšia, nemôže byť taká ťažká, žeby sa s ňou jeden nepopasoval, veď aj pred tebou tú školu skončilo už nejakí tí ľudia
Ale áno, je to o prístupe, každá škola je dobrá, kým si nepovieš, že nie je
ale je zas rozdiel skola a skola. jedna skola kde tam su ucitelia naozaj preto, ze chcu nieco buducej generacii zachovat a druha, dke su ucitelia otraveni zivotom, ktori si zgustnu na tom, ze im nevies odrecitovat nejaku poucku staby basnicku a posnazia sa, aby si sa bal vobec nieco opytat tak, ze po tebe napriklad budu hadzat kriedy.
presne aj ja som tam chodila, ak môžeš, vyhni sa jej....všetci tam sú celý het, že bože bilingválni a to je jedine veľký cirkus....akože sa ožerú na hodine v pohode, dakto tam tyčku hodí a tak to funguje a nikto z toho nič nerobí....takže asi taká úroveň......
mozno som v konecnom doelsku pochopila zle tvoj prvy koment. totiz ja som to chapala tak ze ty tiez hovoris o vsetkych strednych skolach in general