skurvetý systém zoberem delo a rozjebem všetkých hihoperv aj všetky hiphoperské zlúčenia!!!!! skurvysyni načo sa hráte na veľké gate a veľké kokoty? choďte jebať čajočky a neserte sa do hudobnej scény vy fľandroši!!!
počuj Schizofrenik ked chceš pindať tak chod inde tejto diskusii som dal jasný názov že kto ich miluje nech píše a nie ten kto pičuje tak si to nemýľ lebo si na dosť trápnej úrovni Hip-Hop ide hore a H16 tiež takže môžeš sa pridať alebo sa rovno odjebať Hip-Hop hýbe svetom tak si to zapamätaj.... ale nechápem prečo sa vždy nájde nieaký gay čo musí do všetkého pičovať ked chceš pindať tak nie v tejto diskusii budem rád........... a čo sa týka H16 tak ešte super pesnička je Tie isté pičoviny a Čo o tom vieš a super a obidva albumy DJ Yanka Krala
sorry, ze tu pisem ked hip-hop v podstate neznasam, ale jedno fakt uznavam.. pesnicka od Dilemy - Byt ci nebyt je uuuplne uzasna.. no proste waaw.. ten text ma nieco /veela/ do seba..
Nirvanka uplne s tebou suhlasím ta pesnička je proste FOREVER proste nekonečna Dilema..... a
Endre-silentname počuj ten rým je odomna preto je taky super lebo tuto diskusiu vymyslel típek z menom R87 čiže eR osem sedem kámo o mne budeš ešte počuť som zatial len na začiatku ale budeš ešte počuť to meno
Dicki hanba ti ty kopa hnoja až dosiahnes viac ako dosiahli oni tak potom hovor fuj a ak nedosiahneš nič tak drž hubu a chod si hladať skríšu a v kanáli drž piču
nissan350z alebo R87 alebo eR osem sedem kamo nemyslis si, ze sa mas trosku na vela? ako ja hip hop nemusim. bol cas ked som ho aj ja ppocuval, ale preslo ma to. no hrat sa na nejakeho "gangstra z ghetta", alebo tazkeho rapera, ked vies zrymovat par slov je trosku dost trapne, nemyslis?
ako v pohode H16 mam rada ale zbytocne je tu dalsia taka ista diskusia... a ked uz ich tak milujete sa aspon naucte, ktore veci spravili vobec oni... aj tak starsie tracky su od nich najlepsie... co sa tyka Dusa co spravil samostatne tak rozhodne Byt ci nebyt,potom Poezia ulice s MCL a samozrejme Viera alebo ak chcete Nie každá rieka do oceánu vteká...proste to uz nie je to co byvalo ale nekritizujem , keby si niekto myslel...ale jedno je iste momentalne ma H16 jednu z naj produkcii na Slovensku...
dušička je dobrý dost dobry sam o sebe jeho stare vecicky.ale h16 to je nič proste neni to rap ako rap,skor modny trend chlapci nevedeli ako sa ukazat ttak dali do kopy crew a su tu party trecky a bla bla jezis sa nezblaznite
Odhadujem , že príde veľký zlý bakaný ujo s plachetnicami namiesto nohavíc , hajzlovým deklom na gebuli , v ktorej nič nemá , lodnou reťazou na krku , a začne sa na mňa škaredo tváriť a zotrie ma nejakým strašne imba mastah pwn0r rýmom typu "Ty kriple , máš nový rifle!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
H16 su suuuuuuper
poulicna zmes naspievali Levie oci,alebo to kazdy pozna pod nazvom ,,Srdcia,, alebo ,,Milujem,,
a V 15 naspievali Dala si mi kridla..a ziadna H16..
...rap nemusim..kedysi som pocuwala H 16 uz je to dawno za mnou.podla mna maju celkom dobru tvorbu..
Endre-silentname počuj ten rým je odomna preto je taky super lebo tuto diskusiu vymyslel típek z menom R87 čiže eR osem sedem kámo o mne budeš ešte počuť som zatial len na začiatku ale budeš ešte počuť to meno
vedia o com rapuju a su to spravni chalani drzim palce cmmmmmmuqqqqq:o)
Schottinka mas pravdu Byť či nebyť bola je a bude super pesnička
nissan.. co si nejaky battler? lebo mi pripadas ako velky optimista
Odhadujem , že príde veľký zlý bakaný ujo s plachetnicami namiesto nohavíc , hajzlovým deklom na gebuli , v ktorej nič nemá , lodnou reťazou na krku , a začne sa na mňa škaredo tváriť a zotrie ma nejakým strašne imba mastah pwn0r rýmom typu "Ty kriple , máš nový rifle!"
Sakra..
Zabeus si trapny a tvoje nazory mam u piči ako aj teba
Lebo ak nie , tak si nebodaj začnem myslieť , že ma umlčiavaš , len aby si zakryl , že si v koncoch ..
nevies ani nikoho normalne odjebat, iba: mam ta v pici, si trapny. nic lepsie ta naozaj nenapadne?