oplatí sa mi ísť na gympel? známky mám dobré 1-2, aj psychologyčka mi to odporúčala, ale čo poznám ľudí tak ma od toho odhovárajú, že ak si chcem udržať ako-tak dobré známky,že budem sa musieť drviť jak štyria a to ja nemám vo zvyku
Ak planujes ist na VS ale este nevies aku, tak gympel je paradny zaciatok. Ucit sa vobec nie je problem (aj ked tento novy system az tak nepoznam, kedze donho nespadam). Ale ked chces len prejst, nemusis robit v podstate nic, ak chces tie 1-2 tak sa staci trochu poucit a nie je problem.
nový system je riadna kktina a neda sa podla toho ucit....to tvrdia aj vyucujuci...debilina jak hrom....prvak na gympli budes mat este cajicek pohodka klud krasa a pride druhak a si fpi.... vela toho hrozne...
he. ja som druháčka a chodím na gympel.. čiže už som zahrnutá aj v novej reforme..v ktorej ti stačí jedine rozumieť a učiť sa vôbec nemusíš toľko ako tí čo sú starší.. .. ja sa neučím skoro vôbec samozrejme pred písomkami sa učím..ale tak to sa dá zvládnuť a mam 12 a z nemčiny 3..ale tak je to úplne v pohode.. ...a ak chceš ísť na výšku tak jednoznačne choď na gympel..i keď dosť záleží aj od profesorov ak ti to vedia dostatočne vysvetliť v škole stačí počúvať na hodinách tak ako ja...a doma máš voľno.. ... odporúčam gympel..
čo ja viem...ja som tiež na gympli, ale chodím na 8 ročný, takže mňa sa tá reforma netýka...ale čo som sa rozprávala s prvákmi a tak, tak je to riadne na figu...ja by som nešla...
ja som na bilingvalnom...je to zabijak...ale ak chces ist na VS tak prosim
ja maturujem buduci rok (konecne!) a som rada, ze som rada...ale mam pocit, ze sa matury nedozijem tento siedmy rok je kriticky
no, ale 5-rocne a 8-rocne su trochu dost odlisne 5-rocne je o to tazsie, ze prvy rok nic nic a potom pride boom a nevies kde ti hlava stoji... vela stastia
som prvák na gympli zatial som so známkami spokojný ,mávam 1-2 vacsinou napr CH sa nikdy neucim tu pochopim na hodine a do F sa len trocha kuknem tiez pochopim na hodine a no niektore priklady sa ani neucim lebo tie nepochopim nikdy cize na ne jebem a tak nestazujem sa je to v pohodke zatial
ale to je hlúposť, že sa budeš musieť drviť. teda, pravdepodobne záleží od teba, ale ak máš prirodzenú inteligenciu a otvorenú myseľ, veci pochopíš hneď.
zaalezi od typu skoly.... som uz v siedmom rocniku (chodim na osemrocne) a nikdy som nemala problem so znaamkami, ale minuly rok som bola rada ze najhorsie mam dvojky...a tento rok budem rada ak bude vobec nejaka 1 okrem spraavania
ale prosím ťa...tu u nás na gympli mali mnohí lepšie známky ako na zš a nikomu to nerobí problém. Keď máš teraz 1-2, tak budeš mať aj tam, ak sa neprestaneš snažiť.
a ak nevieš na akú výšku ísť, choď na gympel. Navyše gympel je najlepší základ pre VŠ.
Veľa ľudí má problém s učením na gymnáziu hlavne preto, že na základnej im stačilo naučiť sa od slova do slova tri vety a bola jednotka, na gymnáziu je učiva už trochu viac a treba sa učiť iným systémom, lebo učiva je viac, človek musí hlavne tomu učivu rozumieť, lebo také množstvo sa nedá naučiť naspamäť ako básnička, ked tomu nerozumieš, respektíve možno aj dá, ale by si sa musela učiť od poludnia do noci...
A samozrejme že aj nie je gymnázium ako gymnázium, na niektoré sa v súčastnosti, ked je málo študentov dostanú aj trojkári, čo samozrejme znamená, že sa škola musí tomu prispôsobiť a náročnosť takého gymnázia je nižšia, niektoré si zachovali úroveň ako mali predtým a také gymnázium je trochu ťažšie.
Ale ak chceš ísť na vysokú alebo nevieš, čo chceš študovať, tak si myslím, že gymnázium je pre teba najlepšia voľba.
Dobre teraz k teme. Gympel je o pochopeni. Ak pochopis vykladu na hodine, staci ti to doma 2x precitat a mas to. Samozrejme ak musis mat vzdy 1 musis sa ucit ale aj tak myslim ze to je vsetko o prirodzenej inteligencii. Ja na tvojom mieste by som isiel, podla mna gympel vobec neni taka hrozna skola ako to kazdy opisuje. Ja sa napr skole venujem len pred pisomkami da sa to zvladnut...
ak vieš že určite chceš ist aj na výšku, a máš na to známky tak chod na gympel....ale ak nechceš tak gympel je na prd lebo ak ho vídeš tak vlastne máš len všeobecné vzdelanie na nič zamerané.....ale na výšku možeš ist aj z druhých škol i ked človek kt. sa hlási na výšku tak sa mu tam pripisuju aj body že z akej strednej sa hlási....
gympel je pohoda na 1-2 sa da v pohode prejst jedine s neminou mam problem ale to je moja neschopnost ani nejako moc nad knihami nesedim skorej to flakam ale inak pohoda
na zakladnej som mala ciste jednotky, na gymply mam na vysvecku 1,2. tento rok sa mi to zhorsilo na 2,3 ale to si v poho opravim a ze vraj sa budes musiet drvit ? fuu no tak ja neviem staci davat na hodinach pozor a ja sa doma neucim vobec len pred pisomkou a aj tak sa mi dari fakt neolutujes kks sak gympel to je nieco uplne ine jak zakladna =D
ak si najdes svoj system, tak nie je problem, teda aspon podla mna... llen si musis zvyknut... ja som mala na zakladke tiez tak, 1,2 a nic som sa neucila, prisla som na gympel a tiez sa toho nejak extra neucim, sice sa mi zhorsil priemer, obcas mam aj nejaku tu trojku, ale myslim, ze je to este ok... ja sa ucim akurat na pisomky, tiez je fajn, ak sa sama prihlasis a potom mas dlhsi cas pokoj, no to sa mne zas nechce ucit na odpoved.. raz za cas das nocnu, ak treba nejaku prezencku, SOCku, alebo nieco pod a mas to z krku
ja som tiez studentka gymnazia a myslim si ,ze je to dobra priprava na vysoku skolu ,teda predpokladam,ze chces ist ale ti ,ktori ti to vraveli mali uplnu pravdu ,priprav sa na to ,ze sa nebudes ucievat ako na zakladke mozno 1hod ,ale budes sa ucit 4-5 hodin ....ja som mala na zakladke same jednotky vzdy ,celych devat rokov a prisla som na gymnazium a teraz aby som mala aspon 2 ,tak sa ucim 4-5 hodin ,je to neporovnatelne tazsie
urcite ti to neradili ludia, co chceli alebo su na gympli, ze? ak si chces vybrat strednu podla toho, ze kde sa netreba ucit a budes mat 1,2 , tak budes mat chabu buducnost... pozri, ak vies, co chces robit v zivote a existuje na to zamerana stredna skola, tak chod na tu. ak nevies, tak chod na gympel. ja nan chodim a nestazujem si. teda stazujem, ale ved nic nie je dokonale
a ku gymplu... chodím siedmy rok takže viem o čom hovorím keď ti poviem, že je to úplne vpohode akože, podľa mňa je to len a len o tom, či vieš čo chceš v budúcnosti robiť... ak hej, choď na tú konkrétnu školu a máš to vybavené... Ak nie, choď na gympel a máš ďaľšie 4 roky na rozhodnutie, ak teda máš záujem o výšku... môžem povedať, že sa učím fakt len výnimočne (max. 1-2krát za mesiac a mám také pekné dvojky - trojky... čiže ak by si sa trochu posnažila by si nemala mať problém si urdžať známky, podľa mňa...
pokiaľ teda nepatríš do tej kategórie totálne vymletých alebo rodených bifľošov, ktorí si myslia že sa učiť proste MUSIA, preto inú možnosť ani neskúšajú
neviem co je tazke na gymnaziu, z mojho pohladu je to flakaren jak svina, skor ma sere ze stredoskolski ucitelia su povacsinou nekvalitni a potom su aj take vysledky... na vyske mas potom problemy a ostane ti len nadavat ze mas slabe zaklady. co uz, to comu sa chces venovat sa uc a ostatnym preplavaj...
tiez som chodila na gympel a v pohode som prechadzala..najhorsi je prvy rocnik-prvy polrok, potom si uz zvyknes
ale
osobne by som zvazila este raz ci pojdem na gymepl. nie vzdy ti totiz vyjde vysoka skola aku chces..najhorsie je, ked ani v 4tom rocniku nevies co by si chcel v buducnosti robit-vtedy je to estelen sranda
kazdopadne, tazko si 14-15 rocne decko vie urcit, co chce robit v buducnosti
Ja by som bola jednoznacne za-ja nic nelutujem-nelutujem tie 4 roky na gymnaziu, aj ked nebolo mi vzdy vsetko jedno..a co sa tyka tych znamok-tak ja na zakladke mala dost zle, a teraz je zo mna viac menej jednotkarka-maximalne niekedy 2ka..a som happy..
A ked v Batovke zle, pod k nam do Novak-tam je fajn..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a teraz mam co robit aby som nemal 4ky na vysvedčení
ale ked sa niekto učí ako kôň, nech sa páči
Ak planujes ist na VS ale este nevies aku, tak gympel je paradny zaciatok. Ucit sa vobec nie je problem (aj ked tento novy system az tak nepoznam, kedze donho nespadam). Ale ked chces len prejst, nemusis robit v podstate nic, ak chces tie 1-2 tak sa staci trochu poucit a nie je problem.
ja maturujem buduci rok (konecne!) a som rada, ze som rada...ale mam pocit, ze sa matury nedozijem tento siedmy rok je kriticky
no, ale 5-rocne a 8-rocne su trochu dost odlisne 5-rocne je o to tazsie, ze prvy rok nic nic a potom pride boom a nevies kde ti hlava stoji... vela stastia
a ak nevieš na akú výšku ísť, choď na gympel. Navyše gympel je najlepší základ pre VŠ.
A samozrejme že aj nie je gymnázium ako gymnázium, na niektoré sa v súčastnosti, ked je málo študentov dostanú aj trojkári, čo samozrejme znamená, že sa škola musí tomu prispôsobiť a náročnosť takého gymnázia je nižšia, niektoré si zachovali úroveň ako mali predtým a také gymnázium je trochu ťažšie.
Ale ak chceš ísť na vysokú alebo nevieš, čo chceš študovať, tak si myslím, že gymnázium je pre teba najlepšia voľba.
Dobre teraz k teme. Gympel je o pochopeni. Ak pochopis vykladu na hodine, staci ti to doma 2x precitat a mas to. Samozrejme ak musis mat vzdy 1 musis sa ucit ale aj tak myslim ze to je vsetko o prirodzenej inteligencii. Ja na tvojom mieste by som isiel, podla mna gympel vobec neni taka hrozna skola ako to kazdy opisuje. Ja sa napr skole venujem len pred pisomkami da sa to zvladnut...
na zakladnej som mala ciste jednotky, na gymply mam na vysvecku 1,2. tento rok sa mi to zhorsilo na 2,3 ale to si v poho opravim a ze vraj sa budes musiet drvit ? fuu no tak ja neviem staci davat na hodinach pozor a ja sa doma neucim vobec len pred pisomkou a aj tak sa mi dari fakt neolutujes kks sak gympel to je nieco uplne ine jak zakladna =D
"Ja sa napr skole venujem len pred pisomkami "
a ku gymplu... chodím siedmy rok takže viem o čom hovorím keď ti poviem, že je to úplne vpohode akože, podľa mňa je to len a len o tom, či vieš čo chceš v budúcnosti robiť... ak hej, choď na tú konkrétnu školu a máš to vybavené... Ak nie, choď na gympel a máš ďaľšie 4 roky na rozhodnutie, ak teda máš záujem o výšku... môžem povedať, že sa učím fakt len výnimočne (max. 1-2krát za mesiac a mám také pekné dvojky - trojky... čiže ak by si sa trochu posnažila by si nemala mať problém si urdžať známky, podľa mňa...
pokiaľ teda nepatríš do tej kategórie totálne vymletých alebo rodených bifľošov, ktorí si myslia že sa učiť proste MUSIA, preto inú možnosť ani neskúšajú
btw držím palce
ale
osobne by som zvazila este raz ci pojdem na gymepl. nie vzdy ti totiz vyjde vysoka skola aku chces..najhorsie je, ked ani v 4tom rocniku nevies co by si chcel v buducnosti robit-vtedy je to estelen sranda
kazdopadne, tazko si 14-15 rocne decko vie urcit, co chce robit v buducnosti
A ked v Batovke zle, pod k nam do Novak-tam je fajn..