Zdravím!!! Mám otázku: má niekto skúsenosti s Gymnáziom v Myjave???
Mám záujem o 4-ročné štúdium.. Aké je štúdium? Dá sa to zvládnuť? Na akej úrovni je jazyk angličtina, francúzština( A1, A2...) B1 budem mať zrejme už po skončení základky...Jednoduc
veď v Bratislave je kopa gymnázii, aj zameraných na jazyky, konkrétne na frac. Metodka, mám odtiaľ zopár kamarátov, jeden už strávil rok vo Francúzsku, darí sa mu, ale je pravda, že je to veľmi náročná škola...
@etelnair Myjava je taká väčšia dedina,ale celkom sa dá...gympel,hotel,penzión,kopec firiem...kúsok vedľa gazdovský dvor(na dedine),ako nič moc,ale páči sa mi tam...
no Metodka má síce zameranie hlavne na FRA, ale aj ANJ je tam, presný počet hodín neviem...
myslím že aj Vazovova má vyučovanie FRA, aj ANJ, neviem či chceš ísť na bilingválny gympel na 5ročný, alebo na školu, kde máš proste vyučovanie cudzích jazykov...
a na tej vazovovej je skolné? alebo na metodke? ide mi o anglinu a franinu, ale hlavne o anglinu...na bilingvalne 5-rocne by som aj išla, ale vždy som našla len súkromné (s katastrofálne vysokým školným)...
no myjava je sice dost malé mesto, ale gympel tam majú... moja sesternica tam chodí l a nestažuje si...je to tam vraj celkom na dobrej úrovni, aj ked ona teraz bude maturovat z frániny a angličtiny a vraví, že škola ju moc nepripravila. Takže neviem, či to bude ta najlepšia volba pre teba...
tak aj ja som bola zamerana na jazyky, aspon tak to bolo tvrdene, ale skutocnost bola uplne ina.. metodka je na FRA len bilingvalna, obycajne 4 rocne studium ti povedat neviem, a Vazovova by mala byt na jazyky...ziadne z nich nie su sukromne, ani platene, aspon o tom neviem...
skus si pozriet proste zoznam gymnazii, napr BA, alebo Brat.kraj a kazdu osobitne si kuknut...
môžeš ísť aj ku nám do Považskej máme tam kvalitné gymko, to nesrandujem, AJ aj FR sa vyučuje...celkom nechápem prečo nie BA, ja sa síce v tých školách nevyznám, ale istotne je tam fajn výber a aj veľmi dobrá úroveň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslím že aj Vazovova má vyučovanie FRA, aj ANJ, neviem či chceš ísť na bilingválny gympel na 5ročný, alebo na školu, kde máš proste vyučovanie cudzích jazykov...
skus si pozriet proste zoznam gymnazii, napr BA, alebo Brat.kraj a kazdu osobitne si kuknut...
kamoska hovori, ze na Horvathke maju mexickych lektorov, a anglina je tam vraj vazne na dobrej urovni...a tiez to nie je sukromne