@5
ale nie s kazdym gynekologom-muzom som mala dobru skusenost, podla mna je to skor o tom cloveku vseobecne a nie az tak o tom, ci je to muz alebo zena...
moj gynekolog je naj na svete pokecame , zavtipkujeme , vzdy sa ma spyta aky som mala den .. ked nejaky problem vysvetli , nakresli aj 3 krat nema problem naopak ked som mala gynekologyčku.. bola necitliva , arogantna.. no teraz som spokojna
U môjho je to tak, že pokiaľ nemáš 18, tak musíš prísť s rodičom, ak je to akútne tak ťa vezme Inak pokiaľ nemáš problémy a nežiješ aktívnym pohlavným životom, tak zbytočne. Na prevenciu sa zvykne chodievať až od 18, aspoň ja som tak išla A ja mám muža-gynekológa, príde mi citlivejší ako nejaká žena Tak radím totiež
@pomaaanc1 A povinné to nie je, po 18ke to máš jednu preventívnu prehliadku preplácanú poisťovňou raz ročne
Aj mne poisťovňa prepláca cytológiu až po 23roku života, vraj všetky to majú tak a dovtedy by sa ster nemal vykonávať Sesternici vzali a to má len 17, takže zjavne záleží od gynekológa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kontrolu krcku maternice /cytologiu/ raz za rok by potom podla mna mala absolvovat kazda zena. ale donutit ta nikto nemoze.
btw chlap gynekolog je podla mna lepsi. so zenskou nemam dobru skusenost. a nielen co sa tyka gyndy.
a žijem.
fungujem.
som zdravá.
nechýba mi.
ale ak máš nejaké problémy, zájdi. Povinné to nie je.
ale nie s kazdym gynekologom-muzom som mala dobru skusenost, podla mna je to skor o tom cloveku vseobecne a nie az tak o tom, ci je to muz alebo zena...
A to so zenou je blbost, ja by som sa viac hanbila pred zenou ako pred muzom.
A raz tam bol za ňu jeden taký muž a zalubila som sa
Aj mne poisťovňa prepláca cytológiu až po 23roku života, vraj všetky to majú tak a dovtedy by sa ster nemal vykonávať Sesternici vzali a to má len 17, takže zjavne záleží od gynekológa