no vidim, ze tu tato tema este nie je, zda sa ze mladsia generacia natolko "neberie" tuto skupinu a spevaka medzi hudbu, ktoru by nejak extra radi pocuvali...
ja som na tejto hudbe vyrastala a odmalicka sa mi pacila, dodnes ma oslovuje, nielen hudb
.... ehm.... ´´.. a ked potom pocujem Haberu ci Zbirku, mam chut poliat na nich benzin a zapalit sirku!!!... Ako zbalit nove kurvy, tutu-mutu bejby ... vsetky piesne iba o tom, ze im nieje hanby! ´´.. pokracovat snad nebudem musiet
nikdy som nepočúval, ale habera má výborný hlas, je to dobrý spevák. ale bol, jeden strašne dobrý song, no neviem jak sa volá. je to jeden z tých novších, akoby v tom songu chceli trochu napodobniť gajdy. viem že vo videoklipe bola ohňovka, bol to aj celkom dosť hraný song v rádiách. nevieš jak sa to volá?
inak bola by som rada, keby ste sem pisali konstruktivne preco sa vam ich hudba paci a preco nie, komentare typu "najradsej by som ich upalila" sa mi zdaju byt "trosku" zbytocne prehnane...
Ja Haberu a Team veľa môžem... Inak @0 čo si písala o starších kapelách dobre poznám, výsmech kvôli tomu, že počúvam čo počúvam, to som si kedysi užíval plnými dúškami...
noo tak ja som fanúšik Teamu a rovnako aj Haberu ale keď som vypočul nový album Team 11, tak som si povedal tras... možno som mal vtedy nejakú zlú náladu alebo čo ale takto to na mňa na prvýkrát zapôsobilo a viackrát som to nepočúval.. ja som na nich vyrastal takisto a pamätám sa, že ako malý krpec som bol na koncerte Team asi v roku 1993, keď boli v našom košickom amfiteátri... bolo to ku ich albumu Team 5 a že vraj tam bol Ibi Maiga ale to ja sa fakt nepamätám na to
ale viac ako fanúšik Teamu som skôr fanúšik Haberu, o čom svedčí aj fakt, že mám 4 originál albumy od Haberu (Pavol Habera, Habera 2, Habera-1997, Boli Sme Raz Milovaní) a od Team mám len úplne prvý album ako originál...
prednedávnom som sa zaregistroval na tej stránke, čo si tu spomínala a rozpútal som tam takú menšiu diskusiu o sólovom albume Zhasni a svieť lebo tento album ja osobne považujem za jeho najlepší a najemotívnejší aj napriek tomu, že sám Habera tento album nenávidí len preto, že nebol komerčne úspešný...nie nadarmo mu Mikla raz povedal, že si serie do huby...
noo,tak habera patri este k tomu vyssiemu slovenskemu pocuvatelnemu priemeru akoze nejako velmi to uz nepocuvam,ale boli casy, ked som si ich casto pustila... da sa
ja mam od Haberu a Teamu asi vsetky kazety, aj 1 platnu sme mali este dokonca, tusim Team 5, inak este nejake 2-3CD tusim originaly + teraz aj PC kopec veci od nich, aj nejake videa som zohnala nedavno...
to sa na mna podoba, mama kami, co nas caka, kym ta mam, zomriet na skusku, znasni a snivaj, cely album zhasni a sviet, mas moje cislo, kto z nas dvoch sa lasky opyta, hladni milenci, miesto, kde spavaju vtaci, drzim ti miesto, musis v burke stat, hrdzovlasa, kdyz muz se zenou snida...
Môj vzťah k ich hudbe je neutrálny, nemôžem povedať, že by som ich hudbu milovala, ale ked ju započujem napríklad v rádiu, nevypínam ani nepreladím ako pri mnohých slovenských skupinách a speváčkach.
Podľa mňa až taký dobrý hlas nemá a zrejme si je toho sám vedomý
... ... ...
Jediné, čo mi z toho čo som počul sadlo bola reklama na ticho a dosť ma zaráža, že to sem nikto nenapísal, ale všetky tie neoriginálne presladené ružové čačky sú tu aspoň 2krát ... Rovnako je to jediný song, v ktorom dokážem doceniť myšlienku textu ...
Ale ak je Habera vyšší priemer ... Tak by ma fakt zaujímalo čo je priemer, nižší priemer a otras ...
No ja som to myslel trošku inak Trošku konkrétne ... Nie že tu vypíšem štýl, ktorý oznaačím za odpad ...
No keď sa nad tým druhý raz zamyslím tak sa to predsa len dá označiť za trošilinku vyšší priemer ... Ale aj tak je to podľa mňa presladená somarina, ktorý má zarábať a nie robiť hudbu ...
A Habera to akosi stále potvrdzuje, že mu proste ide o prachy ...
Habera ani Team síce nepatria medzi moje "srdcovky" ale majú dosť pesničiek ktoré si veľmi rada vypočujem... (vypisovať nejdem, väčšina z nich už bola aj tak spomenutá )
@24 nemyslim, ze by Habera mal velke ego, ale ako kazdy clovek, co na sebe roky pracoval a nieco dokazal, si moze podla mna dovolit tvrdit iste veci...
a ze gay hudba? tak toto som sa vazne nasmiala ako nikdy
Haberu som velmi nepoznal az donedavna, on sa v podstate zviditelnil tou Superstar, ptm som ho zacal viac registrovat a kupil som si aj jeho album vyberoviek a pesnicky ma niektore fakt dobre.. Najviac sa mi paci asi Laska, necestuj tym vlakom. Ale dobre su aj Je to vo hviezdach, Dievca bez mena, Posledne dobre dievca a samozrejme Drzim ti miesto a Boli sme raz milovani alebo Kym tu spis. Ale dobra je aj Svet lasku ma, Severanka...
@35 Habera že sa zviditeľnil vďaka Superstar? Čo potom tých niekoľko Zlatých Slávikov (ako spevák aj ako skupina Team) ? A Fontána pre Zuzanu je tiež vcelku známa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
suhlas, ze habera ma velmi dobry hlas
ale viac ako fanúšik Teamu som skôr fanúšik Haberu, o čom svedčí aj fakt, že mám 4 originál albumy od Haberu (Pavol Habera, Habera 2, Habera-1997, Boli Sme Raz Milovaní) a od Team mám len úplne prvý album ako originál...
prednedávnom som sa zaregistroval na tej stránke, čo si tu spomínala a rozpútal som tam takú menšiu diskusiu o sólovom albume Zhasni a svieť lebo tento album ja osobne považujem za jeho najlepší a najemotívnejší aj napriek tomu, že sám Habera tento album nenávidí len preto, že nebol komerčne úspešný...nie nadarmo mu Mikla raz povedal, že si serie do huby...
to sa na mna podoba, mama kami, co nas caka, kym ta mam, zomriet na skusku, znasni a snivaj, cely album zhasni a sviet, mas moje cislo, kto z nas dvoch sa lasky opyta, hladni milenci, miesto, kde spavaju vtaci, drzim ti miesto, musis v burke stat, hrdzovlasa, kdyz muz se zenou snida...
Podľa mňa až taký dobrý hlas nemá a zrejme si je toho sám vedomý
... ... ...
Jediné, čo mi z toho čo som počul sadlo bola reklama na ticho a dosť ma zaráža, že to sem nikto nenapísal, ale všetky tie neoriginálne presladené ružové čačky sú tu aspoň 2krát ... Rovnako je to jediný song, v ktorom dokážem doceniť myšlienku textu ...
Ale ak je Habera vyšší priemer ... Tak by ma fakt zaujímalo čo je priemer, nižší priemer a otras ...
No ja som to myslel trošku inak Trošku konkrétne ... Nie že tu vypíšem štýl, ktorý oznaačím za odpad ...
No keď sa nad tým druhý raz zamyslím tak sa to predsa len dá označiť za trošilinku vyšší priemer ... Ale aj tak je to podľa mňa presladená somarina, ktorý má zarábať a nie robiť hudbu ...
A Habera to akosi stále potvrdzuje, že mu proste ide o prachy ...
a ze gay hudba? tak toto som sa vazne nasmiala ako nikdy