jednu z tych dvoch by som chcela kupit, ale mam hrozny problem rozhodnut sa hral uz niektoru (alebo najlepsie obe) niekto z vas? nejaka mini recenzia by mi moc pomohla
@sugy1 DayZ je zabugovaná *Alpha devs nato serú a to čo chceli stihnúť za ten rok a pól tak nestihli a celkovo aj posledný patch dojebabrali. Takže H1Z1 vyhráva
@kosmiklove lebo frajer o tom keca uz sto rokov, ze chce aby sme jednu z tych dvoch hrali a bude mat narodky, tak mu chcem spravit radost ale ja sa na to vykaslem po mesiaci a pojdem spat k mobam
dakujem za rady, zatial to vyzera na H1Z1 c: aspon usetrim trosku
DayZ ma viac prepracovanu survival cast hry no je omnoho viac zabugovana a co sa tyka zabijania zombie napr nieje to take prepracovane ako v H1Z1.
H1Z1 ma aj velmi popularny mod hry Battle royale co je tiez dost haluz. Z mojej strany H1Z1 jednoznacne
h1z1 sa ani len nechyta na dayz Forma pay to win je v takychto hrach uplne "uzasna" vsetci co pisu ze h1z1,tak neviem ci viete ale autori hned po vydani tej hry mam pocit ze 24hodin tak rozhodli o tom ze ta hra neni dorobena a ponukli ludom vratenie penazi, ktory o to poziadali a este aj sa menil majitel po vydani hry , takze urcite DayZ ktory uz ma tych testerov ako maku,takze myslim ze su vo vyvoji o dost dalej plus prostredie ktore tam je, tak je identicke s nasim prostredim,ci uz stavby alebo aj priroda
@17 btw ja som inak tiež pičoval na DayZ že je to zabugovaná zlá hra ako tu páni a potom som si to skusil zahrať a uplne tu hru teraz žeriem. Áno sú tam aj bugy ale ešte ani raz som kvôli bugu nezomrel a ani nič nestratil. A to tú hru hrám každý deň minimálne 2 hodiny A ak máš s kým hrať tak je to ešte oveľa väčšia sranda alebo ak hráč na servery kde sú fajn hráči/ role play servery atd. @nicolkaa
Tu maš nejake funny videá z DayZ od jedneho dievčaťa čo tu hru streamuje a ma tam možno cez 1000 hodin nahraných a furt ju to (vraj) baví
(tu ↓ ju akože hrači chceli "znasilniť" tak ich sundala metlou)
Podľa mňa sú tieto hry takmer ako Dota a LoL.
V podstate sú identické, akurát DayZ má väčšiu híbku, je to náročnejšie na systém aj na hráča.
H1Z1 je zasa zjednodušené a menej náročné.
Ako bolo povedané vyššie, obe hry sú riadne bugovačky.
Bohemia Interactive (DayZ) je prestížne štúdio s mnohými skvelými titulmi a vyše 15-ročnou históriou.
H1Z1 má zasa na svedomí dosť pochybná skupina a hru sprevádzalo viacero škandálov. V konečnom dôsledku to ale nemusí nič znamenať.
Mne osobne je sympatickejší DayZ.
Mám už pár hodín nahraných v DAYZ a za ten rok sa to slušne pohlo, keď fakt kurva pomaly. Osobne by som znovu volil DAYZ pretože H1Z1 bude po ukončení bety free to play.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Odporúčam aktuálne, ale H1Z1
a dayz je zabugovaná beta za 27€
dakujem za rady, zatial to vyzera na H1Z1 c: aspon usetrim trosku
74 hrs on record
last played on 6 Nov, 2014
@glamorous píš aké to jee keď nahráš viacej
ani jedno z nich ma nejak nenadchlo moba su sice tiez zruti casu jak hovado ale pride mi to daleko lepsie hras lolko ci dotu?
H1Z1 ma aj velmi popularny mod hry Battle royale co je tiez dost haluz. Z mojej strany H1Z1 jednoznacne
Tu maš nejake funny videá z DayZ od jedneho dievčaťa čo tu hru streamuje a ma tam možno cez 1000 hodin nahraných a furt ju to (vraj) baví
(tu ↓ ju akože hrači chceli "znasilniť" tak ich sundala metlou)
V podstate sú identické, akurát DayZ má väčšiu híbku, je to náročnejšie na systém aj na hráča.
H1Z1 je zasa zjednodušené a menej náročné.
Ako bolo povedané vyššie, obe hry sú riadne bugovačky.
Bohemia Interactive (DayZ) je prestížne štúdio s mnohými skvelými titulmi a vyše 15-ročnou históriou.
H1Z1 má zasa na svedomí dosť pochybná skupina a hru sprevádzalo viacero škandálov. V konečnom dôsledku to ale nemusí nič znamenať.
Mne osobne je sympatickejší DayZ.
H1z1 "mixed". Mala by si sa tam pozrieť. Aj to ti môže pomôcť pri rozhodovaní sa