hmm.. pokial sa nemylim, tak vysokym školam je to jedno...niektore beru bez prijimačiek do nejakeho priemeru(napr. 1,2.. ale bez uražky, to asi nebude tvoj pripad) a inak je im to jedno... pokial máš napr. štvorku z angličtiny a slovenčiny, ale vieš matiku a spravíš z nej dobre prijimačky, tak je to jedno
jeeeežíš ja som mal minimalne tri 4 každý rok. Na strednej som bol na elektrotechnike kde som nemal žiadnu nosku, dejiny ani nič podobné, a teraz som na politologii. všetko sa dá, ked sa chce
Ja som bol najhorsi v triede, na koncorocnych vysveckach som zvykol mavat tak zo 4 stvorky a teraz som v pohode na vyske. Znamky na strednej neodrazaju tvoj intelekt, ale len to, kolko sa toho dokazes naucit naspamat.
prakticky vzato je jedno aké si mala na strednej známky. Na vysokej škole je to úplne o niečom inom. Máš tam predmety, ktoré ťa bavia a tým pádom sa to odrazí aj na známkach
Ja som ťahal štvorky stále. Minimálne tri alebo štyri. Boli to predmety ako Biológia, Chémia, Slovenčina, Dejepis a podobné humanitné predmety, na ktoré sa môžem vykašlať, pretože študujem technickú VŠ. Občas sa síce zadarilo aj z fyziky a podobne, ale bolo to z dôvodu, že som sa vôbec nič neučil. Ale gympel som úspešne prešiel aj s maturitou. Mal som maximum voľného času a som na tom teraz lepšie ako niektorí spolužiaci, ktorí mali samé jednotky a od rána do večera sa učili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov