ja mám hačkovanú verziu môjho psa (nie je to úplne 100% ppdoba ale bol to mamkin prvý pokus o zvieratko) a je to môjmu srdcu najmilšia vec.
a ešte mám háčkovaný obal na sklenenú fľašu a tiež je super.
pred nedávnom mi prišli z ebayu háčiky a znova háčkujem ukľudňuje ma to takže už mám obháčkovaný box na vreckovky a robím čelenku teraz a šál podľa mňa je fajn záľuby háčkovať veci
oblečenie háčkované, ako sú tričká a šaty sa mi nejak nepáčia ale nech si nosí kto chce čo chce
@genenica jééé to je roztomilé ja som zatiaľ žiadnu hračku neurobila ale chystám sa na to
A sú to také tie, čo len celý deň sú na FB alebo riešia makeup?
Ako hej, väčšinou háčkujú staršie ženské ( isto aj chlapi nejakí sa nájdu ) ale čo na tom ja už čím som staršia, tak menej riešim, kto si čo myslí a mám väčší pokoj... ako srandu keď si z toho spravíš ty a keď niekto iný tak je to rozdiel ja si tiež robím srandu, že by som už chcela vlastnú záhradu a sama si tam pestovať ako taká babička ale čo na tom, každého baví niečo iné
@alysia Skôr sú to také krčmové typy a mne už sa to nejako nechce po krčmách.. asi som už stará a ďakujem , keď sa do toho vrhneš, môžeš nejaké návody posunúť ja sa onedlho chystám uháčkovať Olafa, uvidím ako to bude vyzerať, lebo môj prvý macko bol ako po porážke
ja už ani veľmi neriešim kto si čo myslí, lebo napríklad včera keď som sa dopočula nejaké veci ktoré istý človek najskôr hovoril mne a včera presne to isté inej babe a predtým inej uvedomujem si,že veriť sa nedá nikomu a nech si každý myslí čo chce
@genenica hej chápem no ja som asi trošku stará tiež, hoci by som rada mala kamarátov a aspoň občas skočila na kofolu
Olafa? pošli fotku ja som na tom pomaly s tým háčkovaním, nájsť si čas je bieda
no ak na to máš silu tak to nerieš, lenže ak sú to veľké klebety a sú ľudia čo tomu uveria, tak treba to riešiť
@alysia» www.rucnavyroba.mawile.sk/... tuto mám všetko čo viem zatiaľ Ak máš 24 nie si stará mam toľko isto o chvíľku , len je rozdiel čo majú ľudia v povahe a väčšina ma radšej bar ako háčkovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a ešte mám háčkovaný obal na sklenenú fľašu a tiež je super.
oblečenie háčkované, ako sú tričká a šaty sa mi nejak nepáčia ale nech si nosí kto chce čo chce
a keď som to ukazovala babám tak ma nazvali starou babkou čo nemá čo robiť
A sú to také tie, čo len celý deň sú na FB alebo riešia makeup?
Ako hej, väčšinou háčkujú staršie ženské ( isto aj chlapi nejakí sa nájdu ) ale čo na tom ja už čím som staršia, tak menej riešim, kto si čo myslí a mám väčší pokoj... ako srandu keď si z toho spravíš ty a keď niekto iný tak je to rozdiel ja si tiež robím srandu, že by som už chcela vlastnú záhradu a sama si tam pestovať ako taká babička ale čo na tom, každého baví niečo iné
ja už ani veľmi neriešim kto si čo myslí, lebo napríklad včera keď som sa dopočula nejaké veci ktoré istý človek najskôr hovoril mne a včera presne to isté inej babe a predtým inej uvedomujem si,že veriť sa nedá nikomu a nech si každý myslí čo chce
Olafa? pošli fotku ja som na tom pomaly s tým háčkovaním, nájsť si čas je bieda
no ak na to máš silu tak to nerieš, lenže ak sú to veľké klebety a sú ľudia čo tomu uveria, tak treba to riešiť