ja nevem jak sa to robi s tymi zavinacmi ze akoze @21 ?? nvm to.. no co uz a ty mi nebudes odpisovat??:´(neprezijem bez teba!! ... zase namyslena..nekecaj!mala jedna..
nie, a čo teraz? bola som v mnohých mestách slovenských, a to je lepšie, breza, brezno, dolný kubín, veľa iných oravských miest a štyri razy prejdené chočské vrchy, orava je najkrajšie miesto na slovensku a neprekoná ho ani smiešna bratislava, ba dokonca ani naše krajšie košice, aj keď ma serú čoraz častejšie, žilina, ružomberok, liptovský mikuláš, tatranské mestá, stará ľubovňa, rožňava, plešivec, viničky , turňa, a desiatky ďalších, čo by som sa srala s jendým mestom, čo zmôže oproti všetkým týmto zážitkom..., aj tak tam môžem kedykoľvek prísť...som šťatná,že som bola vo viničkách teraz, pozdravujem všetkých odtiaľ, bolo tam super a tajba je raj!...ps: na rozčúlenie slabomyseľných: PRAHA FOREVER!
V BA som denne, v Košiciach som nebol nikdy, najdaľej na východ som bol jeden krát v Poprade ako 10 ročný ....inak pravidelné končím niekde v Žiline, Ďalej ani krok
Bože robíte z tej blavy mekku pre slovákov. Akokeby bol niekto rarita keď tam nebol. Prečo by sa mal niekto trepať z PP do Blavy? Čo je na nej také úžasné? Iba je tam draho, samé zápchy. A staré mesto ma teda nejak fakt neoslnilo. Je mnoho krajších miest na Slovensku. Ja som síce v Blave bol ale to som čo tu poznám ľudí jeden z mála...
ja som nebola..a v kosiciach len par krat, aj to len z vyletu a ked sme isli na letisko odprevadit brata tak sme sa zastavili cestou spat aj v optime...co uz..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
12. kitty ete raz poves fuj kosice a ves jaku ti svihnem??? !!
@12 (mame uz zavinace inak
Akoze ty mi chces svihnut??
Potom ti nebudem odpisovat na TS a pojdes spachat samovrazdu!Takze je zjavne ze tu rozhodujem ja!
Ja by som polozil inu otazku Kolko z vas bolo v Petrzalke