Prosím vás potrebovala by som radu skúsenejších, tj stredoškolákov.. Velmi sa chcem dostať na gymnázium, ale neviem či na nejaké tu v bratislave príjmu. Totiž... moje známky... pokazila som čo sa dalo .. na konci osmičky som mala 1 a 2 to bolo v pohode al
podľa mňa sa dostaneš.. keď nie na prvýkrát tak na odvolanie hej.. však to si vlastne mala jediné 3 trojky a inak 1 a 2ky, nie? a monitor si jak napísala?
V tejto dobe sa práve ´hlúpejší´( nič proti tebe , ale chápeš) dostávajú na gymnázia bez problémov.. Proste niekam ťa zobrať musia , 10 rokov povinnej dochádzky..
A neviem na aké si si dala , ak nie sú nejaké ťažké, velmi chcené .. tak myslim v pohode. Prinajhorsom na odvolanie..
a.vlastne!..Ved nerobia sa prijimacky , hlavny je monitor , ktorý ešte len ideš písať , nie ? Ak ho napíšeš dobre tak známky sú fakt maličkosť..Takže , niečo si zopakovať a bude to ok
s takymto slovnikom by ta tam zobrat nemali. mala si to zaradit do inej rubriky, viem, ze tie nadavky vlastne vravi akoby abaffy, ale aj tak...ty si sa pod to podpisala.
@lenkaska1 aké si mala známky ked ta zobrali na metodku a aký monitor? na prvý krát či na odvolanie? sorry že sa vypytujem hovadiny ale.. mám také menšie stresy.
no, na taky obycajny gymplak sa dostanes, popripade sa odvolas a to bez problemov po odvolani prijimu. Len sa zamysli, co potom. Na horsom gymnaziu sa udrzis s takymi znamkami, asi aj zmaturujes, ale potom? Ak mas gympel musis ist na vysku, no tam uz to nie je jedno na aku, lebo na to sa zamestnavatel dost pozera a udrzat sa na vyske tiez neni ako med lizat, ako to mas este casu, len na tvojom mieste by som sa zamyslel, ako dalej...este mas cas na sebe pracovat.
Na gympel sa robia prijímačky. Alebo to len u nás? Ak budeš robiť prijímačky, tak nestresuj a v pohode sa dostaneš. Mám spolužiaka, ktorý mával na základke bežne trojky, robil prijímačky a bol medzi prvými desiatimi. No stress
súhlasím so @salkoo ...nechcem ťa nejako uraziť,ale na gymple už fakt berú každého (asi preto som sa tam ocitla aj ja ) ...a tvoje známky nie sú až také hrozné
Veď si nedávaj nejaký extra gympel pre kocky, daj si nejaký pre pohoďákov, určite taká v BA máte kamarátka sa dostala s dvomi trojkami, záleží, že kam si dáš prihlášku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A neviem na aké si si dala , ak nie sú nejaké ťažké, velmi chcené .. tak myslim v pohode. Prinajhorsom na odvolanie..
a.vlastne!..Ved nerobia sa prijimacky , hlavny je monitor , ktorý ešte len ideš písať , nie ? Ak ho napíšeš dobre tak známky sú fakt maličkosť..Takže , niečo si zopakovať a bude to ok
Gymnazium Federica Garciu Lorca fakt moj spoluziak mal cely zivot na houno znamky, monitor dal na 4 a pohodicke je tam
fakt klud nestresuj, na gymple beru takmer kazdeho
@4 sry nevedela som
ale to hlavne zalezi od monitoru
ako to myslis?
vsak lebo to je pravda....a nas gympel je tiez taky..tak co mam pisat...
len neviem či vedomosti alebo peniaze :