Ja keď som šla na strednú tak som si dávala 3 školy.. 2 gymká a pegečku.. a vzali ma na všetky tri..ale nakoniec som sa rozhodla pre pegečku a to HLAVNE kvôli tomu, že na gymku je fyzika,chémia a zemepis.. ďakujem Bohu že som šla radšej na školu kde mám namiesto toho pedagogiku,psychológiu,špeciálnu pedagogiku a sociológiu.. Ako, ja ťa nechcem odrádzať ale tak musíš mať fakt veľkú guráž aby si to zvládla..lebo všetky moje spolužiačky zo základky čo mali čisté jednotky..teraz na gymkách ledva s odretými ušami prechádzajú z ročníka do ročníka..
chodila som na gympel a podľa mňa nie. ale to je individuálne pre každého si myslím.
a ešte @3 ale fakt. my sme mali matikárku ktorú nekomentujem, proste mi jej hodiny nič nedali ani väčšine triedy. ale napríklad učiteľ čo učil druhú skupinu a zvykol nám zastupovať tak tam som s pochopením učiva nemala problém. fyziku mám rada takže tam spôsobovala jediné ťažkosti maximálna lenivosť a chémia v pohodys tiež. len keby nemala tak rozprávkovo uspávajúci hlas.
záleží od učiteľa veľmi. z fyziky neviem dokopy skoro nič vďaka učiteľovi čo nevie vysvetliť. matika je celkom v pohode, ale nemám ju rada a chémia sa tiež dá zvládnuť.
nie a dokonca ani na vš je to len o osobných preferenciách, danostiach, o tom ako prišli pripravení zo zš a aj o tom, či im sadne konkrétny vyučujúci a aký vzťah si k predmetu vybudujú
Z matiky som mala jednotky,lebo ju chápem, z fyziky a chémie dvojky, nikdy som ich poriadne nechápala, ale naučiť som sa to musela. Toľko k tvojej otázke. Podľa mňa sa to dá zvládnuť.
mne strpčovala život geografia a skurvené slepé mapy, na ktorých som nikdy nič nenašla úplne bez ohľadu na to, či som sa na ne pripravovala dôkladne alebo prvýkrát videla tie pojmy naostro na písomke.
ja chodim na gymnazium a mozem ti zarucit ze je to fakt ina uroven. matika, fyzika – to su dost tazke predmety ale zvladnut sa to da logickym uvazovanim, treba vediet chapat a dat si veci do suvislosti ,,,chemia, biologia, odborne predmety... – to je viac menej teoria ale tam treba tiez vediet vysvetlit rozne javy nie sa len naspamat biflit poucky... obycajne na pisomky byva naucit sa tak 10-20 stran A4, 8 je minimum, ale kto sa uci priebezne pre toho je to hracka. je znamkovana telesna a ine kedysi neznamkovane predmety. je vela referatov/projektov/prezentacii. Slovencina je dost tazka na gramaticke javy (diktaty). skúša sa stale, pisomky sa pisu stale. mas vela hodin (najmenej 6), urovne maturit su vyssych levelov, napr. z jazyka musis maturovat na B2...
ja to ale v pohode zvladam. sice je to tazke, ale ak to fakt chces ak fakt chces ist na gymnazium tak chod. ak máš ciel za ktorým si ideš tak aj ťažké prekonáš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a dosť veľa závisí od toho na aké gymnázium ideš...
ale z chémie som dutá no za to môže učiteľka
a ešte @3 ale fakt. my sme mali matikárku ktorú nekomentujem, proste mi jej hodiny nič nedali ani väčšine triedy. ale napríklad učiteľ čo učil druhú skupinu a zvykol nám zastupovať tak tam som s pochopením učiva nemala problém. fyziku mám rada takže tam spôsobovala jediné ťažkosti maximálna lenivosť a chémia v pohodys tiež. len keby nemala tak rozprávkovo uspávajúci hlas.
a čo sa týka fyziky a chémie...na matiku to nemá, no tiež to nie je malina...najmä kvantovka -.-"
mne strpčovala život geografia a skurvené slepé mapy, na ktorých som nikdy nič nenašla úplne bez ohľadu na to, či som sa na ne pripravovala dôkladne alebo prvýkrát videla tie pojmy naostro na písomke.
ja to ale v pohode zvladam. sice je to tazke, ale ak to fakt chces ak fakt chces ist na gymnazium tak chod. ak máš ciel za ktorým si ideš tak aj ťažké prekonáš.
si robite srandu DDDDDDD