Takze nejakemu viac-menej bezvyznamnemu ujovi povie otvorene minister financii, ze sa im zastrasuju zemetrasenim. Nikomu inemu to nepovie, len jemu. A on si to tiez necha pre seba a povie to az po zemetraseni.
Potom mu to potvrdila aj japonska tajna sluzba - ujo mo dobre styky.
Tie javy v ionosfere si nikto nevsimol pred zemetrasenim...
Potom zacal hovorit absolutne nicim nepodlozene hypotezy a tam niekde som to vypol...
Ako take teorie su zaujimave, ale...
Minule nejaký duchovný z Iránu povedal, že keď ženy obnažujú prsia na verejnosti, tak to vyvoláva zemetrasenia. No a teraz to oteplenie, ženské vytiahli zbrane a v Japonsku to narobilo paseku. Tomu verím isto viac ako tej ionizácii.
@tomtoylc podla mna je to skutocnost.. teda že ten haarp existuje.. ale to že to bolo zneužite proti japonsku však vieme, je uplny blud .. a ostatne situacie, o ktorych sa tiež hovorilo som nesledovala, čiže k tomu sa nevyjadrujem.. ale urcite ked bude najblizsia cunami tak za to može haarp xDDDDD ale nie..
minule mi haarp rozladil gitaru ...ale zas na druhej strane odkedy je haarp zapnuty nasa mikrovlnka zohrieva jedlo dvakrat rychlejsie takze sa na haarp nehnevam
.HAARp, ako ho vidia ľudia proste neexistuje.Pripúšťam, že to môže napr. narušiť komunikačný resp. špionážny satelit,ale určite to nespôsobí zemetrasenie. Tu sú dôvody:
1= Základný fyzikálny zákon: energia nemôže vznikať a ani zanikať,môže sa meniť jej povaha. Príkon tej veci je vraj milión wattov, čo je dosť málo ak si zoberieme. že jeden reaktor ma výkon asi 500 miliónov watom. Ako teda dokáže niečo s takým malým príkonom vyvolať zemetrasenie ktoré vydalo energiu oveľa ale oveľa väčšiu?
2 = Ako by tam to vlnenie dostali? Čítala som, že sa to vraj odráža od ionosféry ale ta je vo výške asi 60 km. Keď by ste si nakreslili zem a ionosféru v mierke ,tak zistíte, že kvôli zakriveniu zeme by to vlnenie nemohlo prekonať odrazom od ionosféry takú veľkú vzdialenosť (ako keby ste strielali za roh).
3 = Ak sa to naozaj vyrobilo tak to dokážu len amíci?
4 = Žiaden relevantný fyzik Vám nepovie. že ide o reálnu zbraň. Rozprávaju o tom len ľudia ktorí o fyzike vedia hovno a oháňajú sa vetami typu: "tajná služba mi povedala..."
5 = Ak je to také tajné a jedinečné. že o tom nevedia vraj ani najzasvätenejší z najzasvätenejších,tak odkiaľ sa vzali detailne foto nejakých antén? Hlavne, že konšpirátori to vedia.
Pečie nám rovno na bytovku televízna veža (radovo desiatky kW) a každoročne platíme za kúrenie rovnakú sumu, ako hociktoré iné bytovky - je čas reklamovať televíznu vežu A teraz k veci... Podla teórie by mal okolo HAARPu začať horieť les. Ak Vás môžem poprosiť, nevyjadrujte sa k témam, ktorým vôbec nerozumiete, nebudete potom aspoň vyzerať hlúpo ako teraz. Kým nebudeš vedieť, čo je elektromagnetické zariadenie a aké ma vlastnosti, dovtedy budeš veriť takýmto nezmyslom. Akceptujem vieru v boha, jeho existenciu sa nepodarilo nikomu vyvrátiť, ale 99,9% konšpirácií si odporuje rovno s niekoľkými fyzikálnymi zákonitosťami + navyše konšpirátori opisujú ich funkciu absolútne nezmyselnými výrazmi a nesúvisiacimi spojitosťami, pridajú zopár neurčitých video, audio záznamov, samozrejme správne naaranžovaných, prikreslia, alebo zamlčia niektoré fakty a konšpirácie sú na svete.
Svine Americké postavili Japonsko na tektonickom zlome...sorry ale väčší konšpiračný bullshit snáď už ani neexistuje. Mňa na tom vždy fascinovalo že HAARP je radar teda využíva mikrovlné žiarenie každý kto má doma mikrovlku by mal vedieť že mikrovlny sa od kovu odrážajú ako môže teda HAARP urobiť niečo zo zemským jadrom keď to je z kovu. Inak aj tu je sú o tom zaujímavé úvahy » zeleny.naturalforum.net/t308-topic.... Keď tak nad tým uvažujem minulý týždeň kolega spomínal že nás tajne organizácie postrekujú celú planétu nejakou chemikáliou aby znížili populáciu. Ale tak ako ja hovorím všetko je možné. O tomto ale pochybujem.
ja by som sa tiež nečudovala, keby bol za tým HAARP... mala som o tom v škole prejav... to je už nenormálne, čo tí Američania nevymyslia... ale zahrávať sa s prírodou... nič moc...
@gukol No dobre lenže pri niektorých fyzikálno chemických dejoch môže dochádzať ku Kladnej spätnej väzbe. Ako napríklad keď hodíš kameň a strhne lavínu alebo jadrové reakcie, oheň.... K tomu aby si podpálil les ti stačí jedna zápalka ak sú priaznivé podmienky. Takže za prvým dôvodom by som tak nestál pretože aj slabá akcia môže vyvolať silnú reakciu.
1. Ako je mozne,ze na google maps sa neda zobrazit cely haarp?Ak sa jedna iba o vedecko - vyskumny projekt?
2. Na ich oficialnej stranke je graf - induction meter, ktory zobrazuje aktivitu haarpu, a tento bol skutocne aktivny od 9 do 11 marca? Taktiez suhlasi aj zemetrasenie Haitii - staci si pozriet a zadat datum
3. Preco komisia EU v roku 1999 navrhla rezoluciu, v ktorej sa hovori, ze haarp je globalna hrozba?
Lebo výskum polárnej žiary je len krytie keby o to mala záujem nejaká iná vedná akadémia či súkromna inštitúcia tak nieje dävod HAARP považovať za zbraň...
@filipkoo Lebo výskum polárnej žiary je len krytie keby o to mala záujem nejaká iná vedná akadémia či súkromna inštitúcia tak nieje dävod HAARP považovať za zbraň...
@filipkoo Neviem o tom viac ale zamyslel som sa na nad tým nečo by vlastne armáda chcela skúmať polárnú žiaru elektromagneticke pole zeme a podobne keď to nieje na vojenské účeli? HAARP určite nepostavili proti povodniam...
@filipkoo Pravdu povediac aj ja si myslím že koniec sveta je obyčajná massmedialná dezinformácia astronomicke udalosti hoci verím že mávajú vplyv na dejiný ľudstva pokiaľ naše dejiny tiež neformovali bohovia a mimozemšťania netreba považovať za nejaké biblické Scifi ako tvrdia tí už dosť posadnutí proroci...
@filipkoo Už teraz dochádza kj dosť drastickým zmenam vo svete niekedy priam až podivným ktoré vyvrcholia týmito astrónomyckími anomáliami ktoré máyovia predpokladám že veľmi dobre poznali a podla toho zostavili kalendár udalosti ktorí samozrejme nekončí nejakým koncom sveta... Nastane zmena ale koeniec sveta to nebude... Konca sveta nech sa boijá tí čo celí život naň čakajú...
@filipkoo Tak nevyšlí im už riadky čo môže v podstate niekoho vydesiť ale máyský klanedár označuje koniec obdobia 9 pekiel a nastátie obdovia siedmých nebies indovia majú tiež podobný kolendar a vňom označujú tiež koniec obdobia zvaného aj Kali Juga...
@filipkoo No ja sám neviem lebo keby som vedel tak tiež tuším čo sa stane ale boli veľmi skúsení astronómovia tak zrejme čítali z hviezd a našá galaxia je stále v pohybe a vesmír sa nekonečne mení...
@trash pochybujem, že mali lepšie možnosti čítania z hviezd ako my. Ale ťažko to takto určiť, v každom prípade, kedy si tým budeme istí? Až keď sa niečo stane... takže čakajme ďalej a uvidíme, či aj HAARP je taká hrozba, ako sa teraz javí.
@filipkoo No možnosti nie ale schopnosti určite... Uvediem príklad... Kmeň dogonov v Afrike verí že pochádzajú od orionu od hviezdy ktorú astrónomia označujú ako Sirius B túto hviezdu voľným okom neuvidíš ani na jasnom nebi.. Pritom dogoni o jej polohe vedeli dávno pred tým než si ju všimli astronómovia z najmodernejším vybavením...
@filipkoo Ono je to vlastne tak že na dávné civilizácie by som sa v mnohých ohľadoch obrátil... V tých časoch neboli hlúpy vedeli ako mnohé veci fungovali lenb si to obrazne vysvetľovali... A stredovek? Stredovek zase už nieje starovek vo starveku neupadal ľudský pokrok ako za temnej éry kresťanstva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Potom mu to potvrdila aj japonska tajna sluzba - ujo mo dobre styky.
Tie javy v ionosfere si nikto nevsimol pred zemetrasenim...
Potom zacal hovorit absolutne nicim nepodlozene hypotezy a tam niekde som to vypol...
Ako take teorie su zaujimave, ale...
Minule nejaký duchovný z Iránu povedal, že keď ženy obnažujú prsia na verejnosti, tak to vyvoláva zemetrasenia. No a teraz to oteplenie, ženské vytiahli zbrane a v Japonsku to narobilo paseku. Tomu verím isto viac ako tej ionizácii.
Potvrdených bolo nula.
Mimo to, dal som si námahu a videl som s ním asi trojhodinový rozhovor.
Má evidentne ujebaný dekel z LSD a príp. koksu.
Ale tak historky sú to pekné,
bol by z toho bestseller ak by to spísal taký Dan Brown.
.HAARp, ako ho vidia ľudia proste neexistuje.Pripúšťam, že to môže napr. narušiť komunikačný resp. špionážny satelit,ale určite to nespôsobí zemetrasenie. Tu sú dôvody:
1= Základný fyzikálny zákon: energia nemôže vznikať a ani zanikať,môže sa meniť jej povaha. Príkon tej veci je vraj milión wattov, čo je dosť málo ak si zoberieme. že jeden reaktor ma výkon asi 500 miliónov watom. Ako teda dokáže niečo s takým malým príkonom vyvolať zemetrasenie ktoré vydalo energiu oveľa ale oveľa väčšiu?
2 = Ako by tam to vlnenie dostali? Čítala som, že sa to vraj odráža od ionosféry ale ta je vo výške asi 60 km. Keď by ste si nakreslili zem a ionosféru v mierke ,tak zistíte, že kvôli zakriveniu zeme by to vlnenie nemohlo prekonať odrazom od ionosféry takú veľkú vzdialenosť (ako keby ste strielali za roh).
3 = Ak sa to naozaj vyrobilo tak to dokážu len amíci?
4 = Žiaden relevantný fyzik Vám nepovie. že ide o reálnu zbraň. Rozprávaju o tom len ľudia ktorí o fyzike vedia hovno a oháňajú sa vetami typu: "tajná služba mi povedala..."
5 = Ak je to také tajné a jedinečné. že o tom nevedia vraj ani najzasvätenejší z najzasvätenejších,tak odkiaľ sa vzali detailne foto nejakých antén? Hlavne, že konšpirátori to vedia.
Pečie nám rovno na bytovku televízna veža (radovo desiatky kW) a každoročne platíme za kúrenie rovnakú sumu, ako hociktoré iné bytovky - je čas reklamovať televíznu vežu A teraz k veci... Podla teórie by mal okolo HAARPu začať horieť les. Ak Vás môžem poprosiť, nevyjadrujte sa k témam, ktorým vôbec nerozumiete, nebudete potom aspoň vyzerať hlúpo ako teraz. Kým nebudeš vedieť, čo je elektromagnetické zariadenie a aké ma vlastnosti, dovtedy budeš veriť takýmto nezmyslom. Akceptujem vieru v boha, jeho existenciu sa nepodarilo nikomu vyvrátiť, ale 99,9% konšpirácií si odporuje rovno s niekoľkými fyzikálnymi zákonitosťami + navyše konšpirátori opisujú ich funkciu absolútne nezmyselnými výrazmi a nesúvisiacimi spojitosťami, pridajú zopár neurčitých video, audio záznamov, samozrejme správne naaranžovaných, prikreslia, alebo zamlčia niektoré fakty a konšpirácie sú na svete.
1. Ako je mozne,ze na google maps sa neda zobrazit cely haarp?Ak sa jedna iba o vedecko - vyskumny projekt?
2. Na ich oficialnej stranke je graf - induction meter, ktory zobrazuje aktivitu haarpu, a tento bol skutocne aktivny od 9 do 11 marca? Taktiez suhlasi aj zemetrasenie Haitii - staci si pozriet a zadat datum
3. Preco komisia EU v roku 1999 navrhla rezoluciu, v ktorej sa hovori, ze haarp je globalna hrozba?