HIM mám veľmi rada akurát ma nehorázne štve že Ville nevie ukázať svoj brutálny hlbočizný hlas v pesničke tak ako ho použil v Bittersweet s Laurim... serie ma že si pesničky komponuje tak vysoko, keď on má hlas stvorený na basové mraučanie nie na soprán ty kokos
@popolcek hej to je fakt, mne sa jeho hlas najviac páčil v pesničke Summer Wine čo spieva s tou Natalie Avelon či jak sa volá ........ ale tak na Vila sa stačí pozrieť a zabudnem aj na jeho hlas
...no comment... jednoducho His Infernal Majesty...milujem H.I.M. ...pocul som vsetky songy od nich, vsetky co som nasiel, a dokonca aj zopar takych, co nie su prilis oficialne...uzasna kapela...uzasny Villeho hlas...vela songow je polozenych dost vysoko...ale su aj niektore, ktore su nizsie...myslim, ze aj Venus doom zodpoweda vokalovo nazvu piesne...Villeho hlas je postaveny skor na basach...s tym suhlasim...vie dat veskutocne krasny hlboky vokal, ale taktiez, vysky su podla mna uzasne...vie s nimi pracovat...nech je to akokolvek vysoko...asi tolko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
s tým posledným dobodky súhlasím
Ale Ville je krajší keď je fúzami obsiaty ako keď je vyholený
ale je to dobré